2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

azık nefeslenmeye geldim başım ağrıdı.kv aradı sen herşeyi yemiyorsun yemeği gelince bakarız dedi.yorgunum hemde çok

haftasonu evde değildim bütün işler kaldı.dün attım iki makina çamaşır.bugunde atacağım.beyazlar duruyor.çocukların bizim.

haftasonu evde değildim bütün işler kaldı.dün attım iki makina çamaşır.bugunde atacağım.beyazlar duruyor.çocukların bizim.
Eve gider gitmez camasırları makineye at canım onlar yıkanırken yemeğini yaparsın yemek sonrasında da onları asarsın canım

adam az sakin olsa yoksa çok tınlamıyorum.çok stres yapıyorsun gerek yok diyorum.ben böyleyim diyor sert sert.te allahım ya.çıktım kahve içmeye az dolandım.
Iyi yapmıssın canım bitsinde bir an önce kendi işlerine dön canım

işe gerimi dönüyorsun kuzum sen
Mart sonu bitiyor rapor bugün iş yerine uğradım benim yaptığım iş için birini almışlar diğer kız yapamamış o zaman ki bu hafta başlayacakmış beni de bölüm mü değiştirirler acaba yoksa çıkarırlar mı bilemedim müdürde yoktu konuşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…