İnşallah canım ne yapıyorsun bugün var mı temizlik dışında bir ışınGünaydın canım, güzel haberlerini verirsin inşallah
Son posta kaldı onuda bugün bitirip, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum.İnşallah canım ne yapıyorsun bugün var mı temizlik dışında bir ışın
İşim erken biterse annemin arkadaşına gideceğim bende
şahsen ben güvenlik yönünden çokta sıkıntı etmiyorum.seni yıllardır tanırım.Güvenlik benim açımdanda önemli bana Yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapılmasını istemem. Herkesi anlıyorum bu yüzden ailemize anlatamadığımız derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor
Burdan satışta yapıyor herkes hatta bir arkadaştan yıllar önce mum almıştım beş altı adet çok güzel mumlardı hala kullanıyorum . Kullandıkça hatırlarım çünkü mum harici hediye de yollamıştı mumları koyabileyim üçlü bir tabak çok duygulanmıştım bı ince düşüncesi için.
Birde bu sitede bir yarışma olmuştu genital bölge temizleyici hediye kazanmıştım aradılar adresi filan sordular önce şasırdım sonra güvenlik sorunu yaşamazsınız dediler Öyle de oldu çok şükür sıkıntı olmadı
WhatsApp grupları kuruyorlar görüşüyorlar eskiden daha çok olurmuş toplantılar ama ben yeni yıl çekilişini hatırlıyorum çünkü yeni yıldan iki üç gün önce kayıt olmuştum ilk konuşuyordu herkes arasında sonra hiç denk gelmedim herkesi rahatsız eden bir fikir ise saygı duyarım ben senin nazik davranışını diğer arkadaşlar ile paylaşmak istedim yoksa hiç sorun değil çekiliş vs bunlar basit şeyler
Bende senin gibi düşünüyorum insanlar iyi ise herkes iyidir iyilik ölmemeli bence
Arkadaşımlarımla oturduğum zaman buraya takıldığımı söylüyorum herkes biz girdik anlamadık çok saçma vs diyorlar iyide bilgi kirliliği her yerde var her yer gereksiz insanlar çok ben çok şey öğrendim burdan hattaSUHAN bilir benim bir topik vardı enerji üzerine orada çok güzel paylaşımlar yapıldı uygulandı. İpek vardı mesela Artık iptal etmiş galiba ben börek yapmayı ondan öğrendim tarif vermişti bana bir cesaret ysptım çok güzel oldu. Yemek yapmayı bilmeyen biri. İçin çok önemli bir duygu .
Velhasıl kelam herkes ne derse uyarım ben yoksa da cezam neyse başım gözüm üzerine
hadi güzel haberlerle gel kuzumGünaydın gençler
Ben yine hastanelerde
Bir ay sonra gelin demişti bir ay oldu dua edin kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırım diyetime dikkat ettim iki /üç kilo kadar verdim kendimde hafifleme hissediyorum
Önemli olan böbrek
Gece yine yarı uyanık yarı uykulu
Günaydın sipaydır
çok sevindim senin adına kuzucan.owww süper olacak gibiSon posta kaldı onuda bugün bitirip, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum.
Dün akşam güzel haberler aldım ben de, yeni bir atölye bulmaya çalışıyorduk malum herşey çok pahalı.
Kira giderleri vs. Ama çok uygun fiyatlı hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel bir atölye bulduk.
Bakalım olursa inşallah 5 kişilik bir grupla, güzel sanatlar atölyesi açmayı planlıyoruz.
Yaza kadar ara vermiştik ama sans yüzümüze gülecek gibi.
Senin de işlerin rast gitsin ki rahat rahat git gezmelere yawrimo
Sağol canım, uyuyamadım heyecandan.çok sevindim senin adına kuzucan.owww süper olacak gibi
Keş misin mübarek, zabanan bu saatte.
dur tahminedeyim seninki resim üzerine olacakSağol canım, uyuyamadım heyecandan.
2 hafta sonra teslim edilecek eğer sıkıntı olmazsa, devasa bir bahçesi var ahşap salaş bir kamelyası. Mekanı biliyorum daha önceden ama aklımıza bile gelmezdi orada biryerimiz olacağı, arkadaş sürpriz yaptı akşam aradı, bana zaman geçmiyor
Tabi ben resim, ahşap boyama var, seramik var, rölyef var.dur tahminedeyim seninki resim üzerine olacakben bile heyecanlandım şuan
tabi bahar ayıda yavaştan yavaştan gönlümüzede geliyor.güzel heyecanlar bunlarda sabah sabah olmamış be kuzumTabi ben resim, ahşap boyama var, seramik var, rölyef var.
Evde ki atölyem zaten minnak bişey uzun zamandır ilgilenemiyordum.
Toparlanmaya başlayacaktım eşim tuttu sabahın körü bi dur diye
Yok kuzum öyle bir atölye değil, biz hiç satış yada eğitim vs. Amaçlı yapmıyoruz bunu.tabi bahar ayıda yavaştan yavaştan gönlümüzede geliyor.güzel heyecanlar bunlarda sabah sabah olmamış be kuzumöğrenci vs durumları peki
waowww bu dahada güzel tabi .daha önce sergi açtınmıYok kuzum öyle bir atölye değil, biz hiç satış yada eğitim vs. Amaçlı yapmıyoruz bunu.
Daha önce de böyleydi, biz gidip ne çalışmak istiyorsak onu yapıyoruz haftada birkaç gün.
Evlerde olmuyor biz de, bir mekan ayarlıyoruz. Tamamen hobi maksatlı.
Sadece ahşap ve takı yapan arkadaşlar instagramda satıyor bazen, ben sergi için çalışmak istiyorum yani tamamen duygusal
Kişisel sergim yok, ortak açıyoruz genelde.waowww bu dahada güzel tabi .daha önce sergi açtınmı
nasıl gibi gururdur tahmin ederim.sanat ve sanatçıya büyük saygım var.kaynak arasanız.sponsor falan olabiliyormuKişisel sergim yok, ortak açıyoruz genelde.
Ama ortak 2 sergim oldu, afişte adım vardı ya o bile yetti.
Çok üretken olmadığımız için, bizim bu işler tamamen keyfi olunca aylaaarcaaaa tek bir tablo yapıyorum.
Velhasıl vaktin yarısı çay kahve dedikodu ile geçiyor
Son sergi nisanda oldu hepimiz dağıldık, yeniden başlıyoruz.
Açıkçası maddi olarak biraz zorlu oluyor, sorunumuz bir tek bu.
Olabilir tabi sponsor, kendi imkanlarımızla açtık, birinde belediye yardımcı oldu.nasıl gibi gururdur tahmin ederim.sanat ve sanatçıya büyük saygım var.kaynak arasanız.sponsor falan olabiliyormu
Bayılıyorum böyle yetenekli insanlara güzel bir olayTabi ben resim, ahşap boyama var, seramik var, rölyef var.
Evde ki atölyem zaten minnak bişey uzun zamandır ilgilenemiyordum.
Toparlanmaya başlayacaktım eşim tuttu sabahın körü bi dur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?