Günaydın herkeseGüüünayyydınnnnn
Karataydasim nasilsin :)Güüünayyydınnnnn
biz kızlarla diyet yapıyoruz.her diyeti yapmanı tavsiye etmem.benim böbrekte sıkıntılı.ağırlıklı protein diyeti çok iyi değil.dengeli bir diyet lazım.tuzdan turşudan sakatatlardan uzak duracaksın.arada yiyebilirsin.dışarda yemek yerken özellikle yeşiliklere dikkat etmen gerekiyor.evde de bol sirkeli suya yatır.özellikle ıspanak dehşet verici şekilde kumlu oluyor aman dikkat et.şalgam tarzı içeceklerde çok yaramaz.ha bide sucuk.yiyebiliyorsun ama çok sık değil.bol su.içine mevsimine göre meyve atabilirsin zorlanıyorsan.nane limon kayısı erik dilimleyip atabilirsin.şuan bunlar akılma geldiDoktor kilo vermemi söyledi 10kg kadar fazlam var fakat nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum 168/83kilo 70 olsan yeter dediler İsveç diyeti varmış şimdi okudum da var mı uygulayan
günaydın kuzumGüüünayyydınnnnn
Günaydın herkese
nabersiniz genşlerGunaydin kizlarrrr❤❤❤❤❤
Ben kahvalti yapiyorum canim sen nasilsinnabersiniz genşler
Turşunun tadını bilmembiz kızlarla diyet yapıyoruz.her diyeti yapmanı tavsiye etmem.benim böbrekte sıkıntılı.ağırlıklı protein diyeti çok iyi değil.dengeli bir diyet lazım.tuzdan turşudan sakatatlardan uzak duracaksın.arada yiyebilirsin.dışarda yemek yerken özellikle yeşiliklere dikkat etmen gerekiyor.evde de bol sirkeli suya yatır.özellikle ıspanak dehşet verici şekilde kumlu oluyor aman dikkat et.şalgam tarzı içeceklerde çok yaramaz.ha bide sucuk.yiyebiliyorsun ama çok sık değil.bol su.içine mevsimine göre meyve atabilirsin zorlanıyorsan.nane limon kayısı erik dilimleyip atabilirsin.şuan bunlar akılma geldi
Çok şükür tahlil ler için doktoru bekliyorum yine hastanelerdenabersiniz genşler
Sen ne yapıyorsun keyfin nasılnabersiniz genşler
İyiyim canım sen nasılsınKarataydasim nasilsin :)
günaydın kuzum
Güzel haberler verir inşallahÇok şükür tahlil ler için doktoru bekliyorum yine hastanelerde
Bakalım ne diyecek
iyidir kuzu çalışıyorumBen kahvalti yapiyorum canim sen nasilsin
zor olmaz o zaman tuzdan uzak duracaksın.ha hamur işi büyük sıkıntı.sağlıklı güzel tarifler var çok canın isterse onlardan yaparsın düşük kaloriliTurşunun tadını bilmem
Şalgam filan da aynı
Sucuk iki hafta da bir filAn
Dikkat edeceğim işte biraz beni yıkan hamur işi
iyi .arada benim içim sıkılır. o günlerden birindeyim.Sen ne yapıyorsun keyfin nasıl
mezun olmaya adım adımİyiyim canım sen nasılsın
Günaydın der kaçarım demiş bizim kız ne oldu acepsabah sabah tövbeee :/
günaydın kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?