2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

saklanılan bunu nasıl atayım yep yeniymiş :) bu oyuncakta idare eder derken :) bakalım kaç poşet ayıklayabilecesin :) kolay gelsin yapabilirsin gereksiz eşyalara hayır
geçen hafta sonu hallettim çok şükür az az kaldı.bu hafatsonu müsait olursam kendi odama dalacağı.m

benim sevdiğim birde bebekli aileler var. bebek doğunca ev yaşamları çekiliyor. hiç denk geldin mi bilmiyorum

B,liyorum onu denk geldikçe seyrediyorum,beşizler var çok tatlılar hayzıl var okunduğu gibi yazdım onuda favorim o benim.
Gözlüklü olan çok şeker.

B,liyorum onu denk geldikçe seyrediyorum,beşizler var çok tatlılar hayzıl var okunduğu gibi yazdım onuda favorim o benim.
Gözlüklü olan çok şeker.

hahaha hepsi vızır vızır allah yardım etsin biz izlerke keyif alıyoruz :))) onlar ne hisediyor bilemiyorum vee şunuda unutmamak gerekir aşırı pintiler :)) biz burda küçük bir pazarlığa oturuyoruz kayserilimisin derler :) ama onlar bizi aşmış üstümüze mastır yapmışlar

Çok tatlı hepside uzaktan seviyorum hepsini..
Aşırı pintiler fena hemde çok fena ,izlerken bile ürperiyorum bazen:))

Çok tatlı hepside uzaktan seviyorum hepsini..
Aşırı pintiler fena hemde çok fena ,izlerken bile ürperiyorum bazen:))

hahah bir aile vardı 3 kişilik banyo yapıyorlar sırayla aynı suyla yıkanıyor 3üde :) abimde yanımda bilmiyor neler olacak hayretle izliyor sonra yıkandıkları suyla kullandıkları çatalları vs yıkamaya başladılar
abim bağırıyor kapat şunu midem bulandı bu neymiş 2 dkda midesi alt üst oldu halbuki daha niceleri vardı

Ayneen çok fecileri var bunların,bulaşık makinesinde lazanya pişireni vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…