Çok tesekkur ederim heyecanlandım
Şöyle yapalım mı kızlar da gelsin bir çekiliş yapalım ufak herkes birbirine bir sey alsın limit belirleriz ne dersiniz
Bende varım:)
Selam herkese,bugün pazartesi mutlu bi hafta olsun
Sorma ya mezarlijta araba durmeyi ogreniyorum ironiye bakarmisin :)kan ter içinde kalmışsıntır.büyük stres
Her sene farklı oluyor canım olsun bize her gün bayram bence boşver illa önemli bir gün mu olmalı ki canımız sağolsunaa ne güzel olur ben varım :)
yılbaşı olsaydı daha anlamlı olurdu..
ailemle her sene yapardık çekiliş kendi aramızda.. bu sene babam aramızdan ayrıldığı için yapmadık(
Etti üçBende varım:)
Selam herkese,bugün pazartesi mutlu bi hafta olsun
Sorma ya mezarlijta araba durmeyi ogreniyorum ironiye bakarmisin :)
Olsun boşver böyle böyle öğrendik bizde takılma mekanaSorma ya mezarlijta araba durmeyi ogreniyorum ironiye bakarmisin :)
Her sene farklı oluyor canım olsun bize her gün bayram bence boşver illa önemli bir gün mu olmalı ki canımız sağolsun
Öyle kardeşine katılıyorum ama bunun zevki hiç bir şey de yok birde öyle düşün araba kullanmak gerekhayırlıolsun inşaallah hemencicik öğrenirsin..
ben de 2 sene önce öğrendim.. 4 gün çalıştım 5. gün trafikteydim..
kız kardeşim otomatik vitesli araba kullanmak akülü araba kullanmak gibi demişti..
gerçekten öyleymiş..
ben de hayret ediyorum kendime hayatım boyunca araba kullanacağım aklıma gelmezdi..
sadece cesaret.. cesaretini hiç kaybetme.. ha bir de araban hazır olmalı süre süre de tecrübe çok iyi ediliyor.
darısı başına :)
Üç kişi olduk dahao yüzden varım ben de :)
yapılsın çekiliş belirlensin isimler hayde
Öyle kardeşine katılıyorum ama bunun zevki hiç bir şey de yok birde öyle düşün araba kullanmak gerek
Üç kişi olduk daha
Güzel tanım valla çok beğendimhep diyorum ... valla araba ne eve benziyor ne kocaya benziyor ne bir arkaaş ne eş ne dost ne komşu... bambaşka bir tad bammbaşka bir güven :)
Kuzum ben buyuk araclardan cok korkuyotum yoksa buda otomatik ama sen heyecani gorecektin kalbim agzimdaydi :)hayırlıolsun inşaallah hemencicik öğrenirsin..
ben de 2 sene önce öğrendim.. 4 gün çalıştım 5. gün trafikteydim..
kız kardeşim otomatik vitesli araba kullanmak akülü araba kullanmak gibi demişti..
gerçekten öyleymiş..
ben de hayret ediyorum kendime hayatım boyunca araba kullanacağım aklıma gelmezdi..
sadece cesaret.. cesaretini hiç kaybetme.. ha bir de araban hazır olmalı süre süre de tecrübe çok iyi ediliyor.
darısı başına :)
Üç kişi olduk daha
Benim esimin kendi isyeri oldugu icin ozellikle yazin 9 a kadar cikamiyor oyle olunca ben otobusle hallediyirfum simdi cocuk var mecbur ogrenmeliyimOlsun boşver böyle böyle öğrendik bizde takılma mekana
Kuzum ben buyuk araclardan cok korkuyotum yoksa buda otomatik ama sen heyecani gorecektin kalbim agzimdaydi :)
Benim esimin kendi isyeri oldugu icin ozellikle yazin 9 a kadar cikamiyor oyle olunca ben otobusle hallediyirfum simdi cocuk var mecbur ogrenmeliyim
Insallah esimle haftada 2 yada 1 cikacagiz bakalimtahmin ediyorum ama dediğim gibi cesaret.. onları görme yola odaklan şeridinden çıkmamaya gayret et.. aynaların sürekli göz kontrolünde tut.. inan bana hepsi kendiliğinden gelişiyor saten.. bir bakmışsın sanki yııların şöförüsün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?