Annemdeydim abla, 3 haftadır evimde değilim. Şimdi geldim çok şükürHayırlı kandiller olsun,neredesin şimdi
miiissssBende yine yollara vurdum kendimi ve güneşleniyorum.
Kahve sigara muhabbet.
naber nasıl gidiyor görüşemez oldukben buralardayım suhan
Yapsada tatlıyı yine bi dislike yapsam bendesen bunu nerden alıtıladın.ben bunu nezaman yazdım
en güzeli senle clark sanırım.biriniz keyif yaparken biriniz evine kavuştu.bende birazdan çıkacağımBende yine yollara vurdum kendimi ve güneşleniyorum.
Kahve sigara muhabbet.
Gözün aydın pompilin mi geliyor kuzumAnnemdeydim abla, 3 haftadır evimde değilim. Şimdi geldim çok şükür
bende merak ettim.beklentim büyük yanlızYapsada tatlıyı yine bi dislike yapsam bende
Yarın gece geliyoreşin ne zman dönüyor
Eve geldim, ufaktan bi alışveriş yaptım. Şimdi oturuyorum. Sen naptın?oyyhh bitti işim.nerdesiniz len
Walla hayat bize güzel, yalan yok.en güzeli senle clark sanırım.biriniz keyif yaparken biriniz evine kavuştu.bende birazdan çıkacağım
bitmedimi fizik.nasıl düzeldimi biraz.ne zaman bitiyorhiç sorma.. iyi yoğunduk biz de önemli merciler geldi gitti.. rahatladık.. birazdan bir mail atıp çıkacağım fizikee :)
sen nasılsın ne var ne yok..
wuhuuuuuu ıslıkk ıslıkkkkkkkYarın gece geliyor
Eve geldim, ufaktan bi alışveriş yaptım. Şimdi oturuyorum. Sen naptın?
Aman sabahlar olmasın yarın clarke leslie 4 mil yapar artık, yok mu artıranYarın gece geliyor
maşaallah doraaaa Allah nazarlardan saklasın.. valla benim de arabaya yazdırasım var koca parası diil alın teriWalla hayat bize güzel, yalan yok.
Karıyer yapıyorum, pompilim kazanır, karı yer. Daha ne olsun
Afiyet olsun, Güneş’in tadını çıkarBende yine yollara vurdum kendimi ve güneşleniyorum.
Kahve sigara muhabbet.
Hahahawuhuuuuuu ıslıkk ıslıkkkkkkk
işler vs. bugunluk yeter.kafam beynim yandı.az çene yapam dedimYarın gece geliyor
bi dönemki hayalım.Walla hayat bize güzel, yalan yok.
Karıyer yapıyorum, pompilim kazanır, karı yer. Daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?