- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Klasik grip, otit, tonsilit her çocuğun belası, sağol canımTesekkur ederim canim takılıyoruz zaten kutlama diye :))
Gecmis olsun canım inşallah önemli birseyi yoktur
Anladım canım gecmiş olsun tekrardanKlasik grip, otit, tonsilit her çocuğun belası, sağol canım
Havada güzel süper olur :)))Sabah 1 çb kefir içtim, hastaneye yürüsem 8000 adım civarı. En iyisi yürümek bir taşla iki kuş
Insallah gezmekten, eğlenmekten vakit bulamıyordur.harikamo 2 haftadır yoksun
Inşallah canım aklıma geldi bir yazayım dedim 7 subatta girmis en son,Insallah gezmekten, eğlenmekten vakit bulamıyordur.
Bir sıkıntı yoktur umarım
Cogu işini halletmişsin canım ,saclarını güle güle kullan canım, iş içinde inşallah olur yeniden baslarsınSağlık ocağına gittim fotoğrafı unutmuşum doktor veremem dedi tekrar döndüm iş yerine uğradım benim yerime birini almışlar bu hafta başlayacakmış yoktu müdür konuşamadık ben ne olacağım acaba bölüm mü değiştirecek yoksa çıkaracsk mı mart sonu öğreneceğiz
Yürüyerek döndüm gidişte eşim bırakmıştı gmz doktoru mu yoksa kuaför mu dedim kuaför de karar kıldım kısacık kestirdim eve koştum duş aldım öğleden sonra belki bir taziye var ona gideceğim
Şuan doğum iznindeyim işte süreç nasıl olcak bilmiyorum çok tesekkur ederim ilgin içinCogu işini halletmişsin canım ,saclarını güle güle kullan canım, iş içinde inşallah olur yeniden baslarsın
Ne demek canım ilginerim tabikiŞuan doğum iznindeyim işte süreç nasıl olcak bilmiyorum çok tesekkur ederim ilgin için
aa o gelemedi dımı dahaharikamo 2 haftadır yoksun
Hoşgeldin SUHANkimse varmııııııııı
Gelmedi canımaa o gelemedi dımı daha
Kacırdık galiba seni bildirimini yeni gördümkimse varmııııııııı
hoşbuldum canım.yoğun ve stresli.adamın teki aşırı stresli resmen hayat enerjimi sömürüyor.kahretsin yaHoşgeldin SUHAN
Ben n buralardayım nasılsın işler yoğun galiba
Bir an önce biterde rahatlarsın inşallah canımayy bunalttı beni.ıykk.midem ağrıdı
Allah kolaylık versin bende yuvarlanıp gidiyoruz ne olsun canımhoşbuldum canım.yoğun ve stresli.adamın teki aşırı stresli resmen hayat enerjimi sömürüyor.kahretsin ya
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?