Ya çiğdem de kendi kendine yapıyorsa forum dışındabanane çido yoksa bende fit girmem günah
Konu yine ayıplıya gidecek, siiipor dirim, yimak dirim yanlış şettirmesinler
bu açıdan düşünmemiştim.Ya çiğdem de kendi kendine yapıyorsa forum dışındasen kalıcaksın böyle
en son kaç milde kalmıştıkKonu yine ayıplıya gidecek, siiipor dirim, yimak dirim yanlış şettirmesinler
Hiç güzel değil bbg evi gibikonuyu görüntüleyenleri görmek nasıl bir duygu.duygularınızı alalım
Ben sevdim güzel bi duyguymuş, ama seni göremiyorumkonuyu görüntüleyenleri görmek nasıl bir duygu.duygularınızı alalım
Ben bugün 3 mil yaptım bi onu bilirim. Aksam 4 mil olur insallahen son kaç milde kalmıştık
Güzel oluyor mesela dün aksamkonuyu görüntüleyenleri görmek nasıl bir duygu.duygularınızı alalım
Valla 200 yaptim geldim :))bende aleti var.ama ayakta sağa sola dön.videosuna bak basit bel için baya etkili
Kacti demeknsenden :))) benidemi altta gorup cagurmistinetiketledim üçüde gitti iyimi
Allahtan yabancı evi dikizlemiyordum, bi arkadaşa bakıp çıktımGüzel oluyor mesela dün aksamlittle dora yı bizim takıma bakarken hemen yazdım :)))
Ama baskalarına daha yazmıyorum kacmasınlar diye :))
hoşgeldizniz.çay demleniyor.clarke kalk kız çayları koyuver.ben bi hoş geldin faslı yapayımGeldim geldim çay nirde bakim
O değilde ben eskiden tüm takımlara bakıyordum simdi gidemiyorumAllahtan yabancı evi dikizlemiyordum, bi arkadaşa bakıp çıktım
maşşalahın var senin.hzınına yetişmek ne mümkünBen bugün 3 mil yaptım bi onu bilirim. Aksam 4 mil olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?