Cook ilginc sorması senin evli oldugundan haberi vardır diye düşünüyorum,benim varlığımdan haberi var.arkadaşım ara ara uğrardı yanıma.hala orda çalışıyormu demiş bide
hımm o da olabilir.. işte bunun cevabı arkadaşında.. hbr edersen beni sordurmuş die öğrenirsin nedeninisanırım kıza güvenmedimi nedir?bilemedimki
olabilirCook ilginc sorması senin evli oldugundan haberi vardır diye düşünüyorum,
Nisanlısını mı kontrol amaclı arastırıyor senin yanına mı geliyor yoksa baskasının yanına mı diye sordurdu ki
tabi evli olduğumu bilir.bende öyle düşündüm. onu sorayım dedim farklı bir gözle bakın diye.Cook ilginc sorması senin evli oldugundan haberi vardır diye düşünüyorum,
Nisanlısını mı kontrol amaclı arastırıyor senin yanına mı geliyor yoksa baskasının yanına mı diye sordurdu ki
bana söyleyen adam araya kaynar diye korktumhımm o da olabilir.. işte bunun cevabı arkadaşında.. hbr edersen beni sordurmuş die öğrenirsin nedenini
Iyi yapmıssın canım bazen göremediğimiz dısardan daha iyi görünebiliyor,tabi evli olduğumu bilir.bende öyle düşündüm. onu sorayım dedim farklı bir gözle bakın diye.
Birsey olmaz oda söylemeseydi sanabana söyleyen adam araya kaynar diye korktum
korkacak bir şey yok Suhan'cım tabi ki seni soranı sana hbr edecekler adam ne demeye kaynasınbana söyleyen adam araya kaynar diye korktum
o kadarzaten çocuğu sevmiyorum arkadaşımın anlattığı kadarıyla.aileside istemiyor nice doktorlar nice mühendisler istedi varmıyor illa ki bu çirkin adam diyor keşke bişeye benzesebide benim on muara arkadaşıma güvenmicek.ne sanıyor acaba kendini hint kumaşımı gaza geldim söyleyeceğim.kaç yıldır kız mucadele verdi ana babayı karşısına aldı.çok kalitelidir.güvenmiyorsa pislik yürüsün gitsin
Bdv oku oku birseyler öğrendik desenebenim kafa nasıl çalışıyor acaba hep bu bdvye girmekten
zıp zıpcım şu alıntıyı sana zahmet silermisinOlaylar cook karısık geldi bence hiç karısma canım :))
Haberinin olması iyi ama sordurması ilginc geldi bana :))aradım haberi varmış.neyseki.
Vakti dolmadıysa sileyim canımzıp zıpcım şu alıntıyı sana zahmet silermisin
sende silermisin kuzumsöyle tabi ki.. hayır mı merak ettim de.. bilmeli.
yani ben hemen söylerdim arkadaşıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?