Koşarak geldin sanırım bi nefes al öyle yaz yawrumanca geleb,ld,m
ben bilmiyorum ama merak ettim ...yapınca anlat nasıl olmuş.. güzel olur valla.. hatta paylaşabilirsen bir resmini de paylaş.. ben de denesem :)Dün arkadaşım geldi sohbet muhabbet akşam oldu güzel geçti bugün de akşam misafirim var
Mandalina reçeli yapmaya niyetlendim inşallah becerebilirim ben yemem ama eşim sever bakalım nasıl olacak deneyen var mı daha önce
çok uğraştırıcı değilmi yawDün arkadaşım geldi sohbet muhabbet akşam oldu güzel geçti bugün de akşam misafirim var
Mandalina reçeli yapmaya niyetlendim inşallah becerebilirim ben yemem ama eşim sever bakalım nasıl olacak deneyen var mı daha önce
bir görünüp kaybolmak :))şimdide yemeğe çıkacağım
ben daha yeni tostumu yiyorum..acıktım
oniki gibi çıkacağım.afiyet olsun sanaben daha yeni tostumu yiyorum..
açılık fena valla. doy gel burdayım ben gidesim gelmiyor :))
daha varmış canım..oniki gibi çıkacağım.afiyet olsun sana
kesinlikle katılıyorum.daha varmış canım..
sağol oldu valla.. bu yemek yemek dünyanın en güzel şeyi yaa :)
Toplum yipratiyor zaten onemli olan insan olabilmek gerisi bosBenzer şeyler yaşadım ben de, kesinlikle evlat candır ama olmuyorsa yıpratamam kendimi.
Dediğin gibi canım herkesin çocuk sahibi olması gerekmez bu dünyada.
Kedi annesi kuş annesi köpek annesi oldum, çok eğlenceli bir teyze oldum bana yetiyor bunlar
Aynen canim ama inanirmisin ben oraya daha gitmedim bana acik hava iyi geliyor :)) yazinda annemlere tasiniyoruz ev mustakil bahceli :) lahmacunmu acababasbelasiyim konuyu değiştireyim, sizin bi pideniz var Quzuu diye bir. Mekanda, offffff simdi olsada yesek. Malatya deyince gözümün önüne geldi aklımdan çıkmıyor o da
Saol canim insallah sende isteyen herkesindw gonlune gore olurtüylerim inmedi yaa. maşaallah suphanAllah darısı başım aolsun.. aynen maddi olarak da çok yıpratıyor.. ama ben bıraktım hem maddi hem manevi gücüm yok artık.. umutsuz da denilince hepten kırıldı hevesim.. ama Rabbim den umutluyum yine de.. O ndan başkası bilemez.. nasip etmişse gelir inşaallah
Allah evladını bağışlasın.. mutlu sonaa kavuşmuşsun şükürler olsun:)
aynen benim kp başlamış şimdiden sölenmeye.. bebk de bebekToplum yipratiyor zaten onemli olan insan olabilmek gerisi bos
eşim balık benimmaalesef balık ://
tesellim ise 40 yaş sonrası yükselen burç özelliklerini taşımaya başlıyormuşsun.
yükselenim de aslan şükür
Malatya ilce ilce ama simdi cok karisi gercek malatyalular iyidir ama cakmalari cikti bozuldubenim d ebir arkadaşım var malatyalı çok severimm.. candır..
bir de genel müdeürüm malatyalıydı adamdı be :)
Allah yardımcın olsun :)eşim balık benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?