- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Son posta kaldı onuda bugün bitirip, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum.
Dün akşam güzel haberler aldım ben de, yeni bir atölye bulmaya çalışıyorduk malum herşey çok pahalı.
Kira giderleri vs. Ama çok uygun fiyatlı hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel bir atölye bulduk.
Bakalım olursa inşallah 5 kişilik bir grupla, güzel sanatlar atölyesi açmayı planlıyoruz.
Yaza kadar ara vermiştik ama sans yüzümüze gülecek gibi.
Senin de işlerin rast gitsin ki rahat rahat git gezmelere yawrimo
Sağol kuzum
Dorammmhayırlı olsun çok sevindim. İnşallah herşey gönlünce olur.
Yaa seni yiiiiyeeeeerimmmm bak
Teşekkür ederim hanım ablacım, hepimizin gönlüne göre olsun herbişeycikler.Herşey gönlünce olsun doracım.
Çok güzel bir hobi bir kere günü birlik bir etkinliğe katıldım tepsi boyadım çok hoşuma gitti esasında ben neden fotoğraf ekleyemiyorum Buraya yazdım yönee cevap ta gelmedi Allah allahEsta piti piti, gelirdin yanımıza sadece biraz emek ister bir bakarsın ortaya birşeyler çıkmaya başlıyor.
Mesleki olarak benim alakam yok aslında tamamen hobi.
İnşallah canım inşallah nasılsın ne var ne çokGünaydın befer, güzel haberlerle gelirsin inşAllah
Çünkü hiç bununla ilgili uğraşmadın, al kalemi eline 2 video izle ve bir göz çiz.Ben niye düz çizgi bile çizemiyorum peki işte yetenek var sende
Teşekkür ederim hanım ablacım, hepimizin gönlüne göre olsun herbişeycikler.
Çünkü hiç bununla ilgili uğraşmadın, al kalemi eline 2 video izle ve bir göz çiz.
Birkaç kez tekrarla ve ilk çizimine geri dön. Farkı göreceksin
Girişimcilik kursları vs var oraya bir gidip görüşün canım ahh ahh o kocalar olmasa zaten olmaz bu rahatlık adamlar kendilerine satmayın diye izin veriyor benceInan hiç aramadık bile, biz ego tatmini için sergi açıyoruz
Zaten paramız olursa elimizde yeterli çalışma varsa o zaman açıyoruz.
Bizim sponsorlar kocalar bacım
Az kaldı bugün biter ve ben sokak kızı moduna girerim.Amin inşallah herşey gönlümüzce olur umarım.
Bittimi evdeki işlerin.
Denemek lazım diyorsun tamam deneyelim bakalımÇünkü hiç bununla ilgili uğraşmadın, al kalemi eline 2 video izle ve bir göz çiz.
Birkaç kez tekrarla ve ilk çizimine geri dön. Farkı göreceksin
Yağlı boya çalışıyorum, aslında profesyonellik yada tek bir yöne odaklanma yok bende.Ne tür resimler çiziyorsun.
Bak workshoplara katılabilirsin canım, haftaya bizim başka bir arkadaş düzenliyor. Mutlaka sizin memlekette de yapılıyordur.Çok güzel bir hobi bir kere günü birlik bir etkinliğe katıldım tepsi boyadım çok hoşuma gitti esasında ben neden fotoğraf ekleyemiyorum Buraya yazdım yönee cevap ta gelmedi Allah allah
İyiyim çok şükür, kayınvalidedeyim hala.İnşallah canım inşallah nasılsın ne var ne çok
Az kaldı bugün biter ve ben sokak kızı moduna girerim.
Yağlı boya çalışıyorum, aslında profesyonellik yada tek bir yöne odaklanma yok bende.
Ruh halime göre farklı çalışıyorum
Serbest stil
Hem güneşlenip hem kahvesini yudumlayan Dorayı özledikAz kaldı bugün biter ve ben sokak kızı moduna girerim.
Ben bunu atlamışım canım, kardesin mi evleniyor.İyiyim çok şükür, kayınvalidedeyim hala.
Haftasonu annemlerle kardeşimin evine çeyiz yerleştirmeye gidicez
Ahhhhh ahhhh ben de, neyse ki yağmurdan fırsat olmazdı bu hafta hava kötüydü.Hem güneşlenip hem kahvesini yudumlayan Dorayı özledik
İyiyim çok şükür, kayınvalidedeyim hala.
Haftasonu annemlerle kardeşimin evine çeyiz yerleştirmeye gidicez
Evet öyle bir şeydi katıldığım ama çok pahalı yavrum ya geörn çicek süsleme varmış iki günlük 2.500istedilerBak workshoplara katılabilirsin canım, haftaya bizim başka bir arkadaş düzenliyor. Mutlaka sizin memlekette de yapılıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?