Ben konuyu okumadım sadece suhan ne yazmış baktım, ama tam geyik topiğine açılacak konubu arada gördüm
suhanın yazdığından çok yorumlara çok güldüm yaa
Aman yok zaten çok kahvaltı yapmam kefir içerim bir tatil günü kahvaltimiz var onu da leblebili yemem iyyykkk
selaammSelam kızlar
Cıksssss
Portakallı kek yaptım şimdi yemek hala yok, paşamın siparişi bu.
Napıosunuzselaamm
oohh nefiss.. ellerine sağlık olsa da yesemm :) hazır diyeti miyeti yokken :) geçen biz de kocişle gece 12 de suffle yapmaya çalıştık.. sonuç çok pişirdiğimiz için bildiğin kakaolu kek oldu.. ama enfessti.. neyse sırrı çözdüm 10 dkk yı aşmayacak pişirme süresi..Portakallı kek yaptım şimdi yemek hala yok, paşamın siparişi bu.
Güveç ve pilav sanırım menü, dondurucuda patlıcan vardı yarım saate pişer ben biraz daha yayılabilirim burada
yani muhabbet :)Napıosunuz
valla ben de hiç doymuyorum.. atıştırın bir şeyler :)Açım yeee
Ben de iyiyani muhabbet :)
siz napıyosunuz ?
Diyetteyim yaaavalla ben de hiç doymuyorum.. atıştırın bir şeyler :)
allah tan benim menüm de belli yemekler de hazır hemen hemen :)Ben de iyi
Akşama ne yemek yapsam die düşünüyorum
Ahh o kocalar ahhAslında yapılabilir, ben bi ara boyayayım dedim kimse ciddiye almadı.
Her yıl izleye izleye öğrendim, kış sonu duvarlar resmen gri oluyor.
Ama kocam izin vermez. Kesin
Bende sasırdım kibarlık icabı bir şey demedim inanSevgi pıtırcığımısın sen, kv görümceye bu kadar sevindin.
Masallah
Sen ressam mısın aaaZaten sorun orada tek renk boyamaz desen calışır tam yerine rastgelirse manzara koyar diye bana bırakmıyor sanat düşmanı
Size de afiyet olsun canım patlican salatada da benim aklım kaldı şimdioohh nefiss.. ellerine sağlık olsa da yesemm :) hazır diyeti miyeti yokken :) geçen biz de kocişle gece 12 de suffle yapmaya çalıştık.. sonuç çok pişirdiğimiz için bildiğin kakaolu kek oldu.. ama enfessti.. neyse sırrı çözdüm 10 dkk yı aşmayacak pişirme süresi..
ben kv gelecek die patlıcan salata z.yağlı fasülye bir de kurutma tarhana çorba yaptım.. onları ben alcam eve geçer geçmez de fırında tavuk bir d epilav yeter herhal :)
Yok canım suhancım iltifat ediyor,ben kendi çapımda yağlı boya çalışıyorum.Sen ressam mısın aaa
Ben biliyorum onuWp bir ses kaydı var ama size atamadım, bir yolunu bulursam yollarım.
Genel kültür mantarı yapacaktım sizi olmadı
Cin ali bile çizemiyorum yetenek güzel şey ellerine sağlık eminim güzel dirYok canım suhancım iltifat ediyor,ben kendi çapımda yağlı boya çalışıyorum.
Öyle kayda değer bir başarım yok henüz.
Ben ölürsem belki tablolarım değerlenir diye yapıyorum birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?