sağolasın canımAllah kolaylık versin bende yuvarlanıp gidiyoruz ne olsun canım
Kolay gelsin canım zor işin gercektenazık nefeslenmeye geldim başım ağrıdı.kv aradı sen herşeyi yemiyorsun yemeği gelince bakarız dedi.yorgunum hemde çok
adam az sakin olsa yoksa çok tınlamıyorum.çok stres yapıyorsun gerek yok diyorum.ben böyleyim diyor sert sert.te allahım ya.çıktım kahve içmeye az dolandım.Kolay gelsin canım zor işin gercekten
Eve gider gitmez camasırları makineye at canım onlar yıkanırken yemeğini yaparsın yemek sonrasında da onları asarsın canımhaftasonu evde değildim bütün işler kaldı.dün attım iki makina çamaşır.bugunde atacağım.beyazlar duruyor.çocukların bizim.
Iyi yapmıssın canım bitsinde bir an önce kendi işlerine dön canımadam az sakin olsa yoksa çok tınlamıyorum.çok stres yapıyorsun gerek yok diyorum.ben böyleyim diyor sert sert.te allahım ya.çıktım kahve içmeye az dolandım.
işe gerimi dönüyorsun kuzum senAllah kolaylık versin bende yuvarlanıp gidiyoruz ne olsun canım
kutlama yapacaktık geldim kimse yokIyi yapmıssın canım bitsinde bir an önce kendi işlerine dön canım
Herkesin işi var bugün yarın yaparız :)))kutlama yapacaktık geldim kimse yok
O ne kiaramızda minimalist varmıacilen aranıyor
Tamam o zamantamam aranan kan sen değilsinbi nevi sadeleşme
özledim he özellikle sizle şu smileyle kahkaha atmayı bikaç gündeTamam o zaman
Bizde seni özledik canımözledim he özellikle sizle şu smileyle kahkaha atmayı bikaç günde
Görüşürüz canım ❤hadi görüşürüz kuzucanlar
Mart sonu bitiyor rapor bugün iş yerine uğradım benim yaptığım iş için birini almışlar diğer kız yapamamış o zaman ki bu hafta başlayacakmış beni de bölüm mü değiştirirler acaba yoksa çıkarırlar mı bilemedim müdürde yoktu konuşamadımişe gerimi dönüyorsun kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?