2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

İnşallah canım ne yapıyorsun bugün var mı temizlik dışında bir ışın
İşim erken biterse annemin arkadaşına gideceğim bende
Son posta kaldı onuda bugün bitirip, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum.
Dün akşam güzel haberler aldım ben de, yeni bir atölye bulmaya çalışıyorduk malum herşey çok pahalı.
Kira giderleri vs. Ama çok uygun fiyatlı hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel bir atölye bulduk.
Bakalım olursa inşallah 5 kişilik bir grupla, güzel sanatlar atölyesi açmayı planlıyoruz.
Yaza kadar ara vermiştik ama sans yüzümüze gülecek gibi.
Senin de işlerin rast gitsin ki rahat rahat git gezmelere yawrimo

şahsen ben güvenlik yönünden çokta sıkıntı etmiyorum.seni yıllardır tanırım.burası benim için çok başka .nefes aldığımı hissediyorum ben burda.bide anlatamadığım bikaç şey var.hediyeleşme fikri inanılmaz güzel bi fikir onda hemfikiriz zaten.belki duygularımı bu konuda çok anlatamıyorumda.dora ,clark,hariko,zıpzıp,zarpy,başbelasıyım ay nickler tıkandı beynimde inanılmaz samimi insanlarsınız benim için.ecoda oyleydi gitti tabi.yılar önce çok samimi olupta şuan görüşmediğim isimler var mesela buralarda.
bu aradaipek iptal ettirmemiş ama gelmiyor yıllardır.belki başka nickte almış olabilir

hadi güzel haberlerle gel kuzum

çok sevindim senin adına kuzucan.owww süper olacak gibi

çok sevindim senin adına kuzucan.owww süper olacak gibi
Sağol canım, uyuyamadım heyecandan.
2 hafta sonra teslim edilecek eğer sıkıntı olmazsa, devasa bir bahçesi var ahşap salaş bir kamelyası. Mekanı biliyorum daha önceden ama aklımıza bile gelmezdi orada biryerimiz olacağı, arkadaş sürpriz yaptı akşam aradı, bana zaman geçmiyor

dur tahminedeyim seninki resim üzerine olacakben bile heyecanlandım şuan

Tabi ben resim, ahşap boyama var, seramik var, rölyef var.
Evde ki atölyem zaten minnak bişey uzun zamandır ilgilenemiyordum.
Toparlanmaya başlayacaktım eşim tuttu sabahın körü bi dur diye
tabi bahar ayıda yavaştan yavaştan gönlümüzede geliyor.güzel heyecanlar bunlarda sabah sabah olmamış be kuzumöğrenci vs durumları peki

tabi bahar ayıda yavaştan yavaştan gönlümüzede geliyor.güzel heyecanlar bunlarda sabah sabah olmamış be kuzumöğrenci vs durumları peki
Yok kuzum öyle bir atölye değil, biz hiç satış yada eğitim vs. Amaçlı yapmıyoruz bunu.
Daha önce de böyleydi, biz gidip ne çalışmak istiyorsak onu yapıyoruz haftada birkaç gün.
Evlerde olmuyor biz de, bir mekan ayarlıyoruz. Tamamen hobi maksatlı.
Sadece ahşap ve takı yapan arkadaşlar instagramda satıyor bazen, ben sergi için çalışmak istiyorum yani tamamen duygusal

waowww bu dahada güzel tabi .daha önce sergi açtınmı

waowww bu dahada güzel tabi .daha önce sergi açtınmı
Kişisel sergim yok, ortak açıyoruz genelde.
Ama ortak 2 sergim oldu, afişte adım vardı ya o bile yetti.
Çok üretken olmadığımız için, bizim bu işler tamamen keyfi olunca aylaaarcaaaa tek bir tablo yapıyorum.
Velhasıl vaktin yarısı çay kahve dedikodu ile geçiyor
Son sergi nisanda oldu hepimiz dağıldık, yeniden başlıyoruz.
Açıkçası maddi olarak biraz zorlu oluyor, sorunumuz bir tek bu.

nasıl gibi gururdur tahmin ederim.sanat ve sanatçıya büyük saygım var.kaynak arasanız.sponsor falan olabiliyormu

Tabi ben resim, ahşap boyama var, seramik var, rölyef var.
Evde ki atölyem zaten minnak bişey uzun zamandır ilgilenemiyordum.
Toparlanmaya başlayacaktım eşim tuttu sabahın körü bi dur diye
Bayılıyorum böyle yetenekli insanlara güzel bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…