- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Birde telefonla arıyorlar ya adamlar para filan istiyorlar benide arama zahmetine kalkıştı hanzolar.
Gelir alırım seni oradan dedi,dedim hadi gel cesaretin varsa bekliyorum dedim güzelde kalayladım adamı çat diye telefonu sıratıma kapattı
Aynen annemide aramışlar kaba kaba konuşmuşlar git işine bu kapıdan ekmek çıkmaz deyip yüzüne kapatmış bilinçli olmak gerek abla anneme anneannem e hrp diyorum kızınız oğlunuz sizi aratıp bir sey istemez ben bile arayıp istersem yok deyin diyorum yüz yüze isterim diyorumBirde telefonla arıyorlar ya adamlar para filan istiyorlar benide arama zahmetine kalkıştı hanzolar.
Gelir alırım seni oradan dedi,dedim hadi gel cesaretin varsa bekliyorum dedim güzelde kalayladım adamı çat diye telefonu sıratıma kapattı
Aynen annem de müsait değilim diye söylüyor çat kapatıyor bir dinlesen diyorum boşver arıyorlar her gün diyor esasında bir dinlese her gün aranmayacakohhh ağzına sağlık.
Babam da digiturk, banka kim ararsa sayıp kapatıyor dolandırıcı diye ona çok gülüyorum.
Ve sürekli msj geliyor babama gelin şu kadar para verelim, alacağınız var vs.
Acaba emeklileri ayrıca bir takipteler mi bilemedim, bana hiç gelmedi.
Eşime 1 kez geldi msj.
Ama babam hep aranıyor, gerçekten banka çağrı merkezindekilere üzülüyorum babam için hiç farketmiyor
ohhh ağzına sağlık.
Babam da digiturk, banka kim ararsa sayıp kapatıyor dolandırıcı diye ona çok gülüyorum.
Ve sürekli msj geliyor babama gelin şu kadar para verelim, alacağınız var vs.
Acaba emeklileri ayrıca bir takipteler mi bilemedim, bana hiç gelmedi.
Eşime 1 kez geldi msj.
Ama babam hep aranıyor, gerçekten banka çağrı merkezindekilere üzülüyorum babam için hiç farketmiyor
Aynen annemide aramışlar kaba kaba konuşmuşlar git işine bu kapıdan ekmek çıkmaz deyip yüzüne kapatmış bilinçli olmak gerek abla anneme anneannem e hrp diyorum kızınız oğlunuz sizi aratıp bir sey istemez ben bile arayıp istersem yok deyin diyorum yüz yüze isterim diyorum
günaydın
Ağır yaşamlarıda eşim izletmiyor yanımdaysa kızıyor hem yiyip kilolular diye gizli izliyorum bende.
Kesin bir tedavisi vardır herhalde.
Adam balyozla indiriyor hemen gelsinde bizim evi indirsin hazır beton matkap bile zğr gidiyor
merhaba kızlar . ben geldim .
la case de papelin reklamı dönüyor sağdan sağdan
Beni işte iken çok yoğun bir anımda bankadan diye aradılar bir şey için onay istediler kart no son kullanma tarihi filan verdim çevir kartı cv no ver dedi o zaman jeton düştü hakkın yok . dedim nasıl çemkiriyor telefon da tuşla çabuk diye yok dedim kapattım yüzüne aradım aradım açmadılar banka yı aradım işlem var mı diye Allah tan tuşlamayınca olmamış
Başlasa da izlesek 3. Sezonula case de papelin reklamı dönüyor sağdan sağdan
hahah ağır yaşamları izlerken benim annemde deli olurdu açma şunlarıı ayyy ne kötü dieyemeselerdi felan bende anneme kzıyodum deme öyle bizim duvara balyoz vursak çatlar onlarınki yıkılıyor
Onların hayat hikayeleride farklı,çoğu taciz yada tecavüze uğrayanlar maalesef.
Kendilerini yemeğe verip o hale geliyortlar.
mrbmerhaba kızlar . ben geldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?