Biliyorum o özellikleri aslında daha cokk yardım amaclı oldugunu öğrendiğim için yapmak istiyorum da bakalım ne zaman kısmet olursa o zaman yapacagımgörünmezliği alabiliyorsun .konuyu şuna kim okuyor onları görebiliyorsun.zaten yardım amaçlı gidiyor verilen para
Oooo burda 23 ziyaretci cook ilginc :)))okuyup ne zevk alıyorsunuz acaba
Biliyorum o özellikleri aslında daha cokk yardım amaclı oldugunu öğrendiğim için yapmak istiyorum da bakalım ne zaman kısmet olursa o zaman yapacagım
40 lı sayıyı gördüğümü bilirimOooo burda 23 ziyaretci cook ilginc :)))
Iyiymiş 40 kişi burdaki sohbet artınca dikkat cekiyor sanırım :))40 lı sayıyı gördüğümü bilirim
dımı anca okuyorlar23 kişiden 5-6 kişi yazsada sohbet etsek :))))
muhtemeln hele bide konu +18 e doğru giderse üşüşüp duruyorlarIyiymiş 40 kişi burdaki sohbet artınca dikkat cekiyor sanırım :))
Bende bir ara sürekli okuyordum diyet gruplarını sonra bir baktım kendi hesabımla actım sonra baktım yarıstayımdımı anca okuyorlarne kadar sıkıcı.25 kişi değişmez.aynı kişiler olduğunu düşünüyorum. habire okuyorlar düşünsene
Yazılanlar görünüyor mu ilk sayfada ben cepten giriyorum ya bilmiyorummuhtemeln hele bide konu +18 e doğru giderse üşüşüp duruyorlar
Okumakla olmaz geyik yazmaya başlasınlarçayını çekirdeğini almışsın ne yapsam diye düşünüyorsun.bari gidip 2019 geyiği okusam diyosun
Di mi hem 10 parmak alıstırması yaparlaryarın sabaha üye olunda gelin bee vallaha bak daha eğlenceli yazmakkatiplik düşünen varsa on parmak geliştimiş olur hem
Düzeliyorsa basının agrısı vursun cenene canım :))başımın ağrısı çeneme vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?