ayarlardan degistirebiliyorshnuz ikj renk secenegi varmoruda sevemedim ben.keşke herkes istediği rengi kullanabilse.zırt vırt değiştirirdimbugünkü moduma uymadı diye
ben bulamadım=(ayarlardan degistirebiliyorshnuz ikj renk secenegi var
cahilliğime ver.bunuda bilmiyordumayarlardan degistirebiliyorshnuz ikj renk secenegi var
wuhuuuu elli çeşit seçene var.moduma göre değiştiririm artık.teşekkür ederimayarlardan degistirebiliyorshnuz ikj renk secenegi var
hesap ayarlarina gir sonra forum ayarlarina girin simdi baktim secenekte cogalmisben bulamadım=(
nerde göremiyorum
yok estagfurullah sevmedjm deyjnce duramadim yazdimcahilliğime ver.bunuda bilmiyordum
Görünmüyor demek ki sende 6.takım kaptanının bitimindenerde göremiyorum
tşkleryok estagfurullah sevmedjm deyjnce duramadim yazdim
görünmüyor kuzum.pcdeyim ondan belkiGörünmüyor demek ki sende 6.takım kaptanının bitiminde
Olabilir canım :)görünmüyor kuzum.pcdeyim ondan belki
Bitti benim ki. Bende bittim. Arkasından 50 tane squat yapıcam.Haydi bende 1 mil daha yapayım o halde
Tebrikler canım, bende suhanın videoya kaptirdim 30 dk yaptım. 40 mekik çektim.Bitti benim ki. Bende bittim. Arkasından 50 tane squat yapıcam.
Süpersin canım :))Tebrikler canım, bende suhanın videoya kaptirdim 30 dk yaptım. 40 mekik çektim.
Bugün 2. Tur bende süper oldu.
Bi sabah bi akşam hep yapabilsem ne iyi olur
Bitti benim ki. Bende bittim. Arkasından 50 tane squat yapıcam.
harikasınız hatunlar.vallaha bravo..Tebrikler canım, bende suhanın videoya kaptirdim 30 dk yaptım. 40 mekik çektim.
Bugün 2. Tur bende süper oldu.
Bi sabah bi akşam hep yapabilsem ne iyi olur
yawru ceylan sadece forum seçeneklerden stil değişebiliyor sanırım şimdilik.sen neyi değiştirdinHani ben o kadar ayar değiştirdim aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?