evet birakip gittim hesabi dondurdum 5 kilomu alip geri döndüm.. şimdi listeye almiyoOhhhh ohhh yine diyet yapan bir arkadaş mi
sağolasın kuzum zahmet etmişsinEki Görüntüle 2237771SUHAN sen de bu topiğin kaptanısın canım, bııyıırrrr işe başlamadan bi kahve iç.
Ben de hizmet sektörüne biraz elimi alıştırayım böylece
bizim doranın benzetmeleri kullandığı kelimeler on numaradrı.başka yerde bulamazsınhahaha çok tatlı bir benzetme haçlı seferleri
Owwww işin zor, bizim burada herkes diyette ama disiplin konusunda kaptanlarımız hiç acımazevet birakip gittim hesabi dondurdum 5 kilomu alip geri döndüm.. şimdi listeye almiyogözden düşürdüm galiba..
uğraşiyorum kalpleri kazanmak için. :)
Esta piti pitibizim doranın benzetmeleri kullandığı kelimeler on numaradrı.başka yerde bulamazsın
bizim doranın benzetmeleri kullandığı kelimeler on numaradrı.başka yerde bulamazsın
hoşbulduk sayfada ilk dikkat çeken şu oldu pompilli eş.. benim eşim pompilli degil. bildiği odun.. :) küfürbaz birisi.. bende kızıyorum dikkat et diye.. kocamin hiç sevmediği huy: aşırı pimpirikli olmasi.(titizlik bakımdan degil) bide küfür etmesi..hoşgeldin
arada kullan tavsiyemdir
seni bi yerden hatırlıyorum ama çıkaramadımevet birakip gittim hesabi dondurdum 5 kilomu alip geri döndüm.. şimdi listeye almiyogözden düşürdüm galiba..
uğraşiyorum kalpleri kazanmak için. :)
Insan derken??bu kadar insan ne diye geliyor damatlar falan owwww
evet güzel ilerliyor.maşallah diyeyimevet öyleye benziyor burdaki sohbet baya samimi ilerliyor. ne zmandır üyeyim böyle grubu görmedim
orkidekaramel rumuzu 2-3 yıldır duruyo aramelsa yaptım alışamadim.seni bi yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
tamam işte tam yerine geldin.o odun bak bakalım 1 ayda ne oluyorhoşbulduk sayfada ilk dikkat çeken şu oldu pompilli eş.. benim eşim pompilli degil. bildiği odun.. :) küfürbaz birisi.. bende kızıyorum dikkat et diye.. kocamin hiç sevmediği huy: aşırı pimpirikli olmasi.(titizlik bakımdan degil) bide küfür etmesi..
evet güzel ilerliyor.maşallah diyeyim.sen neler yaparsın.evlimisin bekarmısın çalışıyormusun
bdvden falan belki olabilir.nick tanıdık gibiorkidekaramel rumuzu 2-3 yıldır duruyo aramelsa yaptım alışamadim.
başına süt dökülmüş kedi gibi oluyor bazen de. hiç degişmez huyu öle.. küfür etmese on nurmara adamdir.tamam işte tam yerine geldin.o odun bak bakalım 1 ayda ne oluyor
Yine gidecekmisin bugün, gitmeeeeeee
sürekli bdv ye takılıyorumbdvden falan belki olabilir.nick tanıdık gibi
memnun oldum.evliliğin en tatlı zamanları.Rabbim gönlünüzü göre istediğin vakit nasip etsinMaşallah :)
Ben kendimi tanıtayım :)
23 yaşındayım 6 aydır evliyim :) seyahat acentasında çalışıyorum. çocuk henüz yok ama istiyorum :)
Ohhhh tam erken rezarvasyon zamanı bir kez daha hoşgeldinMaşallah :)
Ben kendimi tanıtayım :)
23 yaşındayım 6 aydır evliyim :) seyahat acentasında çalışıyorum. çocuk henüz yok ama istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?