Denk gelince yardım ediyorum tabiki canımda gecen hafta temizliğinde dükkan için Alısverise gitmiştim :))))şaşkınım
Zorlamadan yap canım yavas yavas,biri de benim evi halettse.. kvler güya dün pırıl pırıl edeceklerdi.. ama aniden yola çıktılar.. şimdi her şey beni bekler nereden başlayacağımı bilemiyorum.. herif de yok..
zipzipcim kolay gelsin.. anacığının da senin de elinize sağlık.. yardım eden biri olunca ne güzel işte.
suhan al benden de o kadar canım :)
dükkanda işler nasıl.hafta içi inmiyorsun dımıDenk gelince yardım ediyorum tabiki canımda gecen hafta temizliğinde dükkan için Alısverise gitmiştim :))))
Cook sükür idare ediyoruz canım ,ben cuma cumartesi günleri gidiyorum simdilik ama yaza değişir galiba :))dükkanda işler nasıl.hafta içi inmiyorsun dımı
ne üzerine dükkan zipzipcim :)Cook sükür idare ediyoruz canım ,ben cuma cumartesi günleri gidiyorum simdilik ama yaza değişir galiba :))
Gecen sene hergün gidiyordum bu zamanlar :)
Market üzerine :)ne üzerine dükkan zipzipcim :)
kaptanlık ne alemdeCook sükür idare ediyoruz canım ,ben cuma cumartesi günleri gidiyorum simdilik ama yaza değişir galiba :))
Gecen sene hergün gidiyordum bu zamanlar :)
zipzipcim benim bir arkadaşımın da bakkal dükkanı var.. çok severim candır caann valla Allah razı olsun dolu dolu geliyor abur cubur.Market üzerine :)
Simdilik güzel gidiyor bakalım sonra ne olur bilmiyorum :))kaptanlık ne alemde
Yok iyi değil sonra yiyip yiyip şişko oldumzipzipcim benim bir arkadaşımın da bakkal dükkanı var.. çok severim candır caann valla Allah razı olsun dolu dolu geliyor abur cubur.
o istediğinde de kocanın dükkanı var git ordan al deyip gülüyoruz..
ay bnede öle işte..:))Yok iyi değil sonra yiyip yiyip şişko oldum
Yeme yeme canımay bnede öle işte..:))
ara verdim artık :// yemiyeceğiiimmm sözz :))
ben kaçar kızlar tedavi saatm yaklaştı ufaktan ufaktan yol alayım
hepinize iyi akşamlar
Cıkarmadılar mı canım daha durumu nasılBen de yine hastaneye geldim arkadaşın yanına, çocuk 2 gündür hastanede sıkıntıdan iyice zıvanadan çıktı. Destek olayım diye geldim ama elimde telefon sifting yapıyorum
Boğaz enfeksiyonu ama 41.5 ateşle yatmıştı, ateş şimdilik daha iyi crp düşerse yarın sabah çıkacak inşallah, ben geceye kadar burada kalırım yineCıkarmadılar mı canım daha durumu nasıl
Nasıl yükselmis öyle atesi gecmişs olsun canım tekrardanBoğaz enfeksiyonu ama 41.5 ateşle yatmıştı, ateş şimdilik daha iyi crp düşerse yarın sabah çıkacak inşallah, ben geceye kadar burada kalırım yine
Sağol canımNasıl yükselmis öyle atesi gecmişs olsun canım tekrardan
Yumuşacık yapıyor insanı ama neden girmedin ki tatlımKuzum biz kaplıcaya girmiyoruz, sıcak suya giremem ben, biz ziyaret amaçlı gidiyoruz.
Benim kv orada evi var. (para var huzur var kadında)
O kadar yol gidiyorum hiç sıcak suya girmedim, duştan akan yetiyor bana
Şöyle dolap dolap yaptım önce mutfakta kullanmadığım ne varsa ayırdım sonra baktım gerek olmuyo o zaman ihtiyaç sahiplerine verdim yada anneme sonra salonda konsolda kullanmadıklarımı ayırdımbende başlamayı düşünüyorum nerden başlasam napsam bilemedim.planmı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?