dünyanın en güzel uykusuzluğunu yaşıyorsun o halde.. veledin bıraktığı uykusuzluk paha biçilmess :)Sukur bu gunumuze uykusuzluk disinda bir sorun yok ama onada bu veled yuzunden alistim
Amannbdv de bir konu vardi dun oradakim koparmış
Kesinlikle vardır simdi ifsa olmayım bir yer dicem dekarıştırısak bir yerlerde denk gelmişliğimis vardır kesin
hoş geldinGünaydın
GünaydınGünaydın
bana sorun yok yazabilirsin :)Kesinlikle vardır simdi ifsa olmayım bir yer dicem de
Günaydın canım ❤Zipzip gunaydin ♡♡♡
Yeni uyandımlittle dora basbelasiyim @befer Zipzip- @Zarpy @HanimKelesimiGetir nerelerdesiniz yaw..
unuttuğum varsa affola
okumuştum.. kızıyorum sinirleniyorum.. kaçıncı yüzyıldayıs.. cahillik hakkaten baki kalıyorAmannbdv de bir konu vardi dun orada
miss kokulu günaydınlar sana gelsin o hal :)Yeni uyandım
Sonra bir ara sana söylerimbana sorun yok yazabilirsin :)
Merci kuzum, birazdan kahvaltı hazırlayacam kendime bir geleyim. Eşim evde bugün, hizmette sınır tanımadan paşama sofra düzmem lazımmiss kokulu günaydınlar sana gelsin o hal :)
Sukur canim ben onu 6 yil kapi kapi aradim yedigim hormon ilaclarinin kilonun jaddi hesabi yok Rabbim isteyen herkese benim gibi zorlanmadan versin insallah evet insaniz yoruluyoruz ama sukur onu bana verene para pulu da gectim artik unrumda dahildünyanın en güzel uykusuzluğunu yaşıyorsun o halde.. veledin bıraktığı uykusuzluk paha biçilmess :)
Dün gece de baktım bdv de yine akıllara ziyan bir olay vaardı ve kan çıktı, müdür geldi dağıttı ortalığıokumuştum.. kızıyorum sinirleniyorum.. kaçıncı yüzyıldayıs.. cahillik hakkaten baki kalıyor
Gunaydin dora ♡♡♡Yeni uyandım
Günaydın tatlı belaGunaydin dora ♡♡♡
hhaha :)) peki o vakitSonra bir ara sana söylerim
isteyenlerden biri d ebenim.. umutsuz vaka olmama rağmen. bana da dua et :)Sukur canim ben onu 6 yil kapi kapi aradim yedigim hormon ilaclarinin kilonun jaddi hesabi yok Rabbim isteyen herkese benim gibi zorlanmadan versin insallah evet insaniz yoruluyoruz ama sukur onu bana verene para pulu da gectim artik unrumda dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?