Canından önemli değil tatlım boşverBaba oğul ve kutsal ruh adına, haçlılar beni alt etti artık zevk almaya bakıyorum beferin dedigi gibi.
Nasıl bir bahane buldun pekiKız aslinda sinirle aklıma gelmedi onuda aradan çıkarsaydım keşke 1 eksik 1 fazla ne olacak hep beraber otururduk.
Ağzına kürekle vururum senin, tüm gece sabaha kadar dua edeceğim canım.
ne zaman gidecekler,önümüzdeki 93 yıl içerisinde gerçek evlerine dönme planları var mı
Yılmaz morgül un bir videosu var hep ezilen yılmaz hep ezilen ben diye o geldi aklıma ekleyemiyorum Buraya youtube dan bak bir araKadının 2 torunu varmış kızı evde sıkılıyormuş, ben eyleyeyim diye bana yamayacak.
Annem çok kızdı zaten herkese yardım ediyorsun, anannenlerde hep konuştun kadınla biraz mesafeli olsaydın dedi.
Ama kadının ve kocasının bazı sorunlari vardı. Mesleki olarak benim alanım bilgi verdim ilgilendim kafama mıçayım.
Misafirim var dedim, misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini hesabı, gelmedi tabi ama site blok daire no hepsini not etti.Nasıl bir bahane buldun peki
Çat kapı o Daha kötüMisafirim var dedim, misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini hesabı, gelmedi tabi ama site blok daire no hepsini not etti.
Duuu biii yazıyorum dayreeeee gaç deydinnnn bi daaa di bakimmmm
Aslında gayet mesafeli soğuk dik biriyimdir.Yılmaz morgül un bir videosu var hep ezilen yılmaz hep ezilen ben diye o geldi aklıma ekleyemiyorum Buraya youtube dan bak bir ara
Kocaya anlattım sen korkma evi satarım ben diyor malak, mevcut koloniyi sen hallet onları ben hallederim diyemedim yaaa laaaaÇat kapı o Daha kötü
Ağzına kürekle vururum senin, tüm gece sabaha kadar dua edeceğim canım.
Amenoooo amenoooo sabah gitsinler artik
Bunları zararsız görüyor garibimKocaya anlattım sen korkma evi satarım ben diyor malak, mevcut koloniyi sen hallet onları ben hallederim diyemedim yaaa laaaa
Kızlar çok uzun zamandır böyle vakit geçirmemiştim. Çok eğlenceli idi sağolsun lar gezdik tozduk yedik içtik aklıma hiç kötü bir düşünce geçmiş gelmedi sanki zaman çok farklı ilerledi eşim çok yoruldu horul horul uyuyor kıyamam bende bu günü içime işliyorum. Bunaldığım bir an gözümü kapatıp o anları yaşamak için
Dost dostluk çok önemli imiş bugün bir daha anladım ZarpyNe güzel,harikaçok mutlu oldum senin için,tadını çıkar iyice
Hayat hep sana böyle güzellikler versin kötü anılar silinsin inşallah canım.Kızlar çok uzun zamandır böyle vakit geçirmemiştim. Çok eğlenceli idi sağolsun lar gezdik tozduk yedik içtik aklıma hiç kötü bir düşünce geçmiş gelmedi sanki zaman çok farklı ilerledi eşim çok yoruldu horul horul uyuyor kıyamam bende bu günü içime işliyorum. Bunaldığım bir an gözümü kapatıp o anları yaşamak için
Dost dostluk çok önemli imiş bugün bir daha anladım Zarpy
Dost dostluk çok önemli imiş bugün bir daha anladım Zarpy
Gayet güzel 10000 adım tam kararında oluyor, tebrikler.12318adım atmışım rekor bu benim için
İnşallah canımHayat hep sana böyle güzellikler versin kötü anılar silinsin inşallah canım.
Hayatın çok kalabalık olmazsa birkaç dost yetiyor, sayı artınca kalite düşüyor.eğer gerçek dostlarsa çok önemli bişi cidden.bence insanlar aslında dostluğu seviyor ama dost olmaya değecek kimse bulamadıkları için yalnız olmayı seçiyorlar sahte dostluklardansa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?