Ruhuna iyi gelen bir sey ise yap canım ne güzel bir yer bulmuşsunuzSon posta kaldı onuda bugün bitirip, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum.
Dün akşam güzel haberler aldım ben de, yeni bir atölye bulmaya çalışıyorduk malum herşey çok pahalı.
Kira giderleri vs. Ama çok uygun fiyatlı hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel bir atölye bulduk.
Bakalım olursa inşallah 5 kişilik bir grupla, güzel sanatlar atölyesi açmayı planlıyoruz.
Yaza kadar ara vermiştik ama sans yüzümüze gülecek gibi.
Senin de işlerin rast gitsin ki rahat rahat git gezmelere yawrimo
dımıBayılıyorum böyle yetenekli insanlara güzel bir olay
günaydın noldu hanım abla.damarınamı bastılarGünaydınlar gençler
İnan bana tek burda özrl hayatımı açıyor başka konu başlık samimi gelmiyo bana daha öncede milletin konusuna yorum yapar yada okur kapatırdım ama üç aydır çok zor bir dönemden geçiyorum ve sizler çok yardımcı oldunuz bana.şahsen ben güvenlik yönünden çokta sıkıntı etmiyorum.seni yıllardır tanırım.burası benim için çok başka .nefes aldığımı hissediyorum ben burda.bide anlatamadığım bikaç şey var.hediyeleşme fikri inanılmaz güzel bi fikir onda hemfikiriz zaten.belki duygularımı bu konuda çok anlatamıyorumda.dora ,clark,hariko,zıpzıp,zarpy,başbelasıyım ay nickler tıkandı beynimde inanılmaz samimi insanlarsınız benim için.ecoda oyleydi gitti tabi.yılar önce çok samimi olupta şuan görüşmediğim isimler var mesela buralarda.
bu aradaipek iptal ettirmemiş ama gelmiyor yıllardır.belki başka nickte almış olabilir
günaydın noldu hanım abla.damarınamı bastılar
İnşallah açlık tahlil verdim sıra tokluk ta bekliyorum iştehadi güzel haberlerle gel kuzum
yok yemezsinde dedim damarına basana kesin saydırdın müdürde seni arıyor mapusa atmak içinGünaydın şeker,anaaaaa yanlış emoji olmuşşşdamarıma bassalar tırnakmı yerim ben ayolll
Yetenek değil inan canım, hobi hep derim benim ki çocukluk hevesimi gerçekleştirmek.Ruhuna iyi gelen bir sey ise yap canım ne güzel bir yer bulmuşsunuz
Aynı şehirde olsaydım eğitirfin beniYok kuzum öyle bir atölye değil, biz hiç satış yada eğitim vs. Amaçlı yapmıyoruz bunu.
Daha önce de böyleydi, biz gidip ne çalışmak istiyorsak onu yapıyoruz haftada birkaç gün.
Evlerde olmuyor biz de, bir mekan ayarlıyoruz. Tamamen hobi maksatlı.
Sadece ahşap ve takı yapan arkadaşlar instagramda satıyor bazen, ben sergi için çalışmak istiyorum yani tamamen duygusal
Sponsor bulamaz mısınız acabaKişisel sergim yok, ortak açıyoruz genelde.
Ama ortak 2 sergim oldu, afişte adım vardı ya o bile yetti.
Çok üretken olmadığımız için, bizim bu işler tamamen keyfi olunca aylaaarcaaaa tek bir tablo yapıyorum.
Velhasıl vaktin yarısı çay kahve dedikodu ile geçiyor
Son sergi nisanda oldu hepimiz dağıldık, yeniden başlıyoruz.
Açıkçası maddi olarak biraz zorlu oluyor, sorunumuz bir tek bu.
bende öyle biakç takıldığım topik var ama genelde beslenme vs alakalı.burası eğlendiğim ağladığım huzunlendiğim vs tek yer.herzaman yanındayız.İnan bana tek burda özrl hayatımı açıyor başka konu başlık samimi gelmiyo bana daha öncede milletin konusuna yorum yapar yada okur kapatırdım ama üç aydır çok zor bir dönemden geçiyorum ve sizler çok yardımcı oldunuz bana.
DorammmSon posta kaldı onuda bugün bitirip, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum.
Dün akşam güzel haberler aldım ben de, yeni bir atölye bulmaya çalışıyorduk malum herşey çok pahalı.
Kira giderleri vs. Ama çok uygun fiyatlı hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel bir atölye bulduk.
Bakalım olursa inşallah 5 kişilik bir grupla, güzel sanatlar atölyesi açmayı planlıyoruz.
Yaza kadar ara vermiştik ama sans yüzümüze gülecek gibi.
Senin de işlerin rast gitsin ki rahat rahat git gezmelere yawrimo
Yaa seni yiiiiyeeeeerimmmm bakşahsen ben güvenlik yönünden çokta sıkıntı etmiyorum.seni yıllardır tanırım.burası benim için çok başka .nefes aldığımı hissediyorum ben burda.bide anlatamadığım bikaç şey var.hediyeleşme fikri inanılmaz güzel bi fikir onda hemfikiriz zaten.belki duygularımı bu konuda çok anlatamıyorumda.dora ,clark,hariko,zıpzıp,zarpy,başbelasıyım ay nickler tıkandı beynimde inanılmaz samimi insanlarsınız benim için.ecoda oyleydi gitti tabi.yılar önce çok samimi olupta şuan görüşmediğim isimler var mesela buralarda.
bu aradaipek iptal ettirmemiş ama gelmiyor yıllardır.belki başka nickte almış olabilir
Esta piti piti, gelirdin yanımıza sadece biraz emek ister bir bakarsın ortaya birşeyler çıkmaya başlıyor.Aynı şehirde olsaydım eğitirfin beni
Günaydın befer, güzel haberlerle gelirsin inşAllahGünaydın gençler
Ben yine hastanelerde
Bir ay sonra gelin demişti bir ay oldu dua edin kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırım diyetime dikkat ettim iki /üç kilo kadar verdim kendimde hafifleme hissediyorum
Önemli olan böbrek
Gece yine yarı uyanık yarı uykulu
yok yemezsinde dedim damarına basana kesin saydırdın müdürde seni arıyor mapusa atmak için
Ben niye düz çizgi bile çizemiyorum peki işte yetenek var sendeYetenek değil inan canım, hobi hep derim benim ki çocukluk hevesimi gerçekleştirmek.
Inan hiç aramadık bile, biz ego tatmini için sergi açıyoruzSponsor bulamaz mısınız acaba
Çok çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınızbende öyle biakç takıldığım topik var ama genelde beslenme vs alakalı.burası eğlendiğim ağladığım huzunlendiğim vs tek yer.herzaman yanındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?