Kolay gelsin vallahi yorucu bir süreç mutluluklar diliyorum bir ömürİyiyim çok şükür, kayınvalidedeyim hala.
Haftasonu annemlerle kardeşimin evine çeyiz yerleştirmeye gidicez
Ilk resmim gece karanlığında anıtkabir mesela, amaa çok korkunç sütunların sayısı fazla geldi eksilttim. Abla böyle üşengeç sanat düşmanı olunur mu, işte tam olarak ben buyum.Bitsinde sende kafanı dinle biraz:))
En güzeli ne çizmek istiyorsan ona göre takılıyorsun:))
Ilk resmim gece karanlığında anıtkabir mesela, amaa çok korkunç sütunların sayısı fazla geldi eksilttim. Abla böyle üşengeç sanat düşmanı olunur mu, işte tam olarak ben buyum.
Tek günlük resim workshopları çok daha uygun fiyatlara canım.Evet öyle bir şeydi katıldığım ama çok pahalı yavrum ya geörn çicek süsleme varmış iki günlük 2.500istediler
Olmadı tabi kihiç gülesim yoktu valla güzel oldu mu pekiu
Araştırmak gerek hayatım mart sonu işe başlıyorum zaten haftasonu denk gelirsek neden olmasınTek günlük resim workshopları çok daha uygun fiyatlara canım.
Güzel uzun ömürler versin AllahımOlmadı tabi ki
Ama saklıyorum hala, ben ölürsem değerlenir, torun torba zengin olur belki
Ilk resmim gece karanlığında anıtkabir mesela, amaa çok korkunç sütunların sayısı fazla geldi eksilttim. Abla böyle üşengeç sanat düşmanı olunur mu, işte tam olarak ben buyum.
Ne kadar güzel baktın olaya keşke öyle olsa, önde 8 sütun tamam yaptım, ama yan sütunlar 4 tane. Hala dalga geçer arkadaşlar, bir an önce bitsin isteyince böyle oluyor sabır yokDemekki gözüne güzel gözükmedi böyle düşündün,olsun sen nasıl keyif alıyorsan öyle devam et:))
Ne kadar güzel baktın olaya keşke öyle olsa, önde 8 sütun tamam yaptım, ama yan sütunlar 4 tane. Hala dalga geçer arkadaşlar, bir an önce bitsin isteyince böyle oluyor sabır yok
Eskiden buluşmalar olurdu sitede,şimdi buluşalaım desek kimse gelmez.
Günaydın gençler
Ben yine hastanelerde
Bir ay sonra gelin demişti bir ay oldu dua edin kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırım diyetime dikkat ettim iki /üç kilo kadar verdim kendimde hafifleme hissediyorum
Önemli olan böbrek
Gece yine yarı uyanık yarı uykulu
Teşekkür ederim canım hediyeni almış, kullanmış üzerinde mis gibi uyumuş kadar oldum.selamm,
HanimKelesimiGetir ablacım ben gelirim yaw:)
geçmiş olsun befercim..
doracım biraz erteleyelim hediye çekiliş işini derim ben.. belki katılım fazla olur ilerde öyle tekrardan gündeme gelir konu.. 3 kişi olunca sıkıntı 4 lemek gerek o da olmadığına göre ertelemek daha doğru olur...
ama son söz sende sen ne dersen ona da pekiyim :)
şayet bu çekiliş işi olmazsa ben yine de sana ennn güzelinden nevresim takımı yollayacağım Ankara'dan..
sadece bana beğendiğin modelleri söyle.. çiçekli böcekli allı güllü nasıl onu de.. çok olmadı gider değişirsin mağazasından ya da.. ben lafı ağızdan bir kere çıkan ve onu da yerine getirenlerdenim ne edeyim :)
Oyyy oyy sen bana şimdi dünyaları verdin nevresim filan Faso fiso sen ağzın bal yesin almış kadar oldun canım ...selamm,
HanimKelesimiGetir ablacım ben gelirim yaw:)
geçmiş olsun befercim..
doracım biraz erteleyelim hediye çekiliş işini derim ben.. belki katılım fazla olur ilerde öyle tekrardan gündeme gelir konu.. 3 kişi olunca sıkıntı 4 lemek gerek o da olmadığına göre ertelemek daha doğru olur...
ama son söz sende sen ne dersen ona da pekiyim :)
şayet bu çekiliş işi olmazsa ben yine de sana ennn güzelinden nevresim takımı yollayacağım Ankara'dan..
sadece bana beğendiğin modelleri söyle.. çiçekli böcekli allı güllü nasıl onu de.. çok olmadı gider değişirsin mağazasından ya da.. ben lafı ağızdan bir kere çıkan ve onu da yerine getirenlerdenim ne edeyim :)
Kesinlikle öyle sadece ufak bir şey hatıra olsun istedik yoksa hediye filan önemsiz önemli olan gönüller bir olsunTeşekkür ederim canım hediyeni almış, kullanmış üzerinde mis gibi uyumuş kadar oldum.
Ama ihale bana kalmasın neticede katılmak isteyen istemeyen herkes fikrini söyledi.
Kabul edenler arasında hediyeleşme olabilir, katılmak istemek veya istememek bu güzel muhabbetimizi etkilemez.
Teşekkür ederim canım hediyeni almış, kullanmış üzerinde mis gibi uyumuş kadar oldum.
Ama ihale bana kalmasın neticede katılmak isteyen istemeyen herkes fikrini söyledi.
Kabul edenler arasında hediyeleşme olabilir, katılmak istemek veya istememek bu güzel muhabbetimizi etkilemez.
Oyyy oyy sen bana şimdi dünyaları verdin nevresim filan Faso fiso sen ağzın bal yesin almış kadar oldun canım ...
Tamam mart sonu tekrar konuşalım uyar bana zaten bu hafta sonu yola çıkıyorum on beş hğn dışarda olacağım ...
Tahlil verdim şimdi tokluk için bekliyorum çıkan değerler var çoğu düşmüş ama bir kaç tanesi canımı sıktı yükselmiş bakalım doktor ne diyecek yarın hepsi çıktığında ...
Anlaştıkaynen öyle hediye bahane muhabbetler şahanee :)
Allah ım şifaalandırsın inşaallah.. hep iyi haberlerle..canını sıkma onlarda gerekli önlemlerle düzelir..
peki o hal.. güle güle git gel ..
sen ne zaman müsait olursan bana özelden iletişim bilgilerini yolla ben de hediyemi yollayım :)
senden haber bekliyorum bak anlaştık mı
Evet kuzum Nisan’ da düğünümüz var.Ben bunu atlamışım canım, kardesin mi evleniyor.
Ne güzel zamanlar ev yerlestirme yeni eşyalar.
Çok mutlu olsunlar
Teşekkür ederim hanım ablaHayırlı uğurlu olsun şimdiden,kızım evlenirkenki çeyiz yerleştirme duygulandım şimdi.
Teşekkürler befercimKolay gelsin vallahi yorucu bir süreç mutluluklar diliyorum bir ömür
Teşekkür ederim canımkardeşine hayırlı olsun bir ömür mutluluklar olsunclarke34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?