ben sildim muhtemelen dolmamıştırVakti dolmadıysa sileyim canım
aa neden ben sildim b ikaç sn önce
Yazalı 25 dakika olmus canım 10 dakika sanırım süresiaa neden ben sildim b ikaç sn önce
Pro üyelere farklıdır belkineyse oldu bikere artık
yok valla bende silemedim çünkü öle bir seçenek bile yok ://sende silermisin kuzum
Iyi düşünmüş o zamanbenim işle alaklı bikaç problemim vardı.güya destek amaçlı aramış.hani benim akrabamdır yardımcı olun babında
Neden ki canım yoruldun mesai bitimine az kaldı ondan olabilir mibaşım ağrıyor yaw
soğuk su iç sanki biraz iyi geliyorbaşım ağrıyor yaw
neyse kuzum sorun yok kalsınyok valla bende silemedim çünkü öle bir seçenek bile yok ://
Bende pro üye alcam yakında o zaman bakarımyok sanmam
dünden ağrıyorda dahaNeden ki canım yoruldun mesai bitimine az kaldı ondan olabilir mi
Dikkat et canım masaj yap elinle basınadünden ağrıyorda daha
eskiden proların görebildiği ayrı bi bölüm vardı şimdi yok bide cinsellik bölümüne sadece prolar yazıyordu onuda kaldırmışlar.sadec nickimiz kırmızı.kürkümüz falan vardı.şöyle bi kkda salına salına gezerdik proyuz diyeBende pro üye alcam yakında o zaman bakarım
Desene bir avantajı yok almayım o zamaneskiden proların görebildiği ayrı bi bölüm vardı şimdi yok bide cinsellik bölümüne sadece prolar yazıyordu onuda kaldırmışlar.sadec nickimiz kırmızı.kürkümüz falan vardı.şöyle bi kkda salına salına gezerdik proyuz diyeayy iyice saçmaladım
görünmezliği alabiliyorsun .konuyu şuna kim okuyor onları görebiliyorsun.zaten yardım amaçlı gidiyor verilen paraDesene bir avantajı yok almayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?