- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Geçmis olsun yawrumSaol canım dün cook hastaydım da ilacları kullanınca kendime geldim cook sükür
okudum şimdi konuyu.kız zaten biraz takıntılıymıiöyle yazmış bikaç kişi kaprisli galiba.bide her yoruma tamam demiş.neyin kafasında bu insanlar.boşanacağım diye kou aç her yapma diyene tamam vazgeçtim de.çok acı suhancım tabi yaa..
sabır, hoş görü bir çok şeydir evlilik.
aynen bir de çocukların varsa ahh ah ki çok daha acı yaa..
zor elbet ama güzel olan da zoru başarmak değil midir?
sadece dediğim gibi aldatılmak inan bana on da bile analarımız eskilerimiz göz yummuş.
şaşmaz kalkmaz bir Allah hepimizin hataları kusurları olur olabiliyor ben eşlerini aldatan kadınları bile duydum her iki taraf için iğrenç bir durum. ben sözüm ufacık mevzuları dağ edip yuvayı darman duman edenlere
yapayım diyorum burda gaza geliyorum sonra fısssssssBen sana hep diyorum yap kefirini evde çoluk çocuk için mis gibi
Ergen kaprisi gibiokudum şimdi konuyu.kız zaten biraz takıntılıymıiöyle yazmış bikaç kişi kaprisli galiba.bide her yoruma tamam demiş.neyin kafasında bu insanlar.boşanacağım diye kou aç her yapma diyene tamam vazgeçtim de.
Saol canım ❤Geçmis olsun yawrum
uyuyormusun sabahları yoksunErgen kaprisi gibi
Yogurttan kolay canim yapimi, 2 seneden fazla oldu evimde hep var bir suru ürettim dağıttım. Elimde az var üreteyim yollayayim sanayapayım diyorum burda gaza geliyorum sonra fısssssss
Biraz işlerimiz vardı kocamla simdi geldik eveuyuyormusun sabahları yoksun
arkadaş var ziraat fakultelerinde oluyormuş.ona diyeyim yada migrosa bakayım bugun.tşk ederim kuzucumYogurttan kolay canim yapimi, 2 seneden fazla oldu evimde hep var bir suru ürettim dağıttım. Elimde az var üreteyim yollayayim sana
Bdv de mi yazmıslar :)))bir insan günde 15 kere kendini nasıl tatmin eder yawww aklım almıyor.yuhhhhhhhhhkudurmuş millet
Hangi ildesin canım bizim fakültede satılıyordu ankaradaarkadaş var ziraat fakultelerinde oluyormuş.ona diyeyim yada migrosa bakayım bugun.tşk ederim kuzucum
yok bdv değil cinsellik konusunda.bi kız var zaten cinsellikte zirve yaşıyordu.yzın 8 di.geçen yine konu açmış 15 diye.eski bir üye.gerçek olduğuna inanmak istemiyorum ama yıllardır kullanıyor siteyiBdv de mi yazmıslar :)))
Ordaki konuların cogu gercek olmuyo inanmamak lazım
zirrat fakultelerinin genelinde varmış.maraş kuzumHangi ildesin canım bizim fakültede satılıyordu ankarada
Canı sıkıldıkca yapıyor demek ki işsizliktenyok bdv değil cinsellik konusunda.bi kız var zaten cinsellikte zirve yaşıyordu.yzın 8 di.geçen yine konu açmış 15 diye.eski bir üye.gerçek olduğuna inanmak istemiyorum ama yıllardır kullanıyor siteyi
Tamam canım o zaman ordan alırsın kefirin kokusu cook agır ben hiç içmedim faydalı amazirrat fakultelerinin genelinde varmış.maraş kuzum
sevgilisinin boynunu morartmıştı.annesi görünce oğlunu o halde bıraktırmıştı kızı ayrılmışlardıCanı sıkıldıkca yapıyor demek ki işsizlikten
çocuklar için özellikle istiyorum bağışıklıkalrı çabuk düşüyorTamam canım o zaman ordan alırsın kefirin kokusu cook agır ben hiç içmedim faydalı ama
Heee onu bende okumustumsevgilisinin boynunu morartmıştı.annesi görünce oğlunu o halde bıraktırmıştı kızı ayrılmışlardı
o işte çözüm arıyormuş .cok inandırıcı gelmedi 15 yaniHeee onu bende okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?