- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Izinlilermiş yaw koyverdim artik, evi birakayim tepe tepe kullansınlar. Başıyla götüyle onların olsundamatlar falan çalışmıyormu hepten aylaklarmı nedir
kimseler uğramamıiş.bende çıkacağım birazdan.eşimin işi uzamış poffff.eve gidip kendimi temizliğe vurmak istiyorum
kimseler uğramamıiş.bende çıkacağım birazdan.eşimin işi uzamış poffff.eve gidip kendimi temizliğe vurmak istiyorum
Güloooooo gendini teslim etme gızzzıımmmm.
Bu replik geldi aklıma
Amin inşallah canım borç harç açıldık biraz eskiyi satarsak rahatlayacağızhayırlı olsun lastiğine taş değdirmesin Rabbim :))
Aynen iskenderun arsuz dersem bilirsin belkiarsuz?hayırlı olsuz.kaza bela vermesin rabbim
Keyif almaya bak kaçılmaz oluyor bazen bazı şeylerHaçlı ordusu ot çöp bırakıyordu yine bunlar çekirge sürüsü, istila edildik.
Gayet keyifle oturuyorlar her odadan birileri çıkıyor. Ben de izliyorum mal gibi.
Değişik bi hayat tecrübesi oldu bana, sığınak yapmak lazım her eve, gelen saldırılara karşı bol bol zirai ilaç bulundurmalı.
Bi sen eksiktin deseydinKızlar bombelereeee gelin, ananemde bir kadınla tanıştım. Kızı benim yaşadığım sehirdeymiş. Dedi ben gelince sizi tanıştirayım gidip gelirsiniz. Agaaaa ben kendi arkadaşlarımla görüşemiyorum, senin kızı mı eğleyeyim. Neyse he he dedim geçtim.
Şimdi kadın aradı beni biiildiiiin niiii anannenin komsusu kızıma geldim de müsaitsen sana gelecez diyorrrr.
Ya rabbim beni neyle sınıyorsun
Baba oğul ve kutsal ruh adına, haçlılar beni alt etti artık zevk almaya bakıyorum beferin dedigi gibi.little dora naptı acaba, haçlıları topraklarından temizleyebildi mi
Kız aslinda sinirle aklıma gelmedi onuda aradan çıkarsaydım keşke 1 eksik 1 fazla ne olacak hep beraber otururduk.Bi sen eksiktin deseydin
Cahillik en büyük mutluluk işte biz çok düşünüyoruz ne oluyorIste nereye geliyoruz yine ablacım o yaşta evlenip, çoluk çocuk geçim derdine düşer bir de manyak koca alırsan. Bu kadar bir dünyan olur kör cahil kalır, siyasi görüşünü tuttuğun takımı bile kocan belirler. Başka hayat bilmediğin için bu seni mutlu eder.
Bir evin dar bir çevrenin içinde, hayattın düzeninden ve insan ilişkilerinden bu kadar anlar, ona göre yaşarsın
Baba oğul ve kutsal ruh adına, haçlılar beni alt etti artık zevk almaya bakıyorum beferin dedigi gibi.
Kadının 2 torunu varmış kızı evde sıkılıyormuş, ben eyleyeyim diye bana yamayacak.Bi sen eksiktin deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?