- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Ohhhh ohhh yine diyet yapan bir arkadaş miGünaydın canım :))
Bizi bırakıp buralara mı geldin
Günaydınnnnbu arada herkese bol neşeli günler günaydın
ilk ben teklif ettim yapayımm sonra sen bana yaparsin..Bak utandırdın beni ben sana yapayım bir hoşgeldin kahvesi
Evet canım bizim grupta kendisi bir dönem bıraktı geri dönüs yaptı o yüzden karıncası yok :)))Ohhhh ohhh yine diyet yapan bir arkadaş mi
yok birakmadim kiGünaydın canım :))
Bizi bırakıp buralara mı geldin
Günaydın :)bu arada herkese bol neşeli günler günaydın
Ordan bakınca birsey mi görünüyorum isteyen mesajlarına bakabilir,yok birakmadim kihiç girmedim 6. takıma..
Günaydın Zarpy :))Günaydın:))
little dora nın yazdıklarını okudum da cidden uyuz oldum,insanlar ne zaman öğrenecekler diğer insanları azıcıkta olsa düşünmeyi bi laf varya düşünün lan beyniniz acımaz diye,çok doğru bi laf o
Ne güzel dedin canım, sorun beyin denen organın olmaması da olabilir.Günaydın:))
little dora nın yazdıklarını okudum da cidden uyuz oldum,insanlar ne zaman öğrenecekler diğer insanları azıcıkta olsa düşünmeyi bi laf varya düşünün lan beyniniz acımaz diye,çok doğru bi laf o
Günaydın Zarpy :))
Hiç görünmüyorsun :))
eski nickime döndüm. aramelsaya alışamadimOrdan bakınca birsey mi görünüyorum isteyen mesajlarına bakabilir,
Nick değiştiğini anlamayacak değilim dün baska nick bugün baska nick
Oyy canım benim bu konuda dertlisin anlaşıldı benimde iki yemek takımım var ikiside on iki kişilik ama arkadaşlarımda annem de filan üç dört yskım varAhhh befercim yarama bastın şimdi, öyle dertliyim ki tam yerine denk geldi manzara koydun.
12 kişilik yemek takımım var, birde günlük kullanım için takımım var.
Hep şu mantıktaydım tek bir takım yeter ama reelde öyle olmuyor neden hemen anlatayım.
Bugün yatılı misafirim gelecek görümcem 2 kızı 4 torunu 2 damadı kendisi kocası oğlu.
Agaaaa 5 +1 ev olsa yetmez bardak çanak hiç bahsetmeyeyim her öğün 2 makine bulaşık çıkar. Koloni halinde yaşayan bir ailesi var kocamın.
Hiç anlaşamam bu görümcemle ama umurlarında değil dün geleceklermiş kocam ben yorgunum diye bugüne atmış. Kızlar derdim çok büyük, çat kapı gelirler o kadar insan demezler sizin bir işiniz mi var planınız mı var. Öğretemedik bir türlü hiç kafaları almıyor ilçeden geliyorlar gezmeye mütemadiyen geziyorlar.
Ben ruhumu teslim ederim bugün bana dua edin.
Beni de hiç sevmezler ama gelince sahte bir canım cicim.
Bu ortamda beni geriyor.
Ben aileme gitmeden haber veririm müsaitmisiniz diye onlarda bana sorar haftaya geliyoruz bir planın var mi diye.
Tam bdv lik konu, senelerdir aşamadık.
Evliliğimin en büyük derdi bunlar, tek kavga sebebimiz.
Haricinde kocamla tek kavgam olmamıştır derdimiz görümce. Idare edeyim 1-2gün diyorum ama yapmacık bir ortam, bir laf sokma yarışı.
Tahammül etme sebebim de sadece eşimin huzuru, yoksa ağır dalarım.
Yaa bir minimalist yaşamdan nerelere geldik, anadolu topraklarında kolonileşme konu çok vahim.
Ruhuma el fatiha. Kapanış
Ne güzel dedin canım, sorun beyin denen organın olmaması da olabilir.
Zarpyyyyy evlenme
Ayyy yok yardıma gerek yok kendi totolarını toplasınlar yeter.Oyy canım benim bu konuda dertlisin anlaşıldı benimde iki yemek takımım var ikiside on iki kişilik ama arkadaşlarımda annem de filan üç dört yskım var
Bu gelenler yardımcı mı peki yemeğe temizliğe yoksa otel mantığı mı yılda bir kez ise çekilir ama sık ise çok haklısın
Çocuk işini bilemedim, istiyorsan yap tabi ben fikir vermeyeyim bu konuda.Hahahah doğru, olmayan şeyi nasıl kullansınlar:) Evlenmiyim di mi:) çocuk da yapmiyim:)
SUHAN herkese saat 9 için randevu vermemiş miydi dün:))
Öyle demek ki bu ara buralara cook gelemiyorum :)Seninle denk gelemiyoruz canımcım:) keyfin yerinde mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?