- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Bence haftada bir kutlanacak bişeyler olmalı, sevgiliyken öyle olmuyor tabi ama evlilikte herşey monotonlaşıyor.özel günleri pek sallamıyoruz,dün aa yarın 14 şubatmış hımm dedim, o da hımm dedi
Ahah yok o kadar iddialı diilimama özel günler böyle bi mecbur bırakıyor ya illa bişi yapın gibi,o mecburiyet hissini sevmiyorum hiç romantik diil
Ben de seccade paketlemeyi düşünüyorum, bol bol şükür namazı kıl ben gibi bir sevgilin var yazacam.Benim bu sene bi sürprizim yok.
8 seneden sonra artık komik gelmeye başladı
Bence haftada bir kutlanacak bişeyler olmalı, sevgiliyken öyle olmuyor tabi ama evlilikte herşey monotonlaşıyor.
Geçim derdi, hayat telaşı vs....
Böyle günlerde biraz stresten uzaklaştırıp kafa dağıtıyor.
Ayın 7-14-21. Günleri sevgililer günü olsa yaaa ne iyi olur çok aminnnnnn
Benim bu sene bi sürprizim yok.
8 seneden sonra artık komik gelmeye başladı
Ahahahahah yaaa bayıldımm, bende yapıcam pompilimeBen de seccade paketlemeyi düşünüyorum, bol bol şükür namazı kıl ben gibi bir sevgilin var yazacam.
Biraz klasik olacak bu geyik ama hediye almadım evde ki malzemeleri kullanmam lazim
Ben de seccade paketlemeyi düşünüyorum, bol bol şükür namazı kıl ben gibi bir sevgilin var yazacam.
Biraz klasik olacak bu geyik ama hediye almadım evde ki malzemeleri kullanmam lazim
Oyyy baya olmuş.aa 8 sene mi oldu bizimki de 7 sene olmuş meğer
meğer diyorum çünkü ben her yıl 5 yıl oldu 5 yıl oldu diyip duruyodumçok korkuncum yaa
Oyyy baya olmuş.
Biz 4 sene sevgililik yaşadık. Evlendikten sonra da keşke daha erken evlenseydik dedik
Yap yap kırmızı bir hediye paketi yaptım, içine de not yazdım. Hayaller hayatlarrrrrAhahahahah yaaa bayıldımm, bende yapıcam pompilime
formundasın yine bugün her zamanki gibi:)
Geldim doracım :)))Zipzip- sen ne durumdasın, sanki sevgilin vardı senin de.
Ben de emekli albay gibi herkesi sorguya çektim kocadan umudu kestim ya
Ne güzel sevgililik döneminin tadını çıkarınGeldim doracım :)))
Bizde hediye durumu yok güzel vakit gecirdim geldim :))))
sesSUHAN suhanikommmm merak ediyoruz bir ses ver
Kız diyette herkes tatlı cekcek canlarınapıyormuş bakim benim ballı lokma tatlılarım
Edepsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?