Bakalım fırsatım olursa yerim :)Kacamaklar azmıs neyseki canım bence aksam yemegini ye canım zor olur
Ben ve kaptan olmak mıisteriz isteriz dorayı kaptaan isterizzz
kimbilir belki yarın belki yarındanda yakınNe kadar sürecek bu ayrilik
9 takım var suan en fazla 10 olabiliyor bu gidişle yeni grup kurarız basınada dorayı geciririzisteriz isteriz dorayı kaptaan isterizzz
Tamam ama kutlamada pasta börek beklemeyin ama herkes diyette
iki haftaya azalır umarım.Ne zaman bitecek
olursun sen kuzum.gözlerimin önünde erimiştin çiğdemin topiğindeGülmeeeee yaza 48 kilo olacammmm
Tamam canım o zaman seni bekliyoruz hazırlayıpsiz düzenlemeleri yapın ben gelene kadar.çaydır çorbadır diyet kurabiye falan olabülü.kavrulmamış fıstık ve fındık .sütlü içecekler falan kafanıza göre hazırlayın masayı işte .herkes bişey getirsin zıpzıpa çok yüklnemeyin
Kolay gelsin canım görüşürüz ❤Muhabbetinize doyum olmuyor ama ben ufaktan kaçıyorum.
Gelirim yine arada. Öptüm hepinizi
on numara olur hani.9 takım var suan en fazla 10 olabiliyor bu gidişle yeni grup kurarız basınada dorayı geciririz
bende kaçar.gelirim ara araMuhabbetinize doyum olmuyor ama ben ufaktan kaçıyorum.
Gelirim yine arada. Öptüm hepinizi
Kırbaç alayım kendime hemen9 takım var suan en fazla 10 olabiliyor bu gidişle yeni grup kurarız basınada dorayı geciririz
Günaydın canım,bir yerden baslasan güzel olur cook fazla işin varmıs gercektenGünaydın herkese hayırlı haftalar
little dora hayırlı olsun diyetin ben almıyorum ama vermiyorum da bu aralar iki kilo gitti ana kaçamak yapıyorum o kötü işte ama çok yiyince midem rahatsız oluyor o hissediyorum
Bugün çok planım var bakalım uygulama yapabilecek miyim
İş yerine gitmem gerek ehliyet değiştireceğim sağlık raporu almam gerek gmz doktorunu üç haftadır erteliyorum ona gitmem gerek ayrıca saçımı kestirmem gerek keşke hepsini bugünbitirsen heo erteliyorum bunları bakalım kaçı bitecek
Kolay gelsin canım ❤bende kaçar.gelirim ara ara
Yeni üyeler bulmamız lazım o zaman burayaon numara olur hani.
Tesekkur ederim canim takılıyoruz zaten kutlama diye :))Zipcim ben gelemem kutlamaya arkadaşımın bebesi hastaneye yatmış, refakatçi olarak gitmem lazım çay çorba götürecem.
Tekrar tekrar tebrikler
Teşekkür ederim canım, hepsini halledersin inşallah kolay gelsinGünaydın herkese hayırlı haftalar
little dora hayırlı olsun diyetin ben almıyorum ama vermiyorum da bu aralar iki kilo gitti ana kaçamak yapıyorum o kötü işte ama çok yiyince midem rahatsız oluyor o hissediyorum
Bugün çok planım var bakalım uygulama yapabilecek miyim
İş yerine gitmem gerek ehliyet değiştireceğim sağlık raporu almam gerek gmz doktorunu üç haftadır erteliyorum ona gitmem gerek ayrıca saçımı kestirmem gerek keşke hepsini bugünbitirsen heo erteliyorum bunları bakalım kaçı bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?