ne ettin baktım profilde bişi yok.içerikmi sildin eskilerdensabah sabah tövbeee :/
günaydın kızçeler
iyi gezmişsin anlaşılanHerkescikler öğle molasında sanırım, ben bugün evdeyim şükür, evi özlemişim.
Yarı yıl tatilinde arkadaşlar çocuklarını gezdirdi ben de hergün birine takıldım.
Karne hediyeleri bana yaradı
Iyiyim canim sukur annem geldi bende bir evi supurup siliyorumİyiyim canım sen nasılsın
Tiyatro sinema bilim merkezi vs avm park bahçeiyi gezmişsin anlaşılan
valla süper olmuş.bende istiyorum bikaç gün izin alıp gezmek.az daha hava ısınsın diyorum bakalımTiyatro sinema bilim merkezi vs avm park bahçe
Ben de çocukluğuma döndüm gayet güzeldi, bugün temizlik yapıyorum tabi hayatın gerçeklerine geri dönmek lazım.
Yarım saatte bir mola veriyorum 3 gün devam edecek böyle giderse
hadi gelBen buralarda yokken geyiğin dibine vurun, ben gelince hiç sesiniz çıkmasın.
Teessüf teessüf yani
kuzu nabersin görünmüyorsunlittle dora nasılsın :)
kuzu nabersin görünmüyorsun
iyi kuzu napalım cuma diyet gruplarına katıldık clarke falan.ordan devam ediyoruz.kilo vermeye kaldığımız yerden devam yaniiyiyim canım,bi ara bi iş yoğunluğu oldu sonra da bizim başlık gitti biliyorsun :) neyseki bitti de döndüm şimdi:) sen napıyorsun nasıl gidiyor
iyi kuzu napalım cuma diyet gruplarına katıldık clarke falan.ordan devam ediyoruz.kilo vermeye kaldığımız yerden devam yani
clarke34 mezun olmak üzere
64,7 lerdeyim şuan.yavaş gidiyor benden ya.sen naptın diyet işiniahahhahah
oh ne güzel,senin nasıl peki verebildin mi yeniyıldan bu yana
64,7 lerdeyim şuan.yavaş gidiyor benden ya.sen naptın diyet işini
neyseki iki gün sonra bitiyor.gerçekten uzadı banadaayy bu soruyu sormamanı umut ediyodumsjjsjsjjsj ben aynı yerimde sayıyorum:)
olsun yavaş da olsa gidiyor en azından,hemde daha sağlam olur öyle.
ya bu Ocak ayı bi bana mı uzun geldi? 2018 komple bir yıl olarak bile daha hızlı geçmişti sanki:)
bide bu ay maaş farkı vs yattı geldiği gibi gittizaten ay sonunu zor getiriyoruz bide ay böyle uzun gelince fena oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?