sağol kuzum.bende kuzularımı çekeyim bi araAloeveralarim görünsün diye yan çektim fotoyu senin için
Bu şans çiçeğiymis baharda ektim, birinden almak zorundasın 4 yıl sonra bende başkasına vericem dibine para gömüyorsun.çok güzellerrr
aloaveralarında nasıl güzel oyle
bende bitane işyerinde sahipsiz buldum.odama getirmedim daha.tek sevdiğim onlar olunca maşallah çoştular.
Her gece yatmadan yüzüme de sürüyorum ya sevme sebebim bu da olabilir
sqnki geçen okumuştum çiçekler hakkında bilgi almak için bu tarz bişeyBu şans çiçeğiymis baharda ektim, birinden almak zorundasın 4 yıl sonra bende başkasına vericem dibine para gömüyorsun.
Hiç benlik değil ama arkadaş getirdi bende ektim.
Bakalım ne olacak
Çalıntı çiçek daha fazla ve çabuk gelisir güzelleşirmişbende bitane işyerinde sahipsiz buldum.odama getirmedim daha..çiçeklerle ilgilenen arkadaş çok ısrar etti senin büroya getirelim diye.
Daha kendi doktoruma gitmedim bugün 40gün oldu işte toparlanmaya çalışıyorum çok tesekkur ederim yardımın içinGemiş olsun canım, mutlaka genetik testlerini yaptirmalısın tabi.
Şimdiye kadar dr neden istemedi onu anlamadım ama doktorun bu testleri isteyecek ve üniversite hastanelerinde tüm testlerin dr talebi doğrultusunda yapılır.
Benim aleoveralarım çok cansız seninkiler nasıl güzel maşallahAloeveralarim görünsün diye yan çektim fotoyu senin için
Kaç lira gömdün :)Bu şans çiçeğiymis baharda ektim, birinden almak zorundasın 4 yıl sonra bende başkasına vericem dibine para gömüyorsun.
Hiç benlik değil ama arkadaş getirdi bende ektim.
Bakalım ne olacak
4 yıl sonra vermek için bir kök çıkarıyorsun ya oraya gömmek lazım daha çok var arkadaş 10 krş gömdü.Kaç lira gömdün :)
Toprağını ve yerini sevmesi lazım.Benim aleoveralarım çok cansız seninkiler nasıl güzel maşallah
:)))4 yıl sonra vermek için bir kök çıkarıyorsun ya oraya gömmek lazım daha çok var arkadaş 10 krş gömdü.
En fazla 1 tl koyabiliriz ama euro gömmeyi planlıyorum
Annemden getireyim de gün ışığında tekrar deneyeyim o zaman hastalık dolayısıyla Oraya taşınmıştıToprağını ve yerini sevmesi lazım.
Yumuşak bir toprak olacak çok sulanmayı sevmez, bir de gün ışığı ister.
Benim mutfak camında çoştu kime versem verdigim gibi kaldılar.
Nazlı biraz
Dikkat et canım güneş değmesin sadece ışığı alsın, güneş değince leke yapıyor yapraklara.Annemden getireyim de gün ışığında tekrar deneyeyim o zaman hastalık dolayısıyla Oraya taşınmıştı
Tamam canim aldım puf noktasınıDikkat et canım güneş değmesin sadece ışığı alsın, güneş değince leke yapıyor yapraklara.
ciddimisinÇalıntı çiçek daha fazla ve çabuk gelisir güzelleşirmiş
4 yıl sonra vermek için bir kök çıkarıyorsun ya oraya gömmek lazım daha çok var arkadaş 10 krş gömdü.
En fazla 1 tl koyabiliriz ama euro gömmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?