2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Akşamları ağır yaşamları izliyorum arada bende haber izlemeyi bıraktım

Evet var, aslında ben nasıl sardım "yaşlıların evlerine giriyorlardı amca teyze ayağına bir çete, dedemi aradım dikkatli olun diye.
Dedemde itiraf etti aslında onun evine de gelmiş para alıp gitmişler.) Yani izleyince tedbirli olmaya başladım, paranoya boyutuna henüz gelmedim, gelsem de yeri var ülke bir garip.

Lifetime ve tlc biz dr en favori kanallar, onlar benim psikolojimi bozuyor. Bir balyoz alıp eve dalmak istiyorum ama prefabrik değil ev duvar delmek çok zor

Canan Karatay ı bile dolandırdılar bu ülkede
Çok geçmiş olsun çok para vermiş mi peki
Allah düşürmesin ellerine

Akşamları ağır yaşamları izliyorum arada bende haber izlemeyi bıraktım

Ağır yaşamlarıda eşim izletmiyor yanımdaysa kızıyor hem yiyip kilolular diye gizli izliyorum bende.

Aynen abla geçmiyor bi türlü

Kesin bir tedavisi vardır herhalde.

Lifetime ve tlc biz dr en favori kanallar, onlar benim psikolojimi bozuyor. Bir balyoz alıp eve dalmak istiyorum ama prefabrik değil ev duvar delmek çok zor

Adam balyozla indiriyor hemen gelsinde bizim evi indirsin hazır beton matkap bile zğr gidiyor

Çok para almışlarmı,geçmiş olsun dedene tehlikeli işler bunlar.

Çok para almışlarmı,geçmiş olsun dedene tehlikeli işler bunlar.
500 kadar, para hiç sorun değil ama isim vererek gelmis, yaşlı insanlar yawrum kuzum diye davet etmisler tabi.
Hacı arkadaşının ogluyum demis, borç istemiş dedem anlamış ama vermezsem bize bişey yapar diye var evde ki tüm paramı vereyim sana demis adam almiş gitmis.
Bulamadik adami

Aman işe bak çok geçmiş olsun çok

Giden para olsunda iyiki kötü şeyler yaşamamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…