2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Birde telefonla arıyorlar ya adamlar para filan istiyorlar benide arama zahmetine kalkıştı hanzolar.
Gelir alırım seni oradan dedi,dedim hadi gel cesaretin varsa bekliyorum dedim güzelde kalayladım adamı çat diye telefonu sıratıma kapattı

ohhh ağzına sağlık.
Babam da digiturk, banka kim ararsa sayıp kapatıyor dolandırıcı diye ona çok gülüyorum.
Ve sürekli msj geliyor babama gelin şu kadar para verelim, alacağınız var vs.
Acaba emeklileri ayrıca bir takipteler mi bilemedim, bana hiç gelmedi.
Eşime 1 kez geldi msj.
Ama babam hep aranıyor, gerçekten banka çağrı merkezindekilere üzülüyorum babam için hiç farketmiyor

Aynen annemide aramışlar kaba kaba konuşmuşlar git işine bu kapıdan ekmek çıkmaz deyip yüzüne kapatmış bilinçli olmak gerek abla anneme anneannem e hrp diyorum kızınız oğlunuz sizi aratıp bir sey istemez ben bile arayıp istersem yok deyin diyorum yüz yüze isterim diyorum

Aynen annem de müsait değilim diye söylüyor çat kapatıyor bir dinlesen diyorum boşver arıyorlar her gün diyor esasında bir dinlese her gün aranmayacak

Birde öyle güzel senaryolar yazıyorlarki ikna olsan salya sümük ağlarsın korkudan
Sesini çıkardınmı baş edemiyorlar aynı ben gibi
Emekli olayı değil bu denk geliyor adamlar arıyor hemen.
Hasretle bekliyorum tekrar aramalarını

Bir gün karakolu aradım bunun için,görevli memur kesin tebessüm etti dedim kalayladım adamları.

Beni işte iken çok yoğun bir anımda bankadan diye aradılar bir şey için onay istediler kart no son kullanma tarihi filan verdim çevir kartı cv no ver dedi o zaman jeton düştü hakkın yok . dedim nasıl çemkiriyor telefon da tuşla çabuk diye yok dedim kapattım yüzüne aradım aradım açmadılar banka yı aradım işlem var mı diye Allah tan tuşlamayınca olmamış

hahah ağır yaşamları izlerken benim annemde deli olurdu açma şunlarıı ayyy ne kötü die yemeselerdi felan bende anneme kzıyodum deme öyle bizim duvara balyoz vursak çatlar onlarınki yıkılıyor

aman allahımm kendi elinle işlem yapacaktın birde

hahah ağır yaşamları izlerken benim annemde deli olurdu açma şunlarıı ayyy ne kötü die yemeselerdi felan bende anneme kzıyodum deme öyle bizim duvara balyoz vursak çatlar onlarınki yıkılıyor

Onların hayat hikayeleride farklı,çoğu taciz yada tecavüze uğrayanlar maalesef.
Kendilerini yemeğe verip o hale geliyortlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…