Neyse ki senin çocuklar daha sağlıklı düşünmüş öptüm oğluşunu aferin kuzuyabenimde aklımda mantı vardı.kuzular aradı büyük olanı balıkk anne dedi.tamam dedim
Adama diyorum ki ben dikkat ediyorum onu yemeyelim bunu yemeyelim, tamam o zaman bi kek yap yiyelim diyor.mantı mı balık mı ?
elbette balık yaw :)
Adama diyorum ki ben dikkat ediyorum onu yemeyelim bunu yemeyelim, tamam o zaman bi kek yap yiyelim diyor.
Akşma hafif biseyler olsun diyorum sebze olsun vs tamam buldum ıspanaklı börek diyor.
Ben nasıl diyet yapayım aaa dostlar
Anne ve kv yemekleri dr now un en tehlikeliler listesine girer bencebenim kv ne yapar ki bugün akşam için
dombili olacağım doommbbiilliii
ama şöyle bol sarımsaklı cossss diye sıcak sıcak tereyağlı soslu offfffffffmantı mı balık mı ?
elbette balık yaw :)
hazırsa almayım ... el yapımıysa aynen offf derim ama önceliğim balık cancağızım :))ama şöyle bol sarımsaklı cossss diye sıcak sıcak tereyağlı soslu offfffffff
ama şöyle bol sarımsaklı cossss diye sıcak sıcak tereyağlı soslu offfffffff
seni diyete alacağız tatilde bitti.tatil bitsin başlayacağım demiştinbenim kv ne yapar ki bugün akşam için
dombili olacağım doommbbiilliii
puhaaaaaaaa adam gayet mantıklıAdama diyorum ki ben dikkat ediyorum onu yemeyelim bunu yemeyelim, tamam o zaman bi kek yap yiyelim diyor.
Akşma hafif biseyler olsun diyorum sebze olsun vs tamam buldum ıspanaklı börek diyor.
Ben nasıl diyet yapayım aaa dostlar
Mantık hocalarınızı öpeyim ben, bu nasıl mantıkpuhaaaaaaaa adam gayet mantıklı
tabiki el yapımıhazırsa almayım ... el yapımıysa aynen offf derim ama önceliğim balık cancağızım :))
yiyemiyorumki leyn bırakında bari hayalimde yaşatayımsıcak tereyağlı sosa atacam seni cosssss diye
Hayallere dallalım o zaman, kayseri yağlaması sarımsaklı yoğurda bandıra bandira dirseklerineden damlayacak yağlarıyiyemiyorumki leyn bırakında bari hayalimde yaşatayım
Bunun adı dildo olsun puahahahhahahatamam bu son yemek reklamıydıay bu smiley çok çirkin dil çıkarıyor
Hayallere dallalım o zaman, kayseri yağlaması sarımsaklı yoğurda bandıra bandira dirseklerineden damlayacak yağları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?