son dönem favorilerim twist zıpzıpOyleymis 101 de ip atladim
akşama kadar beş leblebiyle duruyor hatun ne böreğiHepimiz açız ablaaaaa ne böreği ne keki
hatırlamıyorum.mazi kalbimde derin bir yaraSonra kustukmu noldu nick mi degistirdin
Nedir bu kirmizi sunumu yaw :))) bu arada ellerine saglikEki Görüntüle 2241607
Bıyrınnnn bıyrınnnn kırmızı masa örtümle sunum yapayım@little dora SUHAN Zipzip- basbelasiyim @yorgun anneanne HanimKelesimiGetir
Eki Görüntüle 2241607
Bıyrınnnn bıyrınnnn kırmızı masa örtümle sunum yapayım@little dora SUHAN Zipzip- basbelasiyim @yorgun anneanne HanimKelesimiGetir
HanimKelesimiGetir abla herkes diyette burda :))
olmamı.clarke döktürdü.çay hazır piskevitli pastada yapmış.biz diyetteyiz ondan şettiremeyiyoz.siz yiyiverin
Aaaa biraz önce yoğurt da yedim litfeeennnn yaniakşama kadar beş leblebiyle duruyor hatun ne böreği
Kiz sanki ickine ilac atmisim gibi hissettimhatırlamıyorum.mazi kalbimde derin bir yara
Bdv de leopart yemekte kırmızıNedir bu kirmizi sunumu yaw :))) bu arada ellerine saglik
Senide diyete alalım o zaman :))Bi ben değilim herhaldeee demibenşmde olmam lazım yaaa.
Kiz sanki ickine ilac atmisim gibi hissettim
gırgır temalı litfen atlamayalım gırgırıBdv de leopart yemekte kırmızı
Senide diyete alalım o zaman :))
Nasıl unuttum, evde tozlanmış bi gırgır yapıverem taytımlagırgır temalı litfen atlamayalım gırgırı
kocan gelsinde boşa gitmesin gırgırNasıl unuttum, evde tozlanmış bi gırgır yapıverem taytımla
Artık bizde görüyoruz misafirleri hemen bıyır ederizben kaçar.evi boş bırakmayın yeni misafirlerimiz çok
yabancılık çekmesinler.pastaları ince kesin herkese yetsin.yarın gelirken yeni alırımArtık bizde görüyoruz misafirleri hemen bıyır ederiz
Sen bize gel abla, kural mural yok. Kafamıza göre. Birbirimizi gazlayarak devam eden orjinal bir sistemYok ben almayım uyamam zaten hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?