2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Herşey gönlünce olsun doracım.

Esta piti piti, gelirdin yanımıza sadece biraz emek ister bir bakarsın ortaya birşeyler çıkmaya başlıyor.
Mesleki olarak benim alakam yok aslında tamamen hobi.
Çok güzel bir hobi bir kere günü birlik bir etkinliğe katıldım tepsi boyadım çok hoşuma gitti esasında ben neden fotoğraf ekleyemiyorum Buraya yazdım yönee cevap ta gelmedi Allah allah

Inan hiç aramadık bile, biz ego tatmini için sergi açıyoruz
Zaten paramız olursa elimizde yeterli çalışma varsa o zaman açıyoruz.
Bizim sponsorlar kocalar bacım
Girişimcilik kursları vs var oraya bir gidip görüşün canım ahh ahh o kocalar olmasa zaten olmaz bu rahatlık adamlar kendilerine satmayın diye izin veriyor bence

Çok güzel bir hobi bir kere günü birlik bir etkinliğe katıldım tepsi boyadım çok hoşuma gitti esasında ben neden fotoğraf ekleyemiyorum Buraya yazdım yönee cevap ta gelmedi Allah allah
Bak workshoplara katılabilirsin canım, haftaya bizim başka bir arkadaş düzenliyor. Mutlaka sizin memlekette de yapılıyordur.

Bak workshoplara katılabilirsin canım, haftaya bizim başka bir arkadaş düzenliyor. Mutlaka sizin memlekette de yapılıyordur.
Evet öyle bir şeydi katıldığım ama çok pahalı yavrum ya geörn çicek süsleme varmış iki günlük 2.500istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…