- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Günaydınnnnn ❤
Öyle uyandım bakayım dedim :))Ne yapıyorsun erkenden bakalım :)
Günaydın canım ❤Günaydın herkese hayırlı günler
Yataktan çıkamadım hastaneye gitmem gerek
Kar yağışı var
Defresif uyandım hayır olsun
Öyle uyandım bakayım dedim :))
Işler bitti ama hava kötü, sokaklara düşemem bugün.
Eeeee ne olacak gidip müge anlı seyredeyim bari.
Kitap, belgesel nereye kadar di mi
Yataktan kendimi kazıdım deyim yerindeyse hastaneye geldim bekliyorum doktoru pek iç acıcı değil sonuçlar gördüğüm kadarıyla bakalım nasıl yorumlayacak doktor
Kan idrar abla sağolasın ama düşünmek yetmiyor işte bir aydır iyi olacak diye düşünüyorum fakat değerler yükselmiş azalması gerekiyor enfeksiyon yine tetikliyor herhaldeGünaydın geçmiş olsun,kan tahlilimi yaptırdın sonuçlar iyi çıkacak diye düşün..
Dedim ya abla kitap belgesel nereye kadarPsikolojimi bozayım diyorsun yanihani enteldik biz belgesel seyrediyorduk
Kan idrar abla sağolasın ama düşünmek yetmiyor işte bir aydır iyi olacak diye düşünüyorum fakat değerler yükselmiş azalması gerekiyor enfeksiyon yine tetikliyor herhalde
Çok absürt şeyler çıkıyor ama evde olduğum için Palu ailesine denk geldim yedi bilinmeyenli denklem gibi show haber tarzı şeyler var açmadım sonra Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor hayatlar gerçek olmasını istemediğim kadar zorDedim ya abla kitap belgesel nereye kadar
Entellik mentellik anlamam yurdum insanıyız işte, bi yerde ne olmuş, kim ne yapmış merak ederiz.
Ben babam sayesinde izlemeye başladım mesela, owwww arkadaşlarım bana demedik laf bırakmadı.
Yerden yere vurdular, biri dedi ki onu izleyeceğine kitap oku, bana dedi bunu 2 günde bir kitap biter ben de
Ben de hırs yaptım daha çok izledim
Arada izliyorum walla, belgesel de izliyorum, dizi de.
Bir de bu ülkede psikolojimiz normal de bu proğram mı bozsun ablacım
Evet abla var oda protein kaçağını artırıyor ve ilaç kullanıyorum geçiyor bitince tekrar başlıyor enfeksiyonİdrar yollarında enfeksiyonmu var acaba aklıma o geldi.
Dedim ya abla kitap belgesel nereye kadar
Entellik mentellik anlamam yurdum insanıyız işte, bi yerde ne olmuş, kim ne yapmış merak ederiz.
Ben babam sayesinde izlemeye başladım mesela, owwww arkadaşlarım bana demedik laf bırakmadı.
Yerden yere vurdular, biri dedi ki onu izleyeceğine kitap oku, bana dedi bunu 2 günde bir kitap biter ben de
Ben de hırs yaptım daha çok izledim
Arada izliyorum walla, belgesel de izliyorum, dizi de.
Bir de bu ülkede psikolojimiz normal de bu proğram mı bozsun ablacım
Evet abla var oda protein kaçağını artırıyor ve ilaç kullanıyorum geçiyor bitince tekrar başlıyor enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?