2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bitsinde sende kafanı dinle biraz:))

En güzeli ne çizmek istiyorsan ona göre takılıyorsun:))
Ilk resmim gece karanlığında anıtkabir mesela, amaa çok korkunç sütunların sayısı fazla geldi eksilttim. Abla böyle üşengeç sanat düşmanı olunur mu, işte tam olarak ben buyum.

Ilk resmim gece karanlığında anıtkabir mesela, amaa çok korkunç sütunların sayısı fazla geldi eksilttim. Abla böyle üşengeç sanat düşmanı olunur mu, işte tam olarak ben buyum.
hiç gülesim yoktu valla güzel oldu mu pekiu

Demekki gözüne güzel gözükmedi böyle düşündün,olsun sen nasıl keyif alıyorsan öyle devam et:))

Demekki gözüne güzel gözükmedi böyle düşündün,olsun sen nasıl keyif alıyorsan öyle devam et:))
Ne kadar güzel baktın olaya keşke öyle olsa, önde 8 sütun tamam yaptım, ama yan sütunlar 4 tane. Hala dalga geçer arkadaşlar, bir an önce bitsin isteyince böyle oluyor sabır yok

Ne kadar güzel baktın olaya keşke öyle olsa, önde 8 sütun tamam yaptım, ama yan sütunlar 4 tane. Hala dalga geçer arkadaşlar, bir an önce bitsin isteyince böyle oluyor sabır yok

Seninki görsel olarak rahatsız etmiş demekki,boşver sen gene ruhuna hitap et ne güzel tablolar çıkar ortaya

Eskiden buluşmalar olurdu sitede,şimdi buluşalaım desek kimse gelmez.

selamm,

HanimKelesimiGetir ablacım ben gelirim yaw:)

geçmiş olsun befercim..

doracım biraz erteleyelim hediye çekiliş işini derim ben.. belki katılım fazla olur ilerde öyle tekrardan gündeme gelir konu.. 3 kişi olunca sıkıntı 4 lemek gerek o da olmadığına göre ertelemek daha doğru olur...
ama son söz sende sen ne dersen ona da pekiyim :)

şayet bu çekiliş işi olmazsa ben yine de sana ennn güzelinden nevresim takımı yollayacağım Ankara'dan..
sadece bana beğendiğin modelleri söyle.. çiçekli böcekli allı güllü nasıl onu de.. çok olmadı gider değişirsin mağazasından ya da.. ben lafı ağızdan bir kere çıkan ve onu da yerine getirenlerdenim ne edeyim :)

Teşekkür ederim canım hediyeni almış, kullanmış üzerinde mis gibi uyumuş kadar oldum.
Ama ihale bana kalmasın neticede katılmak isteyen istemeyen herkes fikrini söyledi.
Kabul edenler arasında hediyeleşme olabilir, katılmak istemek veya istememek bu güzel muhabbetimizi etkilemez.

Oyyy oyy sen bana şimdi dünyaları verdin nevresim filan Faso fiso sen ağzın bal yesin almış kadar oldun canım ...
Tamam mart sonu tekrar konuşalım uyar bana zaten bu hafta sonu yola çıkıyorum on beş hğn dışarda olacağım ...
Tahlil verdim şimdi tokluk için bekliyorum çıkan değerler var çoğu düşmüş ama bir kaç tanesi canımı sıktı yükselmiş bakalım doktor ne diyecek yarın hepsi çıktığında ...

Kesinlikle öyle sadece ufak bir şey hatıra olsun istedik yoksa hediye filan önemsiz önemli olan gönüller bir olsun

aynen öyle hediye bahane muhabbetler şahanee :)

Allah ım şifaalandırsın inşaallah.. hep iyi haberlerle..canını sıkma onlarda gerekli önlemlerle düzelir..

peki o hal.. güle güle git gel ..

sen ne zaman müsait olursan bana özelden iletişim bilgilerini yolla ben de hediyemi yollayım :)

senden haber bekliyorum bak anlaştık mı

Anlaştık

Ben bunu atlamışım canım, kardesin mi evleniyor.
Ne güzel zamanlar ev yerlestirme yeni eşyalar.
Çok mutlu olsunlar
Evet kuzum Nisan’ da düğünümüz var.
Amin inşAllah

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden,kızım evlenirkenki çeyiz yerleştirme duygulandım şimdi.
Teşekkür ederim hanım abla
Güzel telaşlar unutulmuyor :)

Kolay gelsin vallahi yorucu bir süreç mutluluklar diliyorum bir ömür
Teşekkürler befercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…