- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
tam evlenilecek adamlar.ama ben bi aslan isterdim kükreyen açıkcası
çok şanslısın ... bulamadım yaa..Ben buldummm ben buldummmmm
ay yok var evde bir tanetam evlenilecek adamlar.ama ben bi aslan isterdim kükreyen açıkcası
haşinden ziyade ben burdayım desin yaniHııım haşin seviyorsun yani
On adet mandalina soydum üzerine iki Bardak şeker koydum biraz kaynadı eriyince iki bardak su koydum ve bir cüay kaşığı limon tuzu koydum kaynıyor bir saat i geçti de unuttuğum atladığım bir sey var çekirdeklertarif alalım kolaymı
Aman ben anlamam zaten burçtan, erkek kardesim aslan.haşinden ziyade ben burdayım desin yanibi aslanla tanışmıştım zamanında ama anca iki hafta yürütebilmiştik. ilerletsek dehşet olucaktı ama nasip değilmiş
Ben burç olayını hiç bilmiyordum, soran arkadaşlara söyledim yengeç erkeğinin bu kadar gideri varmış da bilmeden dalmışım olaya.çok şanslısın ... bulamadım yaa..
çok geçmiş olsun kuzum
kolaymış.bi ara bende deneyeyimOn adet mandalina soydum üzerine iki Bardak şeker koydum biraz kaynadı eriyince iki bardak su koydum ve bir cüay kaşığı limon tuzu koydum kaynıyor bir saat i geçti de unuttuğum atladığım bir sey var çekirdekler
Kaynadıkça Allah tan su yüzüne çıkıyor arada alıyorum
iki hafta zor dayandıydım zamanında amaSağol canım benim.
Bu arada muhabbeti geçmiş ben aslan burcuyum ama bizim burcun erkeğinin egosu tavan oluyor nasıl katlanıcaksınksksksksk
eline sağlık.Evet kapattım altını mayhoş oldu tadı güzel sayılır öyle lezzet sevenler için tabi Bakalım koçiş beğenecek mi
dibine kadar vallahi..seninki aslanmı
iki hafta zor dayandıydım zamanında ama
çok şanslısın çok :)Ben burç olayını hiç bilmiyordum, soran arkadaşlara söyledim yengeç erkeğinin bu kadar gideri varmış da bilmeden dalmışım olaya.
Ama dedikleri kadar varmış adam safkan evcil
Ben de balık diyorum eşim mantı diyor, güzel yaz günlerinde mutlu olabilmek için balıkta ısrar ediyorum du bakelimmm ne olcekkkkakşama balık yiyeceğimm ımmmmhhhaklım fikrim yemekte
benimde aklımda mantı vardı.kuzular aradı büyük olanı balıkk anne dedi.tamam dedimBen de balık diyorum eşim mantı diyor, güzel yaz günlerinde mutlu olabilmek için balıkta ısrar ediyorum du bakelimmm ne olcekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?