- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Havuçlu anne hatçe gibi, mal de bana kazım, gerizekalı de sümsük desümsük de diye
Hatta sonra kerimcan gibi vur banagggggsümsük de diye
Havuçlu anne hatçe gibi, mal de bana kazım, gerizekalı de sümsük de
Dedim tam bir ruh hastası gibi uyandım, bugün size saracam yapacak bişey yok dilime vurdu sabah sabah, kaçın bencelennnnnnnnnnn
O halde günaydın siftinik
iyidir uğraşıyoruz herzamanki gibi.arada çene çalıyoruz
Havuçlu anne hatçe gibi, mal de bana kazım, gerizekalı de sümsük de
Bak benim kocam da bana LAN der, ben ilk duyduğumda tık etti şalter öyle bir attı ki sonra açıkladı aile boyu manyaklık bu işte.lennnnnnnnnnn
Yok canım, ruh halim iyi değil patolojik bir durum aslındaya sen çok eğlencelisinnnnnn
Çok mantıklı çok kafa adammışBak benim kocam da bana LAN der, ben ilk duyduğumda tık etti şalter öyle bir attı ki sonra açıkladı aile boyu manyaklık bu işte.
Lütfen
Aşkım
Nolurrr demek miş.
Bilgilendirme postu olsun bu da
Haklısın dün misafir vardı hiç bir şey yapmadım tüm gün oturdum bugün kuruyan çamaşır vs var onları toparlayalım annemi aradım oda arkadaşına gidecekmiş çağırdı yok dedim evdeyim bugün yani akşama program var ama belediye bir etkinlik düzenlemiş neyzen gelecekmiş Mezopotamya ezgileri olacakmış yer ayırttım ona gideceğizBen kendimi temizliğe veririm sanırım, sıkıcı bir günü daha sıkıcı hale getireyim yani, yarın güzel olursa işler de bitmiş olur ben de rahat rahat gezerim.
Hayaller hayallerrrr
Ne güzel akşam organizasyonun iyi olmuş.Haklısın dün misafir vardı hiç bir şey yapmadım tüm gün oturdum bugün kuruyan çamaşır vs var onları toparlayalım annemi aradım oda arkadaşına gidecekmiş çağırdı yok dedim evdeyim bugün yani akşama program var ama belediye bir etkinlik düzenlemiş neyzen gelecekmiş Mezopotamya ezgileri olacakmış yer ayırttım ona gideceğiz
hımmBak benim kocam da bana LAN der, ben ilk duyduğumda tık etti şalter öyle bir attı ki sonra açıkladı aile boyu manyaklık bu işte.
Lütfen
Aşkım
Nolurrr demek miş.
Bilgilendirme postu olsun bu da
oo süper plan vallahaHaklısın dün misafir vardı hiç bir şey yapmadım tüm gün oturdum bugün kuruyan çamaşır vs var onları toparlayalım annemi aradım oda arkadaşına gidecekmiş çağırdı yok dedim evdeyim bugün yani akşama program var ama belediye bir etkinlik düzenlemiş neyzen gelecekmiş Mezopotamya ezgileri olacakmış yer ayırttım ona gideceğiz
Bir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar benilittle dora gelin beraber gidelim olur mu
O zaman seni zeytinli rock festivaline götüreyim bizde her telden var iki sene gittim üst üste çok zevk aldım harika bir yerBir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?