2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

isteyenlerden biri d ebenim.. umutsuz vaka olmama rağmen. bana da dua et :)
Ben malatyadayim kuzum bana dr senin cocugun olmaz dedi istanbula ankaraya gidin belki oralarda olabilir dendi arastirdim deli gibi ve elimizde 1 kurus kalmamisti sonra Allah bize oyle birsey verdiki esim haftada 2 tane araba alip satmaya basladi ve karida cok yuksektu sanki Mevlam onumuze yolu sermisti ben istanbulda bahceci kliniginde Erbil hocaya gittim Rabbim sayesinde o parayi kazanabildi 30 bin tl doktuk umut her zaman var canim yeterkil ol desin Rabbim benim burda 1 yumurtam zorla oluyordu orda hemen hemen ayni ilaclarla 7 tane yumurtam oldu mucize her zaman var sakin unutma ben gece gunduz dua ediyorum cok agladim cok laflar soylendi ama dunya sadece evlat degikdir bizim toplumumuz bunu anlamiyor Sukur onu verene

Benzer şeyler yaşadım ben de, kesinlikle evlat candır ama olmuyorsa yıpratamam kendimi.
Dediğin gibi canım herkesin çocuk sahibi olması gerekmez bu dünyada.
Kedi annesi kuş annesi köpek annesi oldum, çok eğlenceli bir teyze oldum bana yetiyor bunlar

tüylerim inmedi yaa. maşaallah suphanAllah darısı başım aolsun.. aynen maddi olarak da çok yıpratıyor.. ama ben bıraktım hem maddi hem manevi gücüm yok artık.. umutsuz da denilince hepten kırıldı hevesim.. ama Rabbim den umutluyum yine de.. O ndan başkası bilemez.. nasip etmişse gelir inşaallah

Allah evladını bağışlasın.. mutlu sonaa kavuşmuşsun şükürler olsun:)

öle elbet bişileri zorlamak inanılmaz yıpratıyor.. hele bir de değmeyince...

benim d ebir arkadaşım var malatyalı çok severimm.. candır..
bir de genel müdeürüm malatyalıydı adamdı be :)
Benim de ünv. Ev arkadaşım orada kocası malatyalı bana nispet foto atıyorlar gel diye, tüm mekanları öğrendim sayelerinde.
Nasıl bir insansam ikna etmek için yemek fotosu atıyorlar

Günaydın canım
Buralardayım ne olsun yuvarlanıp duruyoruz ağır bir diyete başladım onu uyguluyorum çok şükür bugünümüze
Sen nasılsın
ben de başlayacağım hiç sorma o ağır diyete.. şimdi tadını çıkarmakla meşgülüm yapasıya kadar devam :))

Allah kolaylık versin şu an için anlamıyorum ama geçen zamanlarda ben de yaptığımdan sebep anlayabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…