- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Herkes dün çılgın kutlamalar yaptı, yorgun, uykusuz anca toplanırızuykucular saat on oldu kimse yok.ortada napimm şimdi.hepside uykucude gidin.benimle geçirilecek onbeş dakikayı kaybettiniz.ağlayın halinize
Lokma mııı, kız kaç gündür çikolatalı lokma çekiyor canımnapıyormuş bakim benim ballı lokma tatlılarım
Yaaaaa nereye bugün bari buralarda oluykucular saat on oldu kimse yok.ortada napimm şimdi.hepside uykucude gidin.benimle geçirilecek onbeş dakikayı kaybettiniz.ağlayın halinize
İyiyim kuzum sen nasılsın
Iyiyim canım cuma yogunlugu var biraz bugün :)))İyiyim kuzum sen nasılsın
Evet bugün gruplar baya yoğun :) naptın kaptan olabildin mi ?Iyiyim canım cuma yogunlugu var biraz bugün :)))
Cuma bildirimleri olunca ister istemez yogunluk olusuyor :):):)Evet bugün gruplar baya yoğun :) naptın kaptan olabildin mi ?
Bu kilolarda gayet güzel tebrik ederim canım
Tekrardan tebrik ederimCuma bildirimleri olunca ister istemez yogunluk olusuyor :):):)
Kaptanlıgım onaylandı karar defterine gecti ama daha sayfamızda değişmedi :))
Sağol canım, baya zor gerçekten. İlk zamanlar 1 1,5 kg verirken şimdi gram gram gidiyorBu kilolarda gayet güzel tebrik ederim canım
Az yiyorsun canım zaten arada menülerini görüyorum :))Sağol canım, baya zor gerçekten. İlk zamanlar 1 1,5 kg verirken şimdi gram gram gidiyor
Var mı güzel tavsiyelerin
Evet baya az yiyorum öyle alıştırdım kendimiAz yiyorsun canım zaten arada menülerini görüyorum :))
Dukan birası Içebilirsen onu tavsiye ederim :)
Birde spor yapıyorsan azıcık daha artırabilirsin
Dukan birasını ben kendime göre uyarladım öyle yapıyorum tadı cok kötü olmuyor :))Evet baya az yiyorum öyle alıştırdım kendimi
Dukan birasının tadını sevemedim
Sporu da arada yapıyorum. Arttırmam lazım biraz.
Sen nasıl besleniyorsun şuan.?
Kac kilosun canımbu hafta bende -400 vermişim:) ama tabi kilomuzun uzaktan yakından alakası yokskksksk
Kac kilosun canım
Canım en azından dur demissin kilo almana simdi hedefin 5 li rakamlar olsun gecmisi hiç düşünmeBen daha çok yolun başındayım zipzipim:) benim 81.6 gün itibariyle
ve 56lardan geldim bugünlere düşünnasıl oldu hala anlamakta zorlanıyorum
Canım en azından dur demissin kilo almana simdi hedefin 5 li rakamlar olsun gecmisi hiç düşünme
Hedefine inşallah ulasırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?