çocuk eşyalarıyla ilk adımımı attımvayy minimalislik miii :) adımlar nedir hedef nedir :)
çocuk eşyalarıyla ilk adımımı attım
Aynen ama günümüzde her türlü terapi mevcutken o hale gelmeküzücü
geçen hafta sonu hallettim çok şükür az az kaldı.bu hafatsonu müsait olursam kendi odama dalacağı.msaklanılan bunu nasıl atayım yep yeniymiş :) bu oyuncakta idare eder derken :) bakalım kaç poşet ayıklayabilecesin :) kolay gelsin yapabilirsin gereksiz eşyalara hayır
Öylede onlarınkide bağımlılık herhalde.
geçen hafta sonu hallettim çok şükür az az kaldı.bu hafatsonu müsait olursam kendi odama dalacağı.m
en kötü bağımlılık
Çok feci durumdalar hepside.
benim sevdiğim birde bebekli aileler var. bebek doğunca ev yaşamları çekiliyor. hiç denk geldin mi bilmiyorum
B,liyorum onu denk geldikçe seyrediyorum,beşizler var çok tatlılar hayzıl var okunduğu gibi yazdım onuda favorim o benim.
Gözlüklü olan çok şeker.
hahaha hepsi vızır vızır allah yardım etsin biz izlerke keyif alıyoruz :))) onlar ne hisediyor bilemiyorumvee şunuda unutmamak gerekir aşırı pintiler :)) biz burda küçük bir pazarlığa oturuyoruz kayserilimisin derler :) ama onlar bizi aşmış üstümüze mastır yapmışlar
Çok tatlı hepside uzaktan seviyorum hepsini..
Aşırı pintiler fena hemde çok fena ,izlerken bile ürperiyorum bazen:))
hahah bir aile vardı 3 kişilik banyo yapıyorlar sırayla aynı suyla yıkanıyor 3üde :) abimde yanımdabilmiyor neler olacak hayretle izliyor sonra yıkandıkları suyla kullandıkları çatalları vs yıkamaya başladılar
abim bağırıyor kapat şunu midem bulandı bu neymiş2 dkda midesi alt üst oldu halbuki daha niceleri vardı
Ayneen çok fecileri var bunların,bulaşık makinesinde lazanya pişireni vardı
evet evet cam kablara sebze koyup pişirende vardı :)) wc ihtiyaçlarını gübre yapandagözümde canlanır koskoca mazi
Hem iğrenç diyoruz hemde içimiz kalkarak seyrediyoruz
yani nasıl yaptıklarına hayretle bakarken tüm bölümü izlemiş oluyorum
Artık tek emoji kullan, minimalist ol birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?