Bence üye olup okuyanları ifşa etüye olup alttan alttan okuyanlarda var tabi
eve geçip uyumak istiyorum ama iki bebe beni bekliyor.enerjim kalmıyor yaw ne yapacağım pufffDüzeliyorsa basının agrısı vursun cenene canım :))
yok git gide düşdü aksine.14 tü.şimdi 11 olmuşO kadar konustuk ziyaretci sayısı artmıstır ama 1 kişi yazmadı
bi ara etiketliyordum geleniBence üye olup okuyanları ifşa et
Allah yardımcın olsun canım hem calısıp hem anne olmak cook zoreve geçip uyumak istiyorum ama iki bebe beni bekliyor.enerjim kalmıyor yaw ne yapacağım pufff
Sohbetimizi begenmediler demek kiyok git gide düşdü aksine.14 tü.şimdi 11 olmuş
Iyi yapıyormussun canımbi ara etiketliyordum gelenikaçma yakaladım diye
Şeyma acunun eski eşi mi denk gelmedim daha :)oyy şeymanın reklamı dönmeye başlamış kk 'da.atasay hayatının hatasını yaptın bence.atasaydan soğudum
izine ayrılmak istiyorum bikaç gün bakalım belki haftaya alırım.bedenen ve kafa olarak çok yorgun hissediyorum.Allah yardımcın olsun canım hem calısıp hem anne olmak cook zor
aman canları bilirSohbetimizi begenmediler demek ki
evetŞeyma acunun eski eşi mi denk gelmedim daha :)
Cook normal canım yorulman izin al belki kendine gelirsin izin hakkın vardır zaten ,izine ayrılmak istiyorum bikaç gün bakalım belki haftaya alırım.bedenen ve kafa olarak çok yorgun hissediyorum.
Börek tariflerine bakıyorum eklendikce canım ,Bu ara orda cook sohbete katılamadım enerjim yoktu hastalıktanyemek bölümüne gidiyormusun
Cook normal canım yorulman izin al belki kendine gelirsin izin hakkın vardır zaten ,
Cook izin alma özleriz seni
Hersey reklam ve para için cook iğrenc ilişkileri var ya
kazen tarif eklicek diyorlardı naptı acabaBörek tariflerine bakıyorum eklendikce canım ,Bu ara orda cook sohbete katılamadım enerjim yoktu hastalıktan
Tamam canım o zaman o kalan izinleri kullan :)sağol canımcım.evet var izin hakkım geçen yıldan duruyor bi kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?