Zaten yarın eksiler gelmezse bir tane kırbac bulmam gerekecekKırbaçla kaptan, hep destek tam destek sana
Günaydın ❤ ❤bir günaydın da benden olsun kızçeler
Günaydın yawrimobir günaydın da benden olsun kızçeler
a sabah asansörde kaldım kızlar aklım çıktı yaa.. of diyorum :Q
Gecmis olsun neyseki cook sükür birsey olmadan cıkabilmişssina sabah asansörde kaldım kızlar aklım çıktı yaa.. of diyorum :Q
Gecmis olsun cok korkunc canima sabah asansörde kaldım kızlar aklım çıktı yaa.. of diyorum :Q
Tatlı bela bu aralar bizi ihmal ettin sankiGunaydin kizlar nasilsiniz :)
Günaydın canım Iyiyiz sen nasılsın :)Gunaydin kizlar nasilsiniz :)
nerede, geçmiş olsun canım
Gecmis olsun neyseki cook sükür birsey olmadan cıkabilmişssin
Gecmis olsun cok korkunc canim
Evet ettim cunku yine ev savas alani olmuatu kapi cam temizlik yaptim sonrada misafir geldi ayrica depresyondayimTatlı bela bu aralar bizi ihmal ettin sanki
Evet ettim cunku yine ev savas alani olmuatu kapi cam temizlik yaptim sonrada misafir geldi ayrica depresyondayim
Oo kaptanmi oldun sen hayirli olsun :) ben iyi degilim 20 gun oldu gr gitmiyorGünaydın canım Iyiyiz sen nasılsın :)
20 gundur kilo veremiyorumne ola ki yaw.. çıkaralım hep birlikte.. derdini de derman olalım canımm
Oo kaptanmi oldun sen hayirli olsun :) ben iyi degilim 20 gun oldu gr gitmiyortakimi birakabilirim heran
7 dk mı??? Yani şükür kazasız belasız çıktın ama o sürede oldukça uzun. Kaçıncı kattasın merdiven kullan ben hep merdiven kullanırım.ay apartmanın asansöründe yaa.. sağol canım yaa ://
kafayı yemeye ramak kaldı 7 dakika içinde ... şükürler olsun kurtuldum
aynen sağol canım yaa
Tesekkur ederim canim 1 hafta oldu daha yeni sayılır :))Oo kaptanmi oldun sen hayirli olsun :) ben iyi degilim 20 gun oldu gr gitmiyortakimi birakabilirim heran
20 gundur kilo veremiyorummal gibi kaldim biyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?