2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Çöpsüz üzüm bul diyosun:) bizimki çöplü maalesef,artık kendi kendilerine imha olmalarını beklicez napalım :)
Kız onlar seni beni imha eder, ben ki aileler konusunda laf söyletmem sülaleye dalarım, yani gelin, yenge vs olmadım. Kafama göre takılırım hayat tarzıma uymuyo felan bla bla bla.
Ama bi yerde bi bakmışsın kırk kişiye hizmet ediyorsun

Aynen öyle kiminle nasıl evlenirsen evlen bi anda hizmet etmek görevin oluyor ailesi olmayan bile arkadaşlarına falan hizmet ettiriyordur

Bişi dicem çok geliyorlar mı sizinkiler sizin eve yoksa nadiren olan bişiy mi

Aynen öyle kiminle nasıl evlenirsen evlen bi anda hizmet etmek görevin oluyor ailesi olmayan bile arkadaşlarına falan hizmet ettiriyordur

Bişi dicem çok geliyorlar mı sizinkiler sizin eve yoksa nadiren olan bişiy mi
Ilk yıl ben ses çıkarmasaydım, kalıcı bile olurlardı. Tüm ilçe haçlı seferi düzenlerdi ama ben biraz dişli geldim onlara bu halde bile senede 2 oluyor.

Ilk yıl ben ses çıkarmasaydım, kalıcı bile olurlardı. Tüm ilçe haçlı seferi düzenlerdi ama ben biraz dişli geldim onlara bu halde bile senede 2 oluyor.

Haçlı seferleri :)))))))))))))))))) Neyse kavimler göçü diil en azından:)

zor olacak ama sadece iki gün diye düşünüp rahatlatmaya çalış kendini yoksa iyice daralırsın.Gün bittikçe duvara çizik atıyormuş Dora:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…