2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Zorlamadan yap canım yavas yavas,
Tesekkur ederim canim :)

zipzipcim benim bir arkadaşımın da bakkal dükkanı var.. çok severim candır caann valla Allah razı olsun dolu dolu geliyor abur cubur.
o istediğinde de kocanın dükkanı var git ordan al deyip gülüyoruz..
Yok iyi değil sonra yiyip yiyip şişko oldum

Ben de yine hastaneye geldim arkadaşın yanına, çocuk 2 gündür hastanede sıkıntıdan iyice zıvanadan çıktı. Destek olayım diye geldim ama elimde telefon sifting yapıyorum

Kuzum biz kaplıcaya girmiyoruz, sıcak suya giremem ben, biz ziyaret amaçlı gidiyoruz.
Benim kv orada evi var. (para var huzur var kadında)
O kadar yol gidiyorum hiç sıcak suya girmedim, duştan akan yetiyor bana
Yumuşacık yapıyor insanı ama neden girmedin ki tatlım

bende başlamayı düşünüyorum nerden başlasam napsam bilemedim.planmı yapsam
Şöyle dolap dolap yaptım önce mutfakta kullanmadığım ne varsa ayırdım sonra baktım gerek olmuyo o zaman ihtiyaç sahiplerine verdim yada anneme sonra salonda konsolda kullanmadıklarımı ayırdım
Yaz kış kıyafet değişiminde o senehiç giymediğim eski olan eşyaları ayırdım yada kıyamadım koydum bir sonra ki sene yine giymezsrm attım yada ihtiyaç sahiplerine verdim
Bir eşyayı altı ay eğer hiç kullanmadıysan o araç gereç senin ihtiyacın olmaktan çıkıyor diyor felsefenin ana unsuru bu.
Yeni eşya alırken de gerçekten buna ihtiyacım var mı diyorsun soruyorsun kendine eğer cevap üç saniye içinde evet ise alıyorsun yoksa almıyorsun
Daha çok başındayım atmayakıyamadığım çok sey var ama sadeleşmekte güzel işin gücün erken bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…