Gördümeski nickime döndüm. aramelsaya alışamadim
6, takıma bak yazdim
Çocuk işini bilemedim, istiyorsan yap tabi ben fikir vermeyeyim bu konuda.
Ama ağaç kovuğuklarına iyi bak orda yetişmiş birilerini bulursan hemen kap bas nikahı
Öyle demek ki bu ara buralara cook gelemiyorum :)
Iyiyim canım sen nasılsın :)
Kız onlar seni beni imha eder, ben ki aileler konusunda laf söyletmem sülaleye dalarım, yani gelin, yenge vs olmadım. Kafama göre takılırım hayat tarzıma uymuyo felan bla bla bla.Çöpsüz üzüm bul diyosun:) bizimki çöplü maalesef,artık kendi kendilerine imha olmalarını beklicez napalım :)
Ben vaktimin cogunu zaten burda harcadıgım için cook fazla değişiklik olmadı aslında bazen kaptan oldugumu unutuyorum alısamadım dahaBende iyiyim:) Kaptanlık nasıl gidiyor,zor mu sevdin mi
Kız onlar seni beni imha eder, ben ki aileler konusunda laf söyletmem sülaleye dalarım, yani gelin, yenge vs olmadım. Kafama göre takılırım hayat tarzıma uymuyo felan bla bla bla.
Ama bi yerde bi bakmışsın kırk kişiye hizmet ediyorsun
Hosgeldinucak yarım saat kadar rötar yaptı geldim
Ben vaktimin cogunu zaten burda harcadıgım için cook fazla değişiklik olmadı aslında bazen kaptan oldugumu unutuyorum alısamadım daha
ucak yarım saat kadar rötar yaptı geldim
Daha cook sallamadım ama gecen haftasonu cirkefleşmiş olabilirim o kadsr cokk kacamak oldu kiHahaha sen o zaman tatlı bi kaptan olmuşsun:) hiç oklava sallıyo musun bozanlara:)
Daha cook sallamadım ama gecen haftasonu cirkefleşmiş olabilirim o kadsr cokk kacamak oldu ki
Ilk yıl ben ses çıkarmasaydım, kalıcı bile olurlardı. Tüm ilçe haçlı seferi düzenlerdi ama ben biraz dişli geldim onlara bu halde bile senede 2 oluyor.Aynen öyle kiminle nasıl evlenirsen evlen bi anda hizmet etmek görevin oluyorailesi olmayan bile arkadaşlarına falan hizmet ettiriyordur
Bişi dicem çok geliyorlar mı sizinkiler sizin eve yoksa nadiren olan bişiy mi
Hosgeldin
hoşgeldingünaydin:)
bende katılabilir miyim aranizda.
arada kullan tavsiyemdirçok anlamlı ve güzelmişsevdimmm
Ilk yıl ben ses çıkarmasaydım, kalıcı bile olurlardı. Tüm ilçe haçlı seferi düzenlerdi ama ben biraz dişli geldim onlara bu halde bile senede 2 oluyor.
Ilk yıl ben ses çıkarmasaydım, kalıcı bile olurlardı. Tüm ilçe haçlı seferi düzenlerdi ama ben biraz dişli geldim onlara bu halde bile senede 2 oluyor.
bu kadar insan ne diye geliyor damatlar falan owwwwIlk yıl ben ses çıkarmasaydım, kalıcı bile olurlardı. Tüm ilçe haçlı seferi düzenlerdi ama ben biraz dişli geldim onlara bu halde bile senede 2 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?