Inşallah canım yeni görünce az moralim bozuldu sadecesıkma canını belki daha iyi fırsatlar çıkacak karşına bilemezsin
normal tabi ama elden gelen bişey olmayınca kendini üzmekle kalıyorsun.daha yeni daha güzel fırsatlara inş diyeylim.moral bozmak yok.hayat devam ediyor.dolayısıyla umutta devam ediyorInşallah canım yeni görünce az moralim bozuldu sadece
Kesinlikle canım haklısın belki yeniden ders calısmaya baslarım 2020 için bos bos durana kadar 5 gün evdeyimnormal tabi ama elden gelen bişey olmayınca kendini üzmekle kalıyorsun.daha yeni daha güzel fırsatlara inş diyeylim.moral bozmak yok.hayat devam ediyor.dolayısıyla umutta devam ediyor
Ankara mis gibi.. yumuşacık havası tam yürüyüşlük valla..
ama şirketteyim ://
little dora hangi şehir senin gezdiğin şehir acaba..
sen de öpüldün :*
Aşkolsun yawrum, annen sayılırım ya benbenim yerimede gez başını çok şişirdim kusura bakma =()
estagfurullahAşkolsun yawrum, annen sayılırım ya ben
günaydın kızlar..
yine kapkaranlık güne uyandık ve yollara düştük ve işimizin başındayız şükürler olsun :)
Günaydın genşler
Selamin hello
Ic guveysinden hallice hava cok soguk yine hergun hava kapali ben evde puffsssnabersiniz hatun kişiler
kışın en yoğun günlerini yaşıyoruzIc guveysinden hallice hava cok soguk yine hergun hava kapali ben evde puffsss
gecen ay bb kremsiz idare ettm artık almam lazım pure beauty çok güzel başkası cildime yaramıyor
günaydın geyiğin sultanları
bende farmasi kullanıyorum.farmasi denedin mi benimde öyleydi farmasi kullanmaya başladım çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?