- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Kesinlikle acayip kalaoride yakıyor. Iki dönüver gelBende 10 dk mezdeke oynayayim beli iyi inceltiyor
twist tavsiy eederim .başladım ben baya etkili günlük yaklaşık 500
Hic yapmadim bakayim hementwist tavsiy eederim .başladım ben baya etkili günlük yaklaşık 500
Hahaha hem stres atarimKesinlikle acayip kalaoride yakıyor. Iki dönüver gel
yapasımda yok.mart sonuna kadar yine tonla yoğunluğum var.ondan sonra bahar benimdir inşYarın yaparsın artık mesain bitmek üzere zaten :))
Kalaori değilde kalori yak sen bacım bana bakmaHahaha hem stres atarim
Onun aleti yok bende sen aletsizmi yapiyorsuntwist tavsiy eederim .başladım ben baya etkili günlük yaklaşık 500
oturmayamı geldik.hayydiiiiiiiiiiiiiKesinlikle acayip kalaoride yakıyor. Iki dönüver gel
Işlerin yarısını bize gönder yardım edelim :))yapasımda yok.mart sonuna kadar yine tonla yoğunluğum var.ondan sonra bahar benimdir inş
hatun gelse yaza fit girecezde girmez oldu kulübecgdmk bize 1000 tane baslatmıstı 4-5 günde güzel incelme görmüştüm
Haydi cifte telliye ayse fatma hayriyeoturmayamı geldik.hayydiiiiiiiiiiiii
En son annesine gidecekti tatilde o günden sonra gelmedi hiçhatun gelse yaza fit girecezde girmez oldu kulübe
bende aleti var.ama ayakta sağa sola dön.videosuna bak basit bel için baya etkiliOnun aleti yok bende sen aletsizmi yapiyorsun
ne güzel olurIşlerin yarısını bize gönder yardım edelim :))
O bi gelecek hepimiz yaza fit girmişiz süüüpppiiizzzzzzhatun gelse yaza fit girecezde girmez oldu kulübe
banane çido yoksa bende fit girmem günahO bi gelecek hepimiz yaza fit girmişiz süüüpppiiizzzzzz
banane çido yoksa bende fit girmem günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?