- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
günaydın
sevindim canım sizin adınızaBiraz ilişkilerde ara vermek güzel bireysel takılmak güzel kafa dinlemek güzel
Ben yoğun bakımda yatınca anladı benim kıymetimi ondan sonra aramız daha düzeldi ondan önce çok yıprandık çok yorulduk bu bizim için milat oldu
Akşamları ağır yaşamları izliyorum arada bende haber izlemeyi bıraktımTlc izkiyorum bende genelde,şu anda ev tamiratları olanbir program var onu seyrediyorum ana kız ev tadilatı yapıyotlar.
Ben artık haber bile izlemiyorum şöyle bir bakıp geçiyorum.
Her haber kötü acıklı.
Yok biz bozulmayalım genede o tarz programlar adamı çileden çıkartıyor
Evet var, aslında ben nasıl sardım "yaşlıların evlerine giriyorlardı amca teyze ayağına bir çete, dedemi aradım dikkatli olun diye.Çok absürt şeyler çıkıyor ama evde olduğum için Palu ailesine denk geldim yedi bilinmeyenli denklem gibi show haber tarzı şeyler var açmadım sonra Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor hayatlar gerçek olmasını istemediğim kadar zor
okuyamadım ya la nasıl yazmayı başardınGünaydın pompipompipopilikolar
Aynen abla geçmiyor bi türlüSürekli tekrarlıyor o zaman.
Lifetime ve tlc biz dr en favori kanallar, onlar benim psikolojimi bozuyor. Bir balyoz alıp eve dalmak istiyorum ama prefabrik değil ev duvar delmek çok zorTlc izkiyorum bende genelde,şu anda ev tamiratları olanbir program var onu seyrediyorum ana kız ev tadilatı yapıyotlar.
Ben artık haber bile izlemiyorum şöyle bir bakıp geçiyorum.
Her haber kötü acıklı.
Yok biz bozulmayalım genede o tarz programlar adamı çileden çıkartıyor
Canan Karatay ı bile dolandırdılar bu ülkedeEvet var, aslında ben nasıl sardım "yaşlıların evlerine giriyorlardı amca teyze ayağına bir çete, dedemi aradım dikkatli olun diye.
Dedemde itiraf etti aslında onun evine de gelmiş para alıp gitmişler.) Yani izleyince tedbirli olmaya başladım, paranoya boyutuna henüz gelmedim, gelsem de yeri var ülke bir garip.
Akşamları ağır yaşamları izliyorum arada bende haber izlemeyi bıraktım
Aynen abla geçmiyor bi türlü
Lifetime ve tlc biz dr en favori kanallar, onlar benim psikolojimi bozuyor. Bir balyoz alıp eve dalmak istiyorum ama prefabrik değil ev duvar delmek çok zor
Evet var, aslında ben nasıl sardım "yaşlıların evlerine giriyorlardı amca teyze ayağına bir çete, dedemi aradım dikkatli olun diye.
Dedemde itiraf etti aslında onun evine de gelmiş para alıp gitmişler.) Yani izleyince tedbirli olmaya başladım, paranoya boyutuna henüz gelmedim, gelsem de yeri var ülke bir garip.
500 kadar, para hiç sorun değil ama isim vererek gelmis, yaşlı insanlar yawrum kuzum diye davet etmisler tabi.Çok para almışlarmı,geçmiş olsun dedene tehlikeli işler bunlar.
okuyamadım ya la nasıl yazmayı başardın
Aman işe bak çok geçmiş olsun çok500 kadar, para hiç sorun değil ama isim vererek gelmis, yaşlı insanlar yawrum kuzum diye davet etmisler tabi.
Hacı arkadaşının ogluyum demis, borç istemiş dedem anlamış ama vermezsem bize bişey yapar diye var evde ki tüm paramı vereyim sana demis adam almiş gitmis.
Bulamadik adami
500 kadar, para hiç sorun değil ama isim vererek gelmis, yaşlı insanlar yawrum kuzum diye davet etmisler tabi.
Hacı arkadaşının ogluyum demis, borç istemiş dedem anlamış ama vermezsem bize bişey yapar diye var evde ki tüm paramı vereyim sana demis adam almiş gitmis.
Bulamadik adami
Sağol canım, csi newyork izliyor gibiyim müge deAman işe bak çok geçmiş olsun çok
Çok şükür abla, dedem sonradan anlamış iyi davranmış yawrum bu kadar var kalanı oğlanda vs demiş.Giden para olsunda iyiki kötü şeyler yaşamamışlar.
Karmaşık ilişkilerSağol canım, csi newyork izliyor gibiyim müge de
Çok şükür abla, dedem sonradan anlamış iyi davranmış yawrum bu kadar var kalanı oğlanda vs demiş.
Yok dese neler olacaktı kim bilir, Allah korumuş tontonlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?