2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Doktor kilo vermemi söyledi 10kg kadar fazlam var fakat nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum 168/83kilo 70 olsan yeter dediler İsveç diyeti varmış şimdi okudum da var mı uygulayan
biz kızlarla diyet yapıyoruz.her diyeti yapmanı tavsiye etmem.benim böbrekte sıkıntılı.ağırlıklı protein diyeti çok iyi değil.dengeli bir diyet lazım.tuzdan turşudan sakatatlardan uzak duracaksın.arada yiyebilirsin.dışarda yemek yerken özellikle yeşiliklere dikkat etmen gerekiyor.evde de bol sirkeli suya yatır.özellikle ıspanak dehşet verici şekilde kumlu oluyor aman dikkat et.şalgam tarzı içeceklerde çok yaramaz.ha bide sucuk.yiyebiliyorsun ama çok sık değil.bol su.içine mevsimine göre meyve atabilirsin zorlanıyorsan.nane limon kayısı erik dilimleyip atabilirsin.şuan bunlar akılma geldi

Turşunun tadını bilmem
Şalgam filan da aynı
Sucuk iki hafta da bir filAn
Dikkat edeceğim işte biraz beni yıkan hamur işi

Turşunun tadını bilmem
Şalgam filan da aynı
Sucuk iki hafta da bir filAn
Dikkat edeceğim işte biraz beni yıkan hamur işi
zor olmaz o zaman tuzdan uzak duracaksın.ha hamur işi büyük sıkıntı.sağlıklı güzel tarifler var çok canın isterse onlardan yaparsın düşük kalorili

Herkescikler öğle molasında sanırım, ben bugün evdeyim şükür, evi özlemişim.
Yarı yıl tatilinde arkadaşlar çocuklarını gezdirdi ben de hergün birine takıldım.
Karne hediyeleri bana yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…