Keşke açık tutabilsemSürekli camı acık tutamazsın ki canım
Keske imkan olsa yuva yapmalarına izin verirdin canım,
Bizimde burda balkonun dısında kombinin bacası cıkıyor üzerine güvercinler geliyor aksamları orda uyuyorlar,balkon camını görsen cam bastan yukarı güvercin pisliği :)))
Annem kovayım diye düşündü sonra kıyamadık kalsın dedik kısdan beri aksamları orda yatıyorlar
Buldular canım 3-4 tane geliyor birde yer kavgası yapıyorlar :))Keşke açık tutabilsem
Ne güzel sizinkiler sıcak yeri bulmuş
Bide bazıları da şey demiş. Kuş biti oluyor evi ilaçlattık.
Işin yoksa yatmak en güzeli :))Üzerimde bir ağırlık var gitmedi zorla yataktan kalktım şimdi de salonfa oturuyorum iki saat tir yağmur var kapalı hava
Bennnn bennnnnn kıyamadım kuşlara yuva yapmışlar yumurta koymuşlar. Dedim yavrular çıksın büyüsün gitsin.Keşke açık tutabilsem
Ne güzel sizinkiler sıcak yeri bulmuş
Bide bazıları da şey demiş. Kuş biti oluyor evi ilaçlattık.
Kapalı havada insan ne yapacak, en iyisini yapıyorsun. Kitap oku tam kitaplık havaÜzerimde bir ağırlık var gitmedi zorla yataktan kalktım şimdi de salonfa oturuyorum iki saat tir yağmur var kapalı hava
2 ilaçlamaya ölmedi miBennnn bennnnnn kıyamadım kuşlara yuva yapmışlar yumurta koymuşlar. Dedim yavrular çıksın büyüsün gitsin.
Tüm evi kuş biti sardı, ilk 2 ilaçlamada ölmedi, ben ölecektim onlar ölmedi.
Kuşlarda büyümüştü zaten kovdum yuvayı bozdum.
Vicdanen zor bir durum ama yaptım canım.
Sonraki sene biri daha geldi baktım ot çöp getiriyor izin vermedim gelmesine sonra yumurtlamış 3 tane çöp koymuş çok üzüldüm kahroldum da sitenin heryeri koca koca ağaç oralara yapsın ben ne yapayım.
Battaniye altında dizi izlemekKapalı havada insan ne yapacak, en iyisini yapıyorsun. Kitap oku tam kitaplık hava
Ben birçok uygulamayı geziyorum, genelde istediğim kitapları aratıyorum telefona indiriyorum.2 ilaçlamaya ölmedi mi
O nasıl bitmiş öyle.
İnsan kıyamıyor ama sonrasını da düşünmek lazım.Kim uğraşacak bitiyle böceğiyle
Malesef öyle ki ben hertürlü hayvan için ölürüm ama bitler sevdiğim bir tür değil
Battaniye altında dizi izlemek
Dün kitap uygulamalarıyla ilgili yazdıklarına denk geldim. İndirdim hemen 1000k diye bi uygulama. Henüz keşfedemedim ama bakacağım
Senin önerdiğin başka uygulama var mı?
Aa tamam durduk yere ban yemeyelimBen birçok uygulamayı geziyorum, genelde istediğim kitapları aratıyorum telefona indiriyorum.
Reklam olmasın sana uygulamaları belki sorun olur bilemedim yani özel msj atayım
Yada akşam için hazırlanıyor
Oldu mu şimdiyahahahhah çok fenasın :) evet bu hafta baya zaman geçirdik birlikte ama bugün 14 şubat ve pek bişi yapmıyoruz nedense
Owww diyorsun ki bize hergün 14 şubat.yahahahhah çok fenasın :) evet bu hafta baya zaman geçirdik birlikte ama bugün 14 şubat ve pek bişi yapmıyoruz nedense
Zipzip- sen ne durumdasın, sanki sevgilin vardı senin de.
Ben de emekli albay gibi herkesi sorguya çektim kocadan umudu kestim ya
Sen de gözümden kaçmadın sen de dökül bakimOldu mu şimdi
Oldu mu şimdi
Owww diyorsun ki bize hergün 14 şubat.
Benim bu sene bi sürprizim yok.Sen de gözümden kaçmadın sen de dökül bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?