Bende okuyorum öyle çok güzel oluyor hangi site ben ekitap oku indirdim ücretsiz güncel bile var çok fazlaBence göz ağrım migrenimi tetikliyor, ışık sonuna kadar kapalı ama ben bir de tel dekitap okuyorum gece, alışkanlık vazgeçemiyorum befercimmmm
Hersesin kaçamak yapmaya ihtiyaçı var amaGidemiyorum ki canım işlerden babamın
Üveyit hastalığı olabilir teyzem de de çok zor tesbit edildi Ankara İstanbul a gitti kızarıklık kaşıntı ışık hassasiyeti bunlar oldu hep ama sıkıntı stres denBence göz ağrım migrenimi tetikliyor, ışık sonuna kadar kapalı ama ben bir de tel dekitap okuyorum gece, alışkanlık vazgeçemiyorum befercimmmm
Ofg cila hemde gece geceFarklı kulvar şimdi katmer dersen kıyaslayamam, biri tuzlu biri tatlı neticede sabah 2-3 boyoz yedikten sonra üstüne katmer yiyeceksin cila olacak
Olmuyor işte canım haftanın iki günü bende dükkana gidiyorum diğer günlerde listelerle ugrasıyorumHersesin kaçamak yapmaya ihtiyaçı var ama
Aslında bu ekran çok yoruyor, kuruluk var zaten.Üveyit hastalığı olabilir teyzem de de çok zor tesbit edildi Ankara İstanbul a gitti kızarıklık kaşıntı ışık hassasiyeti bunlar oldu hep ama sıkıntı stres den
Ben de bir sürü yerden indiriyorum gayet güzel oldu, bazen günde 1 kitap bitiyor.Bende okuyorum öyle çok güzel oluyor hangi site ben ekitap oku indirdim ücretsiz güncel bile var çok fazla
Kolay gelsin canım yarın görüşürüz artık ben kacarım birazdan :))Çamaşırlar çıktı makineden, onları asayım bir de cigara içeyim geleyim
Epey mesajı harcıyorsun o vakit bu kaptan luk işineOlmuyor işte canım haftanın iki günü bende dükkana gidiyorum diğer günlerde listelerle ugrasıyorum
Sigara içmeyi özledim ya kahve ile işte bi arkadaş ile her gün onda böyle bir güzelliğimiz vardıÇamaşırlar çıktı makineden, onları asayım bir de cigara içeyim geleyim
Ben uygulama var ordan okuyorum daha kolay oluyor incele istersen e kitap okuBen de bir sürü yerden indiriyorum gayet güzel oldu, bazen günde 1 kitap bitiyor.
Geçen d&r gezdim 35₺ altında yeni bir kitap yok.
Ne yapalım bizi bu hale getirenler utansın, gayet korsan indirip okuyorum
Yook aslında cook vakit gerektiren birsey değil,liste işleri cuma günü sadece oda yarım saatini almaz,Epey mesajı harcıyorsun o vakit bu kaptan luk işine
Gazete dergi kitap ta vergi kalktı bu aradaBen de bir sürü yerden indiriyorum gayet güzel oldu, bazen günde 1 kitap bitiyor.
Geçen d&r gezdim 35₺ altında yeni bir kitap yok.
Ne yapalım bizi bu hale getirenler utansın, gayet korsan indirip okuyorum
Kalkmıs ama cook indirim getirmemis tv de diyordu 30 liralık kitap 27 küsür dediGazete dergi kitap ta vergi kalktı bu arada
Gözlüğü kullan işte birde o göz kuruluğu için göz yaşı damlası var o çok iyi geliyorAslında bu ekran çok yoruyor, kuruluk var zaten.
Bakalım diğer ay ne diyecek derecem düşük gözlük değiştirmeyelim dedi dr ama ben zaten kullanmıyorum ki, demedim tabi adama
Dışarıda olmazsam bende burdayımYook aslında cook vakit gerektiren birsey değil,liste işleri cuma günü sadece oda yarım saatini almaz,
Ben zaten sabah 8 aksam 10 burdayım :)))
Valla ben almıyorum işte uygulama üzerinden okuyorum çok güzel oluyor eşim okuyamıyor alıyor her ay üç beşKalkmıs ama cook indirim getirmemis tv de diyordu 30 liralık kitap 27 küsür dedi
Senide alalım diyet topiklerine o zaman :)))Dışarıda olmazsam bende burdayım
Bende little dora gibi gelemiyorum düzene ama hangisindesin ziyaret edeyim seniSenide alalım diyet topiklerine o zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?