- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yeme en son eşimle 15 katlı yaptık ve hepsini gömdük geçen kış yaptım korkumdan daha da yapamam sanırımhiç yemedim ama çok nefis diyorlar
wuuuwww yapılışına bakayım biYeme en son eşimle 15 katlı yaptık ve hepsini gömdük geçen kış yaptım korkumdan daha da yapamam sanırım
Cıksss lülük değil bu başka bişey olmalılülülüüüüüüymüş
Pidesini ben lavasımsı bişey yapıyorum bu bile benim için büyük başarı ama orjinali harika oluyor, yapabilirseniz.wuuuwww yapılışına bakayım bi
Bu saksıyı ibneliğe çalıstıran santa clausbu nedir abi
bende beceremem.kv yapar yada hazır lavaşla nasıl olurki acabaPidesini ben lavasımsı bişey yapıyorum bu bile benim için büyük başarı ama orjinali harika oluyor, yapabilirseniz.
Ben de hamur açma yetenegi yok
Bu nedir deyince smile i soruyorsun sandım ülen yaaa dayak yiyecem az sonra manyak manyak ne gülüyorsun diyiiiir bizimkibu nedir abi
Hazırla hiç denemedim firinda özel lavaş yaptirabilirsin paketli lavaşlarla o tadı vermez sankibende beceremem.kv yapar yada hazır lavaşla nasıl olurki acaba
ahahaaa dora koptumBu saksıyı ibneliğe çalıstıran santa claus
Bu nedir deyince smile i soruyorsun sandım ülen yaaa dayak yiyecem az sonra manyak manyak ne gülüyorsun diyiiiir bizimki
evet doğruHazırla hiç denemedim firinda özel lavaş yaptirabilirsin paketli lavaşlarla o tadı vermez sanki
Ben hep doğruyu söylerimevet doğru
Evli öğretmenpeki pekiibu nedir.çok garip geliyor bunu kullanda tuhafıma gidiyor
bu defada kv bekliyorum gitismler bir.. herifle barabar tam gaz başlycam :) söz:)seni diyete alacağız tatilde bitti.tatil bitsin başlayacağım demiştin
Sakın kızmayın canlarım fıkra var ya evli öğretmen diye ondan dedim espirik yanipeki pekiibu nedir.çok garip geliyor bunu kullanda tuhafıma gidiyor
ne alakaEvli öğretmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?