2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Temizliğe daldım sonra çıktım yağmurdan önce yürüdüm biraz 15dakika dayandım soğuktu hava döndüm fırında patates karnıbahar ve kabak sosladım. Dolabı karıştırırken dalak buldum onu çıkardım tavada pişirdim hemen dalak tan iki dilim aldım geri kalanı sebze bugünüde atlattık çok şükür yarın ufaktan bir hastane diyetisyen için bakalım ne diyecek

Öğlenden sonra annem e misafir gelecek miş bana geçmiş olsun diye
Temizliğe ara veriyoruz dolayısıyla dünkü perdeyi eşim taktı yenisini attık makinaya

Hatun çok şey öğreneceğim senden 40sn nasıl yapıyorsun var mı tarifi
Şimdi kuzum benim minik sufle fincanlarım var, yani türk kahvesi fincanindan büyük nescafe fincanından küçük ölçüyü ona göre verebilirim sen kendine göre ayarla.
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yumurta
1 yemek kaşığı nutella
Hepsini karıştır ve 2 fincana böl
Fincanın yarisını geçmesin.
Mikrodalga pisirme ayarinda 40 sn bende.
Ama annemin mikrodalga 1 dk da pişiriyor.
Ayarını kontrol ederek yap derim

Imm güzel benimkinde pişirme özelliği var denenebilir çok tesekkur ederim
Bende küçük bir borcam var onda yapıyorum ıslak kek formunda oluyor
İki yumurta
Bir su bardağı süt
Bir su bardağı yağ
Bir su bardağından az şeker
Karıştırıp kakao atıyorum bu karışımdan iki bardak ayırıp Kalanına iki bardak un kabartma tozu ve vanilya ekliyorum küçük borcamı yağlıyorum döküyorum yedi dakika pişiriyorum mikro dalgada çıkartıp dilimleyip üzerine o iki bardağı döküyorum güzel oluyor

Hadi yarışması yarıştım millet 200lira kazandı son iki soruda elendim sağlık olsun 24.84kuruşum var fakiriz daha

Tüm gün burada takıldım, gözüm döndü ekrana bakmaktan ama hala yazıyorum
Tembellik ettim yani hiçbir iş yapmadım.
Sen napiosun bakim kuzu
Oyyy gÖZlere dikkattt.
Benim de son 1 haftadır kızarmaya başladı gözlerim. Telefona çok bakmaktan. Gün içinde elime almamaya çalışıyorum.Bakalım ne zamana kadar dayanıcam

Bizim dertler aynı
Bende diyet gruplarında dolanıyorum
Suhanla 3. Takıma girdik. Yer varsa gelsene sende

Ahahhaha bu dert hiç bitmeyecek galiba bunu artık kabullendim:)))

Ben 8.takıma girdim Sühan dün bahsedene kadar ben bilmiyodum orada olduğunuzu,nasıl gidiyor peki diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…