2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bak benim kocam da bana LAN der, ben ilk duyduğumda tık etti şalter öyle bir attı ki sonra açıkladı aile boyu manyaklık bu işte.
Lütfen
Aşkım
Nolurrr demek miş.
Bilgilendirme postu olsun bu da
Çok mantıklı çok kafa adammış

Ben kendimi temizliğe veririm sanırım, sıkıcı bir günü daha sıkıcı hale getireyim yani, yarın güzel olursa işler de bitmiş olur ben de rahat rahat gezerim.
Hayaller hayallerrrr
Haklısın dün misafir vardı hiç bir şey yapmadım tüm gün oturdum bugün kuruyan çamaşır vs var onları toparlayalım annemi aradım oda arkadaşına gidecekmiş çağırdı yok dedim evdeyim bugün yani akşama program var ama belediye bir etkinlik düzenlemiş neyzen gelecekmiş Mezopotamya ezgileri olacakmış yer ayırttım ona gideceğiz

Ne güzel akşam organizasyonun iyi olmuş.

oo süper plan vallaha

Çamaşırları yaklaşık bir buçuk senedir konmari metodu ile katlıyorum fakat çoraplarda uygulamaya gecememiştim şimdi onları yapıyorum eşiminkiler bitti benimkileri yarıladım tavsiye ederim tertipli oluyor

Hatta ben biraz dağınığımdır aniden doğuma girince eşimle annem kardesim eve gelip eşyalarımı almak zorunda kaldılar kardeşim ve annem çamaşır çekmecesini açınca birbirinin yüzüne bakmışlar bu ne kadar derli toplu olmuş haberimiz yok diye sasırmışlar çok düzenli duruyor

Bir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar beni
O zaman seni zeytinli rock festivaline götüreyim bizde her telden var iki sene gittim üst üste çok zevk aldım harika bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…