2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Eşini tanıyan sensin tabi,adam yapacaksa bişiler gözünün önündede yapar her şeyi.

benim rahmetli öyleydi.. yanımda kızları resmen keserdi gülerdi falan.. tabi kıyamet kopardı öyle olunca da napym şerefsizler gibi gizli saklı mı yapym.. ben netim neysem oyum derdi.. o zamanlar gülüp geçerdim ne biliym kavga eder barışırdım vs vs

ama şimdikini var ya gebertirim herhal

Senin ikinci evliliğinmi yoksa,ilki hakkın rahmetine kavuşmuş bari bunu yaşat

Benim pompitom git biraz kafa dinleyeyim diye uğaşır benle, giderim en fazla 3-4 gün, sonra sormaya başlar ne zaman geliyorsun diye.
15 günde ruhunu teslim eder benim ki, ama tabi herkes öyle değil arkadaşım 1 ay bile kalıyor.
Sadece aklıma takıldı Neysesakinim o istemiyor ya kalabalık olmasını, birlikte sakin gidelim mi diyor sen git mi diyor.

aldatma konusunda netim.sen yaparsan misliyle karşılığını alırsın

Ben yapıyorum gidince 10-15 gün kalıyorum ..
İyi geliyır bana,tabi eve gelince ev işleri fena oluyor bide yemek bitiyor o süreçte.
ya bende anneme falan gidince kalınıyor yanı üç beş.tatil olunca o yüzden dedim.eşinin yerine koydum kendimi sadece.ailesiyle gitse ben kalabalık diye gitmesem

ya bende anneme falan gidince kalınıyor yanı üç beş.tatil olunca o yüzden dedim.eşinin yerine koydum kendimi sadece.ailesiyle gitse ben kalabalık diye gitmesem

Anneme yada kızıma gidiyorum sadece,kafa dinlemem lazım o dönemde bana iyi geliyor.
Bizde sorun olan arada yemek olayı oluyor,kendide yapamaz yemek filan gerçi hazırlayıp gidiyotum buzluktada bişiler oluyor zaten.

Kaplıca sevmezmiş canım ama bu sene maddi onlarak zor şuan ikimi gidelim benim maaş eksik krediye gidiyo yatan. Onun işler az alacağı yer çok
Dün dediki bu sefer sen git başka zaman basbasa gideriz yazında büyük ihtimalle Balıkesir rock festivaline gideriz başbaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…