Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın keyifler nasıl çocuklar nasılnasılsınız gençler
iyiler onlarda bende çok şükür diyeyim.acıktımÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın keyifler nasıl çocuklar nasıl
Allah iyilik versiniyiler onlarda bende çok şükür diyeyim.acıktım
Dün akşam yemeği yemedim gece 12de acıktım uykuda tutmadı valla yemedim zor bela daldım sabah hiç acıktığımı hissetmedim yinede kahvaltı yaptımiyiler onlarda bende çok şükür diyeyim.acıktım
tavuk salataAllah iyilik versin
Ne yiyeceksin ? Karar verdin mi
beslenmene dikkat etmen lazım kuzumDün akşam yemeği yemedim gece 12de acıktım uykuda tutmadı valla yemedim zor bela daldım sabah hiç acıktığımı hissetmedim yinede kahvaltı yaptım
hangi ürünlerini kullandın sen
Güzellll afiyet olsun şimdidentavuk salata
Kuzu sen hasta mi oldun gecmis olsunSaol canım
tavuk salata
Saol canım dün cook hastaydım da ilacları kullanınca kendime geldim cook sükürKuzu sen hasta mi oldun gecmis olsun
zen maskarayı bende aldım.günlük kullanım için güzel.pudrasını merak ediyorum.sabun kulanamıyorum niveanın köpüğü var onu kullanıyorum sabun çok kurutuyorbb krem bb pudra zen maskara
dr tunca kil maskesi çay özü olan ve çay özü sabunu harika..
Güzellll afiyet olsun şimdiden
sağolun kızlar.sizede afiyet olsun clarke sen ne yiceksin.kefiri hazırmı alıyordun fit hatunKuzu sen hasta mi oldun gecmis olsun
nefisss
Bende kefirle beraber fıstık yada meyve yiyecem
Bunlar hep üşengeçlikten
Dikkat et kendineSaol canım dün cook hastaydım da ilacları kullanınca kendime geldim cook sükür
Yok artık daha nelersağolun kızlar.sizede afiyet olsun clarke sen ne yiceksin.kefiri hazırmı alıyordun fit hatun
Tesekkur ederim canimDikkat et kendine
zen maskarayı bende aldım.günlük kullanım için güzel.pudrasını merak ediyorum.sabun kulanamıyorum niveanın köpüğü var onu kullanıyorum sabun çok kurutuyor
bende yapmak istiyorum yaaaDikkat et kendine
Yok artık daha neler
Pastörize sütle yapılan kefire para mi veririm ben
Hihh
küçük ieylerle yıkıma gitme çok acı değilmi.hep derim aldatma olmadığı sürece ki şimdi çocuklarımda var bilmiyorum sevgisizliğe bile katlanabilirim diyorum çocuklar için .evlilik sabır işi.iki farklı insan bir çatı altında zor meselelercanlarım az önce bir konu okudum ordan yazdım ama göndermedim..
çok sinirim bozuldu..
bilmiyorum denk geldiniz mi ?
kadın yazmış 2,5 aylık evliyiz soğudum ayrılmak istiyorum..
sebep; ailesine çok düşkün tek söz ettirmiyor..
ya kimseyi yargılamak haddim değil zatenkişi üzerine paylaşmak istemiyorum bu yazıyı genel olarak ben mi çok geri kafalıyım bu insanlar çok mu modern ???
yüzde doksan dokuzu eften büften sebeplerle yuva yıkıyor.. kadını da erkeği de... ya bu nedir biri anlatsın lütfen. o kadar üzülüyorum ki.. bu yıkılan yok olup giden yuvalara.. yani yenisi de bir eskisi de bir benim gözümde..
neden kimsenin kimseye sabrı yok..
2,5 ayda mı soğumak ve ayrılmak istemek??
ya benim aklım almıyor..
ne oluyor da bu yuvalar bu kadar tez yok olabiliyor ???
anlayış, hoş görü, sabır, sevgi, saygı ,sadakat, güven bir çırpıda nasıl bitebiliyor ??
bana da anlatsın biri..
bu kadar çabuk bu kadar çabasız eften büften sebeplerle bir de..
ailesine düşkün ya her kes kendi ailesine düşkün.. kim ailesine laf ettirir söz söletir Allah aşkına..
bir evlilikte namuzsuzluk, hırsızlık ve edepsizlik yok ise ayrılmak nedir???
hele bir de severek evleniliyor.
çok ayaklar altın adüştü bu evlilik kurumu..
insanlar birbirleri ile tanıştığında evli misin diye soruyor ya artık bu sorunun yerini boşandın mı ayrı mısın alacak..
peynir ekmek gibi boşanmalar..
ben afedersiniz ama üzüntü gerginlik şu an tüm duyguları yaşıyorum..
ilk evliliğimin bitmemesi için o kadar çok çırpındım ki..
ama bir kadın bir çocuk mevzusunu öğrenince bitirdim ben ya..
yok ailesi yok osu busu demedim.. yıllarca yuvam yıkılmasın mücadelsi verdim..
yani son deminde artık mecburen çekildim bitirdim..
şimdi böle Allah ım elle tutulmayacak gözle görülmeyecek nokta tanesi bir şeyi sorun edip yuva yıkıyorlar.
inanılmaz üzülüyorum(((
küçük ieylerle yıkıma gitme çok acı değilmi.hep derim aldatma olmadığı sürece ki şimdi çocuklarımda var bilmiyorum sevgisizliğe bile katlanabilirim diyorum çocuklar için .evlilik sabır işi.iki farklı insan bir çatı altında zor meseleler
Ben sana hep diyorum yap kefirini evde çoluk çocuk için mis gibibende yapmak istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?