- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yok abi bak bu kadarını biri anlatsa inanmam, tövbe edecem 40 su yıkanacam, ben bi günah işledim sanırım. Piknikte çalılara işedim altı yatırdı sanırım.bence sen sal gitsin doracım,baksana kaçtıkça daha çok başına geliyo
Yok abi bak bu kadarını biri anlatsa inanmam, tövbe edecem 40 su yıkanacam, ben bi günah işledim sanırım. Piknikte çalılara işedim altı yatırdı sanırım.
Xxl walla, sen ben de small 'a girmeye çalışıyoruzRahat yaşam deniyor buna..
Yok abi bak bu kadarını biri anlatsa inanmam, tövbe edecem 40 su yıkanacam, ben bi günah işledim sanırım. Piknikte çalılara işedim altı yatırdı sanırım.
14 de evlen senin de olur
Kızlar bombelereeee gelin, ananemde bir kadınla tanıştım. Kızı benim yaşadığım sehirdeymiş. Dedi ben gelince sizi tanıştirayım gidip gelirsiniz. Agaaaa ben kendi arkadaşlarımla görüşemiyorum, senin kızı mı eğleyeyim. Neyse he he dedim geçtim.
Şimdi kadın aradı beni biiildiiiin niiii anannenin komsusu kızıma geldim de müsaitsen sana gelecez diyorrrr.
Ya rabbim beni neyle sınıyorsun
Xxl walla, sen ben de small 'a girmeye çalışıyoruz
bu kadar komik ve eğlenceli olursan tabi herkes seninle görüşmek ister:))
Kalabalık olursun yine ama adam gibi yaşa adam gibi hareket et..
Saygılı ol önce,bunlardada bu yok tabi..
insanlar çok rahat çok ...
Bu hafta kabul günün de senin mi haberin yok.
Kız yok ben bunlarla oldum olası anlaşamam, hiçbir dialogumuz yok. Ilçeye bile adım atmam bayram seyran gitmem. Ben anlamadım.valla Zarpy doğru demiş.. insan rahat etmediği yerde durmaz.. sen ne kadar kızsanda onlar senden güzel elektrik alıyor.. rahatlıkları buna sebep :)
verdiğin akım çekici anam bacım onların suçu yok
ev bahçeli değil evimize biraz uzaklıkta bahçemiz var bizim orada köpeğimiz.
hoş şimdi kardeşim de .. onun bahçeli evi var şu an da orada duruyor.. daha yakınımızda şimdilik.. havalar düzelince yine yuvasına götüreceğiz :)
daha yaşını doldurmadı şu an 7-8 aylık ama dev bir görüntüsü var :))
Iste nereye geliyoruz yine ablacım o yaşta evlenip, çoluk çocuk geçim derdine düşer bir de manyak koca alırsan. Bu kadar bir dünyan olur kör cahil kalır, siyasi görüşünü tuttuğun takımı bile kocan belirler. Başka hayat bilmediğin için bu seni mutlu eder.Kalabalık olursun yine ama adam gibi yaşa adam gibi hareket et..
Saygılı ol önce,bunlardada bu yok tabi..
Iste nereye geliyoruz yine ablacım o yaşta evlenip, çoluk çocuk geçim derdine düşer bir de manyak koca alırsan. Bu kadar bir dünyan olur kör cahil kalır, siyasi görüşünü tuttuğun takımı bile kocan belirler. Başka hayat bilmediğin için bu seni mutlu eder.
Bir evin dar bir çevrenin içinde, hayattın düzeninden ve insan ilişkilerinden bu kadar anlar, ona göre yaşarsın
Çok olay yaratmış evlenmiş, mevzu oldukça derin.Aile nasıl kabul etti peki,kaçtı desem o yaşta..
Hayatı böyle kabullenmiş sinmiş oturmuş,kendi dünyasını bile kendisi kuramamış..
Çok olay yaratmış evlenmiş, mevzu oldukça derin.
Sadece laf sok, çirkeflik yap onu bilir.
Onu görmüş, hayatta tek bilgisi bu, yazık ama şuan bana daha çok yazık.
Üzülemeyeceğim.
kuzum gidecekler nasıl olsa .kalıcı değiller.az biraz sıkılaca diş.oldu bitti.hiç sıkma kendini relaxx ol.Çok olay yaratmış evlenmiş, mevzu oldukça derin.
Sadece laf sok, çirkeflik yap onu bilir.
Onu görmüş, hayatta tek bilgisi bu, yazık ama şuan bana daha çok yazık.
Üzülemeyeceğim.
Bugece kalacaklarmis sanırımkuzum gidecekler nasıl olsa .kalıcı değiller.az biraz sıkılaca diş.oldu bitti.hiç sıkma kendini relaxx ol.
damatlar falan çalışmıyormu hepten aylaklarmı nedirBugece kalacaklarmis sanırım
Dayan doraaaa. 1 gececik dahaBugece kalacaklarmis sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?