ürkmesinler diyorsunGüzel oluyor mesela dün aksamlittle dora yı bizim takıma bakarken hemen yazdım :)))
Ama baskalarına daha yazmıyorum kacmasınlar diye :))
puanıda güzel topluyor.beştanesi 2 puanValla 200 yaptim geldim :))
Ben bakar sana söylerim, beni tanımazlarO değilde ben eskiden tüm takımlara bakıyordum simdi gidemiyorum
vallaha spor
hoşgeldizniz.çay demleniyor.clarke kalk kız çayları koyuver.ben bi hoş geldin faslı yapayımhep kaynanamı yapacaksın piskevitli pastaları
hatırlamıyorum seni nasıl tavladığımı.ama biz eskiden arkadaşmışız seninle ütopyadan ondan şettirdimKacti demeknsenden :))) benidemi altta gorup cagurmistin
Tamam canım anlastıkBen bakar sana söylerim, beni tanımazlar
Ben de senin evi çok dikizledim, temizlikteBen gidiyorum bakıp çıkıyorum
Oyleymis 101 de ip atladimpuanıda güzel topluyor.beştanesi 2 puan
Hepimiz açız ablaaaaa ne böreği ne kekiVarmı börek kek filan
Sonra kustukmu noldu nick mi degistirdinhatırlamıyorum seni nasıl tavladığımı.ama biz eskiden arkadaşmışız seninle ütopyadan ondan şettirdim
olmamı.clarke döktürdü.çay hazır piskevitli pastada yapmış.biz diyetteyiz ondan şettiremeyiyoz.siz yiyiverinVarmı börek kek filan
Hepimiz açız ablaaaaa ne böreği ne keki
Ellerine sağlık Kırmızı ile süper oldu :)))Eki Görüntüle 2241607
Bıyrınnnn bıyrınnnn kırmızı masa örtümle sunum yapayım@little dora SUHAN Zipzip- basbelasiyim yorgun anneanne HanimKelesimiGetir
çay demlendiydi bari bi bardak.hatrım kalırBen gidiyorum bakıp çıkıyorum
Maşallah, ellerin dert görmesin kocayı boşarsan seni oğluma alacam. Etiketle beniEki Görüntüle 2241607
Bıyrınnnn bıyrınnnn kırmızı masa örtümle sunum yapayım@little dora SUHAN Zipzip- basbelasiyim yorgun anneanne HanimKelesimiGetir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?