2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

aa ne güzel olur ben varım :)

yılbaşı olsaydı daha anlamlı olurdu..

ailemle her sene yapardık çekiliş kendi aramızda.. bu sene babam aramızdan ayrıldığı için yapmadık (
Her sene farklı oluyor canım olsun bize her gün bayram bence boşver illa önemli bir gün mu olmalı ki canımız sağolsun

Sorma ya mezarlijta araba durmeyi ogreniyorum ironiye bakarmisin :)

hayırlıolsun inşaallah hemencicik öğrenirsin..

ben de 2 sene önce öğrendim.. 4 gün çalıştım 5. gün trafikteydim..

kız kardeşim otomatik vitesli araba kullanmak akülü araba kullanmak gibi demişti..

gerçekten öyleymiş..

ben de hayret ediyorum kendime hayatım boyunca araba kullanacağım aklıma gelmezdi..

sadece cesaret.. cesaretini hiç kaybetme.. ha bir de araban hazır olmalı süre süre de tecrübe çok iyi ediliyor.

darısı başına :)

Öyle kardeşine katılıyorum ama bunun zevki hiç bir şey de yok birde öyle düşün araba kullanmak gerek

Öyle kardeşine katılıyorum ama bunun zevki hiç bir şey de yok birde öyle düşün araba kullanmak gerek

hep diyorum ... valla araba ne eve benziyor ne kocaya benziyor ne bir arkaaş ne eş ne dost ne komşu... bambaşka bir tad bammbaşka bir güven :)

Kuzum ben buyuk araclardan cok korkuyotum yoksa buda otomatik ama sen heyecani gorecektin kalbim agzimdaydi :)

Kuzum ben buyuk araclardan cok korkuyotum yoksa buda otomatik ama sen heyecani gorecektin kalbim agzimdaydi :)

tahmin ediyorum ama dediğim gibi cesaret.. onları görme yola odaklan şeridinden çıkmamaya gayret et.. aynaların sürekli göz kontrolünde tut.. inan bana hepsi kendiliğinden gelişiyor saten.. bir bakmışsın sanki yııların şöförüsün :))

Insallah esimle haftada 2 yada 1 cikacagiz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…