karşılıklı ne güzel.. bi de süsle sofrayı romantik romantik takılınMerci kuzum, birazdan kahvaltı hazırlayacam kendime bir geleyim. Eşim evde bugün, hizmette sınır tanımadan paşama sofra düzmem lazım
Akşam yemeği olsa tamam da benim afyon patlamaz daha ikindiye kadarkarşılıklı ne güzel.. bi de süsle sofrayı romantik romantik takılın
:)) o vakit akşam yemeğineeAkşam yemeği olsa tamam da benim afyon patlamaz daha ikindiye kadar
Ben malatyadayim kuzum bana dr senin cocugun olmaz dedi istanbula ankaraya gidin belki oralarda olabilir dendi arastirdim deli gibi ve elimizde 1 kurus kalmamisti sonra Allah bize oyle birsey verdiki esim haftada 2 tane araba alip satmaya basladi ve karida cok yuksektu sanki Mevlam onumuze yolu sermisti ben istanbulda bahceci kliniginde Erbil hocaya gittim Rabbim sayesinde o parayi kazanabildi 30 bin tl doktuk umut her zaman var canim yeterkil ol desin Rabbim benim burda 1 yumurtam zorla oluyordu orda hemen hemen ayni ilaclarla 7 tane yumurtam oldu mucize her zaman var sakin unutma ben gece gunduz dua ediyorum cok agladim cok laflar soylendi ama dunya sadece evlat degikdir bizim toplumumuz bunu anlamiyor Sukur onu vereneisteyenlerden biri d ebenim.. umutsuz vaka olmama rağmen. bana da dua et :)
Istiyorsan umudunu kaybetme canım, ama ben geçen hafta arkadaşın oğluyla ilgilendim. Çocuk bakacak kafa toto yok bendeisteyenlerden biri d ebenim.. umutsuz vaka olmama rağmen. bana da dua et :)
Benzer şeyler yaşadım ben de, kesinlikle evlat candır ama olmuyorsa yıpratamam kendimi.Ben malatyadayim kuzum bana dr senin cocugun olmaz dedi istanbula ankaraya gidin belki oralarda olabilir dendi arastirdim deli gibi ve elimizde 1 kurus kalmamisti sonra Allah bize oyle birsey verdiki esim haftada 2 tane araba alip satmaya basladi ve karida cok yuksektu sanki Mevlam onumuze yolu sermisti ben istanbulda bahceci kliniginde Erbil hocaya gittim Rabbim sayesinde o parayi kazanabildi 30 bin tl doktuk umut her zaman var canim yeterkil ol desin Rabbim benim burda 1 yumurtam zorla oluyordu orda hemen hemen ayni ilaclarla 7 tane yumurtam oldu mucize her zaman var sakin unutma ben gece gunduz dua ediyorum cok agladim cok laflar soylendi ama dunya sadece evlat degikdir bizim toplumumuz bunu anlamiyor Sukur onu verene
tüylerim inmedi yaa. maşaallah suphanAllah darısı başım aolsun.. aynen maddi olarak da çok yıpratıyor.. ama ben bıraktım hem maddi hem manevi gücüm yok artık.. umutsuz da denilince hepten kırıldı hevesim.. ama Rabbim den umutluyum yine de.. O ndan başkası bilemez.. nasip etmişse gelir inşaallahBen malatyadayim kuzum bana dr senin cocugun olmaz dedi istanbula ankaraya gidin belki oralarda olabilir dendi arastirdim deli gibi ve elimizde 1 kurus kalmamisti sonra Allah bize oyle birsey verdiki esim haftada 2 tane araba alip satmaya basladi ve karida cok yuksektu sanki Mevlam onumuze yolu sermisti ben istanbulda bahceci kliniginde Erbil hocaya gittim Rabbim sayesinde o parayi kazanabildi 30 bin tl doktuk umut her zaman var canim yeterkil ol desin Rabbim benim burda 1 yumurtam zorla oluyordu orda hemen hemen ayni ilaclarla 7 tane yumurtam oldu mucize her zaman var sakin unutma ben gece gunduz dua ediyorum cok agladim cok laflar soylendi ama dunya sadece evlat degikdir bizim toplumumuz bunu anlamiyor Sukur onu verene
nasıl bakarım var yaaaa.. gelse bir :)Istiyorsan umudunu kaybetme canım, ama ben geçen hafta arkadaşın oğluyla ilgilendim. Çocuk bakacak kafa toto yok bende
öle elbet bişileri zorlamak inanılmaz yıpratıyor.. hele bir de değmeyince...Benzer şeyler yaşadım ben de, kesinlikle evlat candır ama olmuyorsa yıpratamam kendimi.
Dediğin gibi canım herkesin çocuk sahibi olması gerekmez bu dünyada.
Kedi annesi kuş annesi köpek annesi oldum, çok eğlenceli bir teyze oldum bana yetiyor bunlar
basbelasiyim konuyu değiştireyim, sizin bi pideniz var Quzuu diye bir. Mekanda, offffff simdi olsada yesek. Malatya deyince gözümün önüne geldi aklımdan çıkmıyor o da
Benim de ünv. Ev arkadaşım orada kocası malatyalı bana nispet foto atıyorlar gel diye, tüm mekanları öğrendim sayelerinde.benim d ebir arkadaşım var malatyalı çok severimm.. candır..
bir de genel müdeürüm malatyalıydı adamdı be :)
toplaşıp gidelim :))Benim de ünv. Ev arkadaşım orada kocası malatyalı bana nispet foto atıyorlar gel diye, tüm mekanları öğrendim sayelerinde.
Nasıl bir insansam ikna etmek için yemek fotosu atıyorlar
Günaydın canımlittle dora basbelasiyim Neysesakinim @Zipzip- @Zarpy @HanimKelesimiGetir nerelerdesiniz yaw..
unuttuğum varsa affola
Gidelim walla bizim diyet yapacağımız yok zaten, yemek duyunca fizana gideriz. Grup olarak maşallahımız vartoplaşıp gidelim :))
kuzummmSUHAN yamacimiza gel.hele
ben de başlayacağım hiç sorma o ağır diyete.. şimdi tadını çıkarmakla meşgülüm yapasıya kadar devam :))Günaydın canım
Buralardayım ne olsun yuvarlanıp duruyoruz ağır bir diyete başladım onu uyguluyorum çok şükür bugünümüze
Sen nasılsın
: D aynen valla seçilmiş gibiyisGidelim walla bizim diyet yapacağımız yok zaten, yemek duyunca fizana gideriz. Grup olarak maşallahımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?