2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bb krem bb pudra zen maskara
dr tunca kil maskesi çay özü olan ve çay özü sabunu harika..
zen maskarayı bende aldım.günlük kullanım için güzel.pudrasını merak ediyorum.sabun kulanamıyorum niveanın köpüğü var onu kullanıyorum sabun çok kurutuyor

zen maskarayı bende aldım.günlük kullanım için güzel.pudrasını merak ediyorum.sabun kulanamıyorum niveanın köpüğü var onu kullanıyorum sabun çok kurutuyor

pudrasını da tavsiye ederim
bu işi yapan bi arkadaşım var ürün gerçekten kendi kendini sattırıyo aylık kazancı gayet iyi.

canlarım az önce bir konu okudum ordan yazdım ama göndermedim..
çok sinirim bozuldu..
bilmiyorum denk geldiniz mi ?
kadın yazmış 2,5 aylık evliyiz soğudum ayrılmak istiyorum..
sebep; ailesine çok düşkün tek söz ettirmiyor..

ya kimseyi yargılamak haddim değil zatenkişi üzerine paylaşmak istemiyorum bu yazıyı genel olarak ben mi çok geri kafalıyım bu insanlar çok mu modern ???
yüzde doksan dokuzu eften büften sebeplerle yuva yıkıyor.. kadını da erkeği de... ya bu nedir biri anlatsın lütfen. o kadar üzülüyorum ki.. bu yıkılan yok olup giden yuvalara.. yani yenisi de bir eskisi de bir benim gözümde..
neden kimsenin kimseye sabrı yok..
2,5 ayda mı soğumak ve ayrılmak istemek??
ya benim aklım almıyor..
ne oluyor da bu yuvalar bu kadar tez yok olabiliyor ???
anlayış, hoş görü, sabır, sevgi, saygı ,sadakat, güven bir çırpıda nasıl bitebiliyor ??
bana da anlatsın biri..
bu kadar çabuk bu kadar çabasız eften büften sebeplerle bir de..
ailesine düşkün ya her kes kendi ailesine düşkün.. kim ailesine laf ettirir söz söletir Allah aşkına..

bir evlilikte namuzsuzluk, hırsızlık ve edepsizlik yok ise ayrılmak nedir???
hele bir de severek evleniliyor.

çok ayaklar altın adüştü bu evlilik kurumu..

insanlar birbirleri ile tanıştığında evli misin diye soruyor ya artık bu sorunun yerini boşandın mı ayrı mısın alacak..

peynir ekmek gibi boşanmalar..

ben afedersiniz ama üzüntü gerginlik şu an tüm duyguları yaşıyorum..
ilk evliliğimin bitmemesi için o kadar çok çırpındım ki..
ama bir kadın bir çocuk mevzusunu öğrenince bitirdim ben ya..
yok ailesi yok osu busu demedim.. yıllarca yuvam yıkılmasın mücadelsi verdim..
yani son deminde artık mecburen çekildim bitirdim..
şimdi böle Allah ım elle tutulmayacak gözle görülmeyecek nokta tanesi bir şeyi sorun edip yuva yıkıyorlar.
inanılmaz üzülüyorum (((

küçük ieylerle yıkıma gitme çok acı değilmi.hep derim aldatma olmadığı sürece ki şimdi çocuklarımda var bilmiyorum sevgisizliğe bile katlanabilirim diyorum çocuklar için .evlilik sabır işi.iki farklı insan bir çatı altında zor meseleler

çok acı suhancım tabi yaa..
sabır, hoş görü bir çok şeydir evlilik.
aynen bir de çocukların varsa ahh ah ki çok daha acı yaa..
zor elbet ama güzel olan da zoru başarmak değil midir?
sadece dediğim gibi aldatılmak inan bana on da bile analarımız eskilerimiz göz yummuş.
şaşmaz kalkmaz bir Allah hepimizin hataları kusurları olur olabiliyor ben eşlerini aldatan kadınları bile duydum her iki taraf için iğrenç bir durum. ben sözüm ufacık mevzuları dağ edip yuvayı darman duman edenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…